Oyun için erken değil sürekli seninle oynuyorsa çocukları sevmeye bilir kapalı alanda oynamaktansa açık alanı tercih edin mikrop yuvası oralar kızım 2 3 aylıktı parkla tanıştı şimdi 2 yaşında 5 yaşında ki çocukla bile arkadaşlık ediyor zaman la alışır
Merhaba 13 aylni bitirmek üzere olan bir kızım var.
kendine yakın iki kuzeni var. Ama hiç anlasamiyor.
iki kuzeni birlikte oynuyor eğleniyor benimki oyunlarını bozuyor huysuzluk çıkarıyor. Ve ya saçlarını çekiyor.
Biri 3 ay diğeri 8 ay büyük kizimdan.
Ben tek başıma bakıyorum bu yüzden sanırım çok sosyallesemedi. Ama parka gittiğimizde bazen bazı çocuklarla çok iyi anlasiyor. Öpüyor sarılıyor. Kizmiyor onlara.
Ben biraz sosyallessin, oynamayı paylaşmayı sıra beklemeyi öğrensin istiyorum. Çok erken demeyin, 1 yaşında oyuna uyum sağlayan bebekler var benim ki oyun bile oynamıyor. Oyuncaklar dikkatini çekmiyor. Sadece kırıyor çıkmayan parçalarını çıkarmaya calisiyor sallayıp fırlatıyor.
Bana çok düşkün. İyice bağımlı olmasından korkuyorum. Ve sürekli birlikteyiz bende nefes almak istiyorum. Elim kolum boş sokağa çıkmak istiyorum bazen .
Kreş için çok küçük olduğunu biliyorum.
Ama birde oyun grupları varmış 0-2 yaş için.
Bir kaç gündür araştırıyorum bölgemdeki grupları.
Hep söyle bir şey çıkıyor karşıma.
^az çocuk var, grubu bu yüzden aktiflestirmedik ^ - ^ az talep var bu yuzden üst grup ile oyunlara katiyoruz onlari^
Acaba diyorum neden kimse vermiyor bu gruplara.
Doğru bir şey mi değil?
Yoksa bu bölge de mi talep yok.
Maltepe de oturuyorum. Buradakilerin sanırım hepsi ile görüştüm.
Yarın birtanesinden randevu aldım denemek için katilacagiz.
Anne ile oluyormuş bu etkinlikler.
Bazı yerlerde de anneyi dahil etmiyorlar. İstersen dışarda kameradan izliyorsun istersen çıkıp tam da benim istediğim gibi, dışarda yalnız başına biraz kafa dinleme fırsatı yaratiyorsun.
Kararsız olduğum iki nokta var.
oyun grubuna vermemim sakıncası olur mu küçük olduğu için. İyi bir şey yaptığımı sanarken, yanlış mı yapmış olurum. ?
Oyun grubuna verirsem annelerin dahil olduğu bir program mi secmeliyim yoksa onu biraz benden uzak mi birakmaliyim.
Toplamda 2 saat sürüyor bu gruplar ve hafta da 3 gün.
Maltepe ve civarında oyun grubu tavsiyeleriniz olursa da itina ile değerlendirir çok mutlu olurum.
Ne kadar çok oyuncak o kadar zararlı ve değersiz bi kaç tane yetr biraz kalın giydir indir parka bşz yağmurda inip biriken suyla oynuyoruz maşallh hastada olmuyorlarŞarkı söylemek ve saklambac oynamaktan başka bir şey yapamıyoruz. Bebekler alıyorum sesli oyuncaklar ama hiç onlarla oyun kurmuyor.
Bu havalarda açık alanda olmasi da zor
Bende maltepedeyim kisa sureligine de olsa gunduz evi mi nasil oluyo ismi bilmiyorum bebekler icin burdaki heryere sordum 2+ dendi... Benim kizim 10 aylik olck 5gunu kaldi bende yalniz bakiyorum ve cokk asosyal oldy.. uzuluyorum elimden bisi gelmiyo.bana bagimli değil kendi kendini oyalar bu konuda rahatim sukur
Canım seninki yine biraz büyük.Ne kadar çok oyuncak o kadar zararlı ve değersiz bi kaç tane yetr biraz kalın giydir indir parka bşz yağmurda inip biriken suyla oynuyoruz maşallh hastada olmuyorlar
canım benim oğlum 20 aylık daha 2 aydır oyun oynamayı öğrendi. bir arkadaşımın 2 ay küçük oğlu var oğlumun 1 yaş doğumgününde çocuğu elinden zor almıştık 3 gün önce görüştüler görmen lazım can ciğer kuzu sarması. öyle güzel oynadılar.
13 aylık çocuktan oyun beklemek biraz fazla sorumluluk yüklemek gibime geliyor.
Oyun grubu fikrini destekliyorum. Ama mesela geçen facebookta gördüm 3 12 ay oyun grubu, onu saçma buldum mesela.
Ama 1 yaş üstüne çok mantıklı.
Allah nasip ederse ben de vereceğim ileride. Kreşe falan da erken gitsin istiyorum.
Sende kendine vakit ayırırsın işte.
İnşallah kafana göre bir yer bulursun.
her çocuk oyuncak oynayacak diye bişey yok
kuzenleriyle arasında ay da olsa fark var
zamanla öğrenecek oyun oynamayı
sıkmasanız
başka çocuklarla da kıyaslamayın lütfen
Merhaba 13 aylni bitirmek üzere olan bir kızım var.
kendine yakın iki kuzeni var. Ama hiç anlasamiyor.
iki kuzeni birlikte oynuyor eğleniyor benimki oyunlarını bozuyor huysuzluk çıkarıyor. Ve ya saçlarını çekiyor.
Biri 3 ay diğeri 8 ay büyük kizimdan.
Ben tek başıma bakıyorum bu yüzden sanırım çok sosyallesemedi. Ama parka gittiğimizde bazen bazı çocuklarla çok iyi anlasiyor. Öpüyor sarılıyor. Kizmiyor onlara.
Ben biraz sosyallessin, oynamayı paylaşmayı sıra beklemeyi öğrensin istiyorum. Çok erken demeyin, 1 yaşında oyuna uyum sağlayan bebekler var benim ki oyun bile oynamıyor. Oyuncaklar dikkatini çekmiyor. Sadece kırıyor çıkmayan parçalarını çıkarmaya calisiyor sallayıp fırlatıyor.
Bana çok düşkün. İyice bağımlı olmasından korkuyorum. Ve sürekli birlikteyiz bende nefes almak istiyorum. Elim kolum boş sokağa çıkmak istiyorum bazen .
Kreş için çok küçük olduğunu biliyorum.
Ama birde oyun grupları varmış 0-2 yaş için.
Bir kaç gündür araştırıyorum bölgemdeki grupları.
Hep söyle bir şey çıkıyor karşıma.
^az çocuk var, grubu bu yüzden aktiflestirmedik ^ - ^ az talep var bu yuzden üst grup ile oyunlara katiyoruz onlari^
Acaba diyorum neden kimse vermiyor bu gruplara.
Doğru bir şey mi değil?
Yoksa bu bölge de mi talep yok.
Maltepe de oturuyorum. Buradakilerin sanırım hepsi ile görüştüm.
Yarın birtanesinden randevu aldım denemek için katilacagiz.
Anne ile oluyormuş bu etkinlikler.
Bazı yerlerde de anneyi dahil etmiyorlar. İstersen dışarda kameradan izliyorsun istersen çıkıp tam da benim istediğim gibi, dışarda yalnız başına biraz kafa dinleme fırsatı yaratiyorsun.
Kararsız olduğum iki nokta var.
oyun grubuna vermemim sakıncası olur mu küçük olduğu için. İyi bir şey yaptığımı sanarken, yanlış mı yapmış olurum. ?
Oyun grubuna verirsem annelerin dahil olduğu bir program mi secmeliyim yoksa onu biraz benden uzak mi birakmaliyim.
Toplamda 2 saat sürüyor bu gruplar ve hafta da 3 gün.
Maltepe ve civarında oyun grubu tavsiyeleriniz olursa da itina ile değerlendirir çok mutlu olurum.
tabiki eksik yapmıyorsunuzdurKıyaslama sebebim onlar oynuyor aman benim ki eksik kalmasın oynasın düşüncesi gibi değil.
Acaba eksik ettiğim bir şeyler mi var öyleyse bunu nasıl giderebilirim. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirmiyim. Bunları düşünmüş oluyorum diğerlerine bakarak.
Ne biliyim etrafta görünce acaba benimkinde bir şeyleri ihmal mi ediyorum diye düşünüyorum.
Tabi ki her çocuk aynı değil de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?