Tamam canım sonrasında yazdıydım zaten :)Önce etiketi gördüm canım
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Naber kizlar yeni girdim kapidan size bi selam vereyim dedim
Kirmizi pabuc kuzu aksam netim gitti
Merak ettim seni kızNaber kizlar yeni girdim kapidan size bi selam vereyim dedim
Kirmizi pabuc kuzu aksam netim gitti
Demisdim ya sabah dugune gidicez diyeMerak ettim seni kız
Tesekkur ederim balim nasil olayim bi kez daha anladim ki akli olan 4 cocukla dugune falan gitmezIyiyim canım sen nasılsın ❤
Düşündümde cokk zor gercekten,Tesekkur ederim balim nasil olayim bi kez daha anladim ki akli olan 4 cocukla dugune falan gitmez
Onlar oynadi da ben oldum arkalarindan kosturmaktanDüşündümde cokk zor gercekten,
Bol bol oyun oynamıslardır :)))
Tesekkur ederim balim nasil olayim bi kez daha anladim ki akli olan 4 cocukla dugune falan gitmez
Neden zayıf oldugun belli oluyorOnlar oynadi da ben oldum arkalarindan kosturmaktanmasalarin altlarina giriyolar habire
Ne bileyim yaDemisdim ya sabah dugune gidicez diye
Dördüncü kim kuzum? Üç tane değil miydi ?Tesekkur ederim balim nasil olayim bi kez daha anladim ki akli olan 4 cocukla dugune falan gitmez
Çocuklar küçük olunca öyle oluyorlar maalesef hiç durmazlarOnlar oynadi da ben oldum arkalarindan kosturmaktanmasalarin altlarina giriyolar habire
Birde kızı varDördüncü kim kuzum? Üç tane değil miydi ?BirTutamMutluluk20
Bi tane kizim var canim 9 yasindaDördüncü kim kuzum? Üç tane değil miydi ?BirTutamMutluluk20
Öyle mi!! MasaAllah diyelimBirde kızı var
Hımm en büyükleri mi? MasaAllahBi tane kizim var canim 9 yasinda
Evet canim en buyugu o kucukler 3 yaslarindaHımm en büyükleri mi? MasaAllahtatlım..