Rica ederim canim sohbete de bekleriz burdauğraştırmadan düzgün yapabikeydim iyiydi.. Sağolasın ilgilendiğin için çok naziksin ❤
bebekle vakit bulamıyorum ki bi de öyle bi alışmışım ki bir derdim vara :)))Rica ederim canim sohbete de bekleriz burda
Orası kafa yorar canım beyin yakan konular varbebekle vakit bulamıyorum ki bi de öyle bi alışmışım ki bir derdim vara :)))
valla aynen.. Kendi stresimi unutuyorum iyi geliyo ondanOrası kafa yorar canım beyin yakan konular var
Aleyküm selam sana da iyi akşamlarSlm iyi aksamlar
Iyi aksamlarSlm iyi aksamlar
resim eklemeniz ve verilen linke konuyu açmanız gerekiyor. Başarılar diliyorum size de :)Malzemeler :
1 küçük boy kereviz
2 küçük organik tavuk butu
1 çay kaşığı zeytin yağı
1,5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı irmik
Yapılışı
Tavukları suda haşlayalım; minik minik doğrayalım
Aynı suyun için de kerevizleri ve irmiği haşlayalım
Sonra blendırdan geçirip tavukları içine atalım
Minikgurme afiyetle yesin..
Uyarılar
İlk kez vereceğiniz bütün gıdalar için doktorunuza danışın ve üç gün bekleme kuralını uygulayın
Aklınızda Bulunsun
Kereviz iyi bir idrar söktürücüdür. Eğer bebeğiniz ishal sorunu yaşıyorsa kerevizi tüketmeyiniz. Alerjik reaksiyonları takip ediniz.
Yaa cekmistim ama fotolu oldugunu bilmiyordumresim eklemeniz ve verilen linke konuyu açmanız gerekiyor. Başarılar diliyorum size de :)
Canim sende tarihli bide nickli bi foto eklemelisinbebekle vakit bulamıyorum ki bi de öyle bi alışmışım ki bir derdim vara :)))
resimler tarihli ya o yüzden sorun olmaz diye düşündüm, çünkü aceleyle yaptım unutmuşum :) nick derken onu anlamadımCanim sende tarihli bide nickli bi foto eklemelisin
Yemekteyiz bölümünden yarışma konularını incele istersen canım fikir olurYaa cekmistim ama fotolu oldugunu bilmiyordum
Şimdi gördüm resimlerde varmış tarih canım nick adın bittercoffee sorun olmaz heralde gene deresimler tarihli ya o yüzden sorun olmaz diye düşündüm, çünkü aceleyle yaptım unutmuşum :) nick derken onu anlamadım
resimler tarihli ya o yüzden sorun olmaz diye düşündüm, çünkü aceleyle yaptım unutmuşum :) nick derken onu anlamadım
Bana kalsa sayılır canım da bilmiyorum ki bişey ddemiyim şimdi kaldıysa bi foto daha koy ne olur ne olmazay şimdi anladım ama geçti artık sayılmaz mı yani
daha var çorba dur bi resim daha ekleyip garantilryim sağolasın canımBana kalsa sayılır canım da bilmiyorum ki bişey ddemiyim şimdi kaldıysa bi foto daha koy ne olur ne olmaz
Aynen canım garanti olsundaha var çorba dur bi resim daha ekleyip garantilryim sağolasın canım
Sagolasin canim benimCanim genel ek gıda için ilk gün 1 çay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün yemek kaşığı olarak veriyosun alerjisi varmı anlamak için eğer alerjisi yoksa öğün olarak yediği kadar verebilirsin sonra
Kuru kayısı üzüm vb muhallebi yapıyorsanız içine 2 kaşık koyarsin kontrol edersin kakakasini kabız olmasın derken ishal de yapmayalim bebisi.ben bazen hasladigim kayısıyi kendim yerdim suyundan 1 yemek kaşığı kabak puresine koyardim hem tatlandirirdi hem rahat cikardi