Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Tavuklu Kereviz

Malzemeler :
1 küçük boy kereviz
2 küçük organik tavuk butu
1 çay kaşığı zeytin yağı
1,5 su bardağı su
1 tatlı kaşığı irmik

Yapılışı

Tavukları suda haşlayalım; minik minik doğrayalım
Aynı suyun için de kerevizleri ve irmiği haşlayalım
Sonra blendırdan geçirip tavukları içine atalım
Minikgurme afiyetle yesin..

Uyarılar

İlk kez vereceğiniz bütün gıdalar için doktorunuza danışın ve üç gün bekleme kuralını uygulayın

Aklınızda Bulunsun

Kereviz iyi bir idrar söktürücüdür. Eğer bebeğiniz ishal sorunu yaşıyorsa kerevizi tüketmeyiniz. Alerjik reaksiyonları takip ediniz.

resim eklemeniz ve verilen linke konuyu açmanız gerekiyor. Başarılar diliyorum size de :)

Atom corbasi :)

Malzemeler :
2 patates
2 havuç
3 tane taze fasulye
1 avuç bezelye
4 yaprak maydanoz
2 yaprak dereotu
1/4 domates
1 çay kaşığı irmik ya da haşlanmış organik pirinç

Yapılışı

Hepsini doğrayıp buharda pişiriyoruz. Piştikten sonra 3-5 dakika irmikle kaynatıyoruz.

Püf Noktası

En son 1 çay kaşığı zeytinyağı.

Aklınızda Bulunsun

İki porsiyon çıkıyor, tadı nefis deneyin.

resimler tarihli ya o yüzden sorun olmaz diye düşündüm, çünkü aceleyle yaptım unutmuşum :) nick derken onu anlamadım
Şimdi gördüm resimlerde varmış tarih canım nick adın bittercoffee sorun olmaz heralde gene de Nevreste bilir adımizla tarih yazıyoruz bi kagida normalde

Sagolasin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…