ne olur banada yardım edin anneler bu sorunu nasıl aşıcam bilmiyorum bebeğim 10 aylık ve çarşaf da sallanmaya alışdı malesef 35.günlükken bronşit oldu hastanede yattı o dönem çok huysuz olduğu için ve hastanedede kimseyi rahatsız etmek istemediğimizden çarşafda sallayarak uyuttuk ve bu maalesef alışkanlık yaptı şimdi sallanmadan uyumuyor dışarı çıkmakdan nefret ediyorum artık çünkü oğlum uykusu gelince kıyameti koparıyor sallanmadan uyumuyor bizde elinizde çarşaf sokak demeden alışveriş merkezi otobüs metro demeden her yerde sallamak zorunda kalıyoruz yoksa kıyameti koparıyor bu alışkanlığını ne yaptıysam bırakmadı ne yapıcım ben
bir sorunumuz daha var oda gece uykusunda sürekli uyanıyor ve benim memem sürekli ağzında olsun istiyor yalancı memede kabul etmiyor böyle olunca gecede uyuyamıyorum ben (( bu sorunları nasıl aşıcam bilmiyorum
bir sorunumuz daha var oda gece uykusunda sürekli uyanıyor ve benim memem sürekli ağzında olsun istiyor yalancı memede kabul etmiyor böyle olunca gecede uyuyamıyorum ben (( bu sorunları nasıl aşıcam bilmiyorum