- 2 Temmuz 2012
- 591
- 305
- Konu Sahibi biradamavisi
Yaa anladımValla biz de bitmek tükenmek bilmeyen gece gündüz ağlama vardı. Gece gündüz ayiramiyorum. Bir de en temelde uyku sorunu vardı. Hem sese hem de ışığa aşırı duuarliydi. Pencereleri siyah fon kağıdıyla bantladim ve güneş geçirmez perde taktım . Zifiri karanlık oldu. Yetişkin biri odaya girince kendini boşlukta hissedip dengesini kaybediyodu öyle karanlık. Bunları yapmak da bira rahatlattı
Bebeğinizin gaz sorunu var mı?
Benim de 2 aylık ikizlerim var. Ikisi de kolik. Gece maşallah çok güzel uyuyorlar ama gündüz canımdan bezdim. Sabah 8de uyanıp 12.30a kadar agliyorlar ve sürekli emmek istiyorlar. Öğlen yorgunluktan bayilip uyuyorlar 14.30 gibi uyanıp gece 11e kadar yine ağlama meme devam ediyor. Gece yine yorgunluktan bayilip uyuyorlar.
Doktorumuza yazdım geçen hafta bebekleri görmek istedi götürdük. Gaz damlasını değiştirdi doz ayarlaması yaptı. Çok şükür iki gündür gündüz de gece de güzel uyuyorlar. Uyku sorunu gaz kaynakliym
Benimki ağlamıyor ama uyumuyor fal taşı gibi gözler. He hiç ağlamıyor değil acıktığı anda basıyor çığlığı ya da öğlen dediğiniz gibi uyumamaktan bayılacak gibi oluyor uyut beni dercesine ağlıyor. Geri kalan zamanda kucak istiyor meme istiyor konuşmak istiyor ilgi yaniBebeğinizin gaz sorunu var mı?
Benim de 2 aylık ikizlerim var. Ikisi de kolik. Gece maşallah çok güzel uyuyorlar ama gündüz canımdan bezdim. Sabah 8de uyanıp 12.30a kadar agliyorlar ve sürekli emmek istiyorlar. Öğlen yorgunluktan bayilip uyuyorlar 14.30 gibi uyanıp gece 11e kadar yine ağlama meme devam ediyor. Gece yine yorgunluktan bayilip uyuyorlar.
Doktorumuza yazdım geçen hafta bebekleri görmek istedi götürdük. Gaz damlasını değiştirdi doz ayarlaması yaptı. Çok şükür iki gündür gündüz de gece de güzel uyuyorlar. Uyku sorunu gaz kaynakliymis yani