Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

oğlumla dün çekildik biraz daha büyümüş ama dimi??:ecrin_bebek:

çok güzel çıkmışsınız masallah ikinizede

oğlumun anıtkabir ziyareti keyfimiz pek yerinde teyzeleri :))))

Oğlum ve kuzenleri...

aferin ona büyümüşte atasını ziyarete gidermiş.

http://img198.imageshack.us/img198/6725/img4733l.jpg[/QUOTE]

masallah ne güzel uyumuş.en rahat uyudukları yerde annesini göğsünde.Allah ayırmasın

Ayy yaa ben bu nısan annelerını ve bebeklerını Çok kıskandım maŞŞallah rabbım esırgesın hepsını annelerıde evlatlarıda Çok gÜzeller maŞŞallah subhanallah nazar deĞmesın hıÇ bırıne ve dıkkat ettımde herkes Çok Çabuk zayıflamıŞ yada Çok kılo alan olmadı ınŞ bızde fazla almayız yada bır an Önce verırız aldıklarımızı :s

kıslar bayıldımmm maaşallah allah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah dua edin nolurrr bizde sizler gibi kavuşalım yawrularımızaaaaaaaaaaa

kuzularımla park keyfi yaptık geçengün
kızımıda koymasam olmazdı bir nisan birde kasım kuzusuopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $HPIM0389.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 39
oh valla ne güzel gitmişsiniz.. kızın da yardım ediyordur sana ne güzel..

gerçekten çok yardımcı oluyo tatlı kızım.
iki haftadır yazokuluna gidiyo eksikliğini
baya hissediyorum.

Maşallah senin Kasım kuzusu koyun olma yolunda zemuszemus,ne güzel kızın sana arkadaş olmuş bile.

öyle valla çarşıya giderken falan babaya veriyoruz bebek arabasını biz
arkadaşımla(kızımla)geziyoruz mağazaları. o varken hiç arkadaş aramıyorum
biraz çok konuşuyo tabi her kız gibi ama olsunnnn

Çok duygulandım,inşallah biz de kızımla o günleri birlikte mutlu sağlıklı bir şekilde yaşarız.

Çok duygulandım,inşallah biz de kızımla o günleri birlikte mutlu sağlıklı bir şekilde yaşarız.

çok güsel görünüyorsunuz dilek kızınada maşallah çok şirin sana çok arkadaşlık ediyordur ne güzel yaaa :)))))

maşallah kuzularına dozkancımm.
allah hayırlı ömür versin ikisinede!!!

çok güzel bi fotoğraf dilekcim allah bozmasın mutluluğunuzu

çok teşekkür ederim kızlar
inşallah nisan bebeklerimiz de sağlıkla kocaman olacak kolumuza takıp gezicez ohhh ne güzel.

kuzularımla park keyfi yaptık geçengün
kızımıda koymasam olmazdı bir nisan birde kasım kuzusuopuyorumnanaktan

maşallah dozkan kuzuların ikiside çok güzeller.bi an gözümün önüne geldi kızımın o kadar büyüdüğü bana arkadaşlık ettiği.çok güzeldir eminim.yardım da ediyormuş sana akıllı fıstık bidaha maşallah diim

inşallah sizin de büyümüş halleriyle fotoğraflarınızı görücez burda.
bu arada ilk çocuğu kız olan annelerin çok şanslı olduğunu düşünüyorum.
oğluş anneleri kızmasın ama öyle. kızlar dert ortağı arkadaş oluyo.

ben kendimi istanbulda o kadar yalnız hissediyordum ki hamile kalınca allahım dedim bana bir kız ver büyüdükçe bana yarenlik etsin.rabbim duamı kabul etti bana kızımı hediye etti bende adını manası Allahın hediyesi olan Ecrin koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…