Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

buda bızzzzz tatlı kızım Nısan Ece ve annesı Özlem (dıkkatınızı çekerım kendımden önce yazdım onu )

Çiçek gözlerim kamaştı ikinizin gözlerine bakınca,sen de kendine benzetmişsin Can'ı.

özlem benim kızımda bana benziyo genelde kızlar babaya benzer derler şanslıyız yani maşallah kızına
çiçek çoook güzel çıkmışsınızz
demir de çook yakışıklıymış

güzellikler basmış burayı........özlem kızın aynı sen maşallah....can annesini yakalamış gözlerde yakıyor yakıyor........demirede bir kocaman

İŞTE BİZİM TATİL FOTOLARIMIZZZ DANNN :lepi:

Eklentiler

• $ANNEM VE BENDENİZ.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $KIZIM VE BEN.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 54
buda benle oğlumdan

Eklentiler

• $100_2137.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $PICT0045.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 52
ay bu kız annenin kopyası omuş anki arkadaki manzara neresi gerçi kızlar babya benzer derler ama birde babalar ve bebekleri diyemei topik açılsa

bizimkide öyleydi aynı babasıydı bu kadar mı benzerlik olur şimdi şimdi bana benzetmeye başladı insanlar ancak .... valla ne yalan sölişm bana benzediğini duydukça çok mutlu luyorum teşekkür ederim .... arkadaki manzara ayvalık - sarımsaklıda şeytan sofrası diye anılan bir yer manzara müthiş görmenizi mutlaka tavsiye ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…