- 26 Mart 2008
- 2.783
- 0
-
- Konu Sahibi cicekcicek
anaaaa aynı annesine benziyo bu cadııı.
yoksa bana mı öyle geldi.
maşallah annesi çok tatlı nisan kraliçemizzzzzzzzzzzzzzzz.
özlem gerçekten kendini dogurmş pek tatlı maşşallh
saolun canlar öpüldünüz çok tarafımızdan kocaman kocamananammmm klonlanmış hahahhaha maşallah iknşzede
kıs yakmışınız ortalığı güzel gacı allah nazardan esırgesın ınşallah,canını sevsınler senın canını ama en çok sen sev emıolluşkooo ve annişkosuuu kaydirigubbakcemile5
demır bebek demır gıbı maşallah annecığınede onadahttp://img233.imageshack.us/img233/5349/120720092445.jpg buda ben ve oğğluşum Demiralkisalkisalkis
saol canımcım kıs sağlıklı ya hıııııç önemlı değıl bız ortaya karışık yapmışız anacım kaan gelsın 3 müzü çekıp koyacam son halıyle ınanamayacaksınızözlem benim kızımda bana benziyo genelde kızlar babaya benzer derler şanslıyız yani maşallah kızına
çiçek çoook güzel çıkmışsınızz
demir de çook yakışıklıymış
bende ınanacam valla tıpkı ben olduğuna he yoksa benmı gerçekten yawgüzellikler basmış burayı........özlem kızın aynı sen maşallah....can annesini yakalamış gözlerde yakıyor yakıyor........demirede bir kocaman
ohhhh tatıllerdelermışte çokta tatlılarmış ohhh,maşallah maşallahİŞTE BİZİM TATİL FOTOLARIMIZZZ DANNN :lepi:
rabbım esırgesın kuzularımızı ınşallah,çok tatlı çıkmışınız şekerbuda benle oğlumdan
olluşkooo ve annişkosuuu kaydirigubbakcemile5
http://img233.imageshack.us/img233/5349/120720092445.jpg buda ben ve oğğluşum Demiralkisalkisalkis
bakalım bu nasıl çıkmış
İŞTE BİZİM TATİL FOTOLARIMIZZZ DANNN :lepi:
buda benle oğlumdan
birkaç anne kız fotosu.
valla bu topik açıldığından beri birlikte fotoğraf çekilmek aklıma geliyo
evet biliyorum kızım bana hiç benzemiyor. tıpkı babası:)
hepsi çok güzel ama 3. fotonuza bayıldım canım meleğin ne güzel uyuyo..maşallah..
canım maşallah size
bebişin ne şanslı atasına gitmiş bende isityorum ama yolum ankaraya düşmedi
aferin oğluşuna :))
hepsi çok güzel ama 3. fotonuza bayıldım canım meleğin ne güzel uyuyo..maşallah..
bide nasıl foto koydun yazabilirmisin..bilgisayardan nasıl buraya bırakabilirim..kimse yazmıyo küstümmmm küstüm..mafoldumben
oğlumla dün çekildik biraz daha büyümüş ama dimi??:ecrin_bebek:
sağol canım çok saçımız var ama bugünlerde dökülüyor bakalım kalıcı saçları nasıl olacak.canım maşallah bebişine saçlarına
ne güzel keyf yapıyosunuz ohh
ay canım çok sağol.bu dönemde böyle bi iltifat iyi geldi valla:) göz şeklimi genelde beğenirler ama son zamanlarda altları çok çöktü mosmor sanki.kötü duruyo ya.napsam bilmiyorum.yine de çok sağol canım. bu arada hediyeni bugün kargoya verebildim canım. umarım beğenirsin.yavv aliye ben senin gözlerini çok beğeniyorum!!
çok değişik geliyo bana!!