- 26 Mart 2008
- 2.783
- 0
- Konu Sahibi cicekcicek
anaaaa aynı annesine benziyo bu cadııı.
yoksa bana mı öyle geldi.
maşallah annesi çok tatlı nisan kraliçemizzzzzzzzzzzzzzzz.
özlem gerçekten kendini dogurmş pek tatlı maşşallh
saolun canlar öpüldünüz çok tarafımızdan kocaman kocamananammmm klonlanmış hahahhaha maşallah iknşzede
kıs yakmışınız ortalığı güzel gacı allah nazardan esırgesın ınşallah,canını sevsınler senın canını ama en çok sen sev emıolluşkooo ve annişkosuuu kaydirigubbakcemile5
demır bebek demır gıbı maşallah annecığınede onadahttp://img233.imageshack.us/img233/5349/120720092445.jpg buda ben ve oğğluşum Demiralkisalkisalkis
saol canımcım kıs sağlıklı ya hıııııç önemlı değıl bız ortaya karışık yapmışız anacım kaan gelsın 3 müzü çekıp koyacam son halıyle ınanamayacaksınızözlem benim kızımda bana benziyo genelde kızlar babaya benzer derler şanslıyız yani maşallah kızına
çiçek çoook güzel çıkmışsınızz
demir de çook yakışıklıymış
bende ınanacam valla tıpkı ben olduğuna he yoksa benmı gerçekten yawgüzellikler basmış burayı........özlem kızın aynı sen maşallah....can annesini yakalamış gözlerde yakıyor yakıyor........demirede bir kocaman
ohhhh tatıllerdelermışte çokta tatlılarmış ohhh,maşallah maşallahİŞTE BİZİM TATİL FOTOLARIMIZZZ DANNN :lepi:
rabbım esırgesın kuzularımızı ınşallah,çok tatlı çıkmışınız şekerbuda benle oğlumdan