Anneler ve Bebilerin beraber fotolar

dozkancm allah bagışlasın kuzularını kızın kaç yaşında arada baya fark var sanırım

Veee karşınızdaaa merakla beklediğiniz meraklı misafir ve kuzusuuuu!.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Maşallah ikiniz de çok güzelsiniz.,ama siz de anne kız birarada fotosu olmayanlardansınız anlaşılan

Teşekkür ederiz teyzeleri. Aslında beraber fotoğraflarımız var da, ya yasemin güzel çıkmamıs ya da ben :) ve bir çoğu çok bebekken cekilen fotograflar. ikimizin güzel çıktıgı fotografları da amcası çekmişti göndermedi hala. o yüzden ben de bekliyordum onlardan koyarım diye ama sabah msn de cheveneburi merak etti, ona gönderdim. dedim sizlerin ne eksiği var, kk ya da koyayım madem.

ıpek sen de Yasemin'de çok hoşsunuz.Maşallah size.Komik ama ben Yasemin'i Kerem'in kız versiyonu gibi gördüm:))Sizce benzemiyorlar mı?

eweet gerçekten ama sanki keremin daha önceki haline benziyo şu tatildeki fotosu bayaa değişmiş olduğunu gösteriyo :)

Deniz haksızlık ete kendine.Bence gayet iyisin.Tamam biraz yorgun görünüyorsun amaolacak o kadar.Ela da çok tatlı çıkmış kangurnun içinde.Bayıldım:))

Deniz haksızlık ete kendine.Bence gayet iyisin.Tamam biraz yorgun görünüyorsun amaolacak o kadar.Ela da çok tatlı çıkmış kangurnun içinde.Bayıldım:))

saol cnm yaa neyse 3-4 aylık bebeğim olup da süper görünsem bi garip olurdu zaten hehee nasıl avuttum ama kendimi.aman kızım da oyucak bebek gibi durmuş gören de çook uslu sanıcak :))

çok hoşsunuz ya ve sende kendine benzetmişsin bebişini.
bu arada bence çok iyi görünüyosun.

ewet dilekcim eşim inanamıyo hiç bi yeri ona benzemiyo çünkü :) sözde kızlar babaya benzer ya
saol çiçekcim bi allık bi kalem olsa azıcık daha kurtarırmışım ama ela hanımın bi eksiği var mı bişii unuttum mu derken kendimi unutuyorum valla bazen gün boyunca bi kere bile aynaya bakmadığımı farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…