Anket anneler sizlere sorum !

hangi bezi önerirsiniz

• Ankete Katılan
    83
  • Anket Kapalı .
sen hepsinden numune iste hangisşini beğenirsen onu kullanmırsın... :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de yeğenim için bazı bezleri denedik. Huggies kullandık, sürekli dışına sızdı. En son molfix'te karar kıldık. Hem sızdırmıyor, hem pişik yapmıyor. En beğendiğimiz bez oldu.

bende kesinlikle prima diyorum. hatta bir ara değiştirdik hiç memnun kalmadım tekrar primaya geçtik. kızımda daha hiç pişik bile olmadı. Büyük alışveriş merkezlerinde testinede şahit oldum. Kesinlikle prima diyorum.

Ben hemen hemen hepsini denedim..öncelikle primayla başladım..indirime girince Huggies denedim ve çok memnun kaldım..tek fark Huggies biraz daha kalın geldi bana..bir süre bu şekide devam ettik..molfix indirime girince bir de onu denedim ondan da gayet memnun kaldım..hem kavrayışı güzel hem de ince...Hala stoklarımda Molfix var...

aynen katılıyorum, bende akşam saat 8 gibi bi değiştiriyorum bezini sabaha kadar götürüyo, tee sabah kalkınca alıyorum, bi de benim bebeğim hemen hemen her sabah kakasını yapar, düşünün yani hem idrarı hem kakası ikisi de bi arada olduğu halde sızdırma yapmıyor, sadece çok aşırı kaka yaparsa azcık sızdırma oluyo, eh o kadar da olsun yani, senin de dediğin gibi yerli malı olması da ayrıca tercih nedenim, aslında ben hiçbi bezden memnuniyetsizlik yaşamadım ama evy baby gönlümü fetheden marka oldu :lepi:
sen hepsinden numune iste hangisşini beğenirsen onu kullanmırsın... :roflol:

ben biçok markadan istemiştim, baby star 2 tane göndermişti onu beğenip 1-2 paket ondan kullandık, daha sonra evy babyden istedim, o 4 tane gönderdi, hatta bi de teşekkür mesajı yazmıştım, gerçekten güzel bişiy, şahsen ben çok beğendim

çok sağolun kızlarrrr
bana babystar ve huggıesten numune geldi fakat
daha bebişime doğal olarak deneyemedim ama
babystar gazete kağıdı gibi geldiii
huggıes ona göre daha kaliteliydiii
bakalımmm
ne alsammm hala kafam karışıkk

ben anne değilim henüz ama bu aralar çok fazla doğum yapan yakınım oldu ve çoğunda istisnasız prima bebek bezi gördüm fikrimi şeediyim dedim inşallah faydası olur

Ben başlangıçta prima kullandım oğluma ama ilk 3 numarası çok fazla sızdırmıştı çünkü 3 numaraya kadar esnek bantları yok primanın,sonra huggies aldım ondan memnun kaldım ama 4 numaraya geçince tekrar pirima kullanmaya başladım esniyor ve bence huggiesten daha güzel,ilk başta denersin bazı bezler çocukta pişiğe ve allerjiyede neden olabiliyomuş zaten sende zamanla hangisini kullanacağına karar verirsin bence ilk 3 numara huggies 4 numaradan itibaren prima..

çok sğl cnm bu arada 4 numaradan itibaren huggıeste esnek bantlar yok mu caba :uhm:

prima öndee miiii şimdiiii kızlarrr var mı arttırannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bende prima 1 paket kullnmıştım pişik yaptı,sonra molfix o da yaptı ama bi kaç tane almıştım kremle kullnıyordum sadece kızarıklık oluyordu ama kremi ihmal etmiyordum.sonra canbebe kullandım pişik mişik kalmadı ama bazen sızdırıyordu şu anda huggies kullanıyorum yeni çıkanlardan çok memnunum üstelik krem kullanmıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

ya canım bencede deneme yanılma yöntemiyle bul çünkü ben molfix kaç paket kullandım pişik yaptı bezi değiştirdim ertesi gün geçti yavrumun pişiği bende huggiesten memnunum ama bazı arkadaşlarda molfixi beğenmişler her tende değişiyor aslında bebeğin idrarı çok asitli olursa pişik yaparmış ben hep kızarıklıkla atlattım dha önce yazmıştım ama dikkat ettim yani hepsinin en küçük paketinden al dene Allah ım hayırla kavuştursunda bebeğine bez kolay iş canım:)

Biz de yeğenim için bazı bezleri denedik. Huggies kullandık, sürekli dışına sızdı. En son molfix'te karar kıldık. Hem sızdırmıyor, hem pişik yapmıyor. En beğendiğimiz bez oldu.
Hem de yerli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…