Anket anneler sizlere sorum !

hangi bezi önerirsiniz

• Ankete Katılan
    83
  • Anket Kapalı .

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
223
sevgili kk annelerii
sizleree bir sorum olacak bana yardımcı olursanız sevinirimm
allahın izniyele kısa bir zaman sonra kızım olacak
ve bez olarak ne kullanayım hiçbi fikrim yok
bana seçenek gösterip ve aynı zmandaa nedeninide yazarsanız sevinirimm
şimdiden tşkürler a.s.

prima dan şaşma derim... ama önce hangi bezle başlarsan başla hep aynı kullan. bazı hassas bebeklerde bez değişimi problem yaratabiliyor

prima kullanıyoruz baştan beri çok memnunuz hiç pişik yada sızdırma yaşamadık

sırf israile kazandırmayayım dye memnun olmama rağmen primadan vazgecip molfixe başladık..
yenilenen haliyle cok cok memnunum.
tavsiye ederim...

wallahi güzelim ilk başta prima almıştım.ama almaz olaydım kujumu pişik yapmıştı ne yaptıysak kujuma gelmedi bu prima
sonra molfix onuda ben beğenmedim

ama şimdi huggıes kullanıyorumm.aslada değiştirmeyi düşünmüyorum.çok memmun kaldıma.s.

huggıes kullandım gayet güzeldi pişikte yapmadı sızdırmada
daha sonra prima aldım o da çok güzel sızdırmıyor huggıes den tek farkı daha ince ve yumuşak

önce molfiks aldık 1 paket bitirdik bizimki daha yeni olduğu için heralde sızdırma falan yapmıyodu ama prima aldık sonra. o daha iyi çok daha kuru tutuyo ve bebeğin vücuduyla daha uyuymlu tam oturuyo üstüne.

Kesinlikle prima..

huggies de denemiştik. daha sert yeterince kuru tutmuyor ve boyutları küçük geldi. Başka marka da denemedik. primadan menunuz..

kızlar bana çok yardımcı olacaksınız oylarınızlaaa vakit ayırıp oy kullananlara çokkk teşekkürlerrr

Prima ile başladım ama prima pek ufak, hemen küçük gelmeye başlıyor... Ben bir paket yenidğanı zor bitirdim. Huggies'in bezleri daha geniş. Prima mutlaka belden ya da bacaktan sızdırıyor, özel tekniklerle bağlaman gerekiyor. Huggies'te bu kadar özen göstermeden bağlasan bile sızdırma yapmıyor. Prima parfümlü ve o parfüm bok kokusuyla birleşince iğrenç oluyor. Huggies kokusuz ve çok daha iyi bu açıdan. Bence kısaca, açık ara HUGGİES!!!

prima kullanıyordum memnundum ..israili boykot nedeniyle molfix le devam ediyoruz.Gayet memnunuz..Türk malı nede olsa yabancıya gitmesin paracıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…