• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket anneler sizlere sorum !

hangi bezi önerirsiniz

• Ankete Katılan
    83
  • Anket Kapalı .
Hepsını denedım huggıes ın ustune tanımam..
Ama sırf yerlı malı kullanmak ıcın baska bez almak durumundayım.. molfıx yenılenmıs dıgerlerınden guzel o..

canımsın çok incesin aynı zamnda teşekkür ederimmm
amin inşallahhh kucağıma almayı nasip eder allahım :nazar:

papatyacım allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben bu bezlerin hemen hemen hepsini denedim sadece primayı almadım ilk kullandığım bez huggıes di güzel rahat bi bez ama kakasını yanlardan cıkarıyo prima kullananlarda cıkardığıını söyledi denemedim bile oyüzden memnun kaldığım tek bez molfix oldu cok süper emici hiç çıkarmıyo kakasını daha 1 kere bile çıkmadı molfixe basladığımdan beri kızım 6 aylık 4numarasını kullanıyorum nekadar çiş yaparsa yapsın yüzey kupkuru değiştirmeyide düşünmüyorum bunu..kesinl
kle tavsiye ederim.:CüvCüv:

papatyacım allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.ben bu bezlerin hemen hemen hepsini denedim sadece primayı almadım ilk kullandığım bez huggıes di güzel rahat bi bez ama kakasını yanlardan cıkarıyo prima kullananlarda cıkardığıını söyledi denemedim bile oyüzden memnun kaldığım tek bez molfix oldu cok süper emici hiç çıkarmıyo kakasını daha 1 kere bile çıkmadı molfixe basladığımdan beri kızım 6 aylık 4numarasını kullanıyorum nekadar çiş yaparsa yapsın yüzey kupkuru değiştirmeyide düşünmüyorum bunu..kesinl
kle tavsiye ederim.:CüvCüv:

amin canımmmm
çok sağol fikirler içinde aydınlattın beniii a.s.

canım ben önce prima kullandım evet daha ince ama kenarlardan fazla sızdırıyor.özellikle ilk aylar bebeklerın kakaları sulu oldugu için (anne sütünden kaynaklanıyor, ek gıdaya gecınce bıraz daha katılasıyor) kenarlardan çok taşıyordu,ben 3. aydan sonra tavsiye üzerine huggıes kullanmaya başaldım.bel kısmında lastık var ve bantları esnek çok ama çok memnun kaldım.kenarlardan tasmada yapmıyor.pişikte olmadı kızım. halada kullanıyoruz ve değiştirmeyi düşünmüyorum.tavsiye ederim.

hem molfix hem prima kullanıyoruz.
buda benim bebişim teyzeleri bakın ne diyor hehehhe
:emir_bebek: :roflol:

valla ben prima aldım cnm daha kullanmadık ama yakında kullanacağız inş.
prima kullanmassam beğenmessem huggies alıcam

evy baby kullanıyorum ve memnunum.ondan oncee molfıx kullandım ondanda memnundum..

bence deneme yanılma yöntemiyle karar verebilirsin molfix kullanıyorum ve memnunum.ama bu x veya y bezın kötü olduğunu göstermez.bilinen markalar olduktan sonra hepsi hemen hemen aynı canım.kızını sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına almayı allah nasip etsin.......

bence deneme yanılma yöntemiyle karar verebilirsin molfix kullanıyorum ve memnunum.ama bu x veya y bezın kötü olduğunu göstermez.bilinen markalar olduktan sonra hepsi hemen hemen aynı canım.kızını sağlıcakla ve kolaylıkla kucağına almayı allah nasip etsin.......

amin cnmm a.s.

canım ben ilk başta yenidoğan prima aldım yandan esnek bandlı çok güzeldi kokusuz saf.sonra prima 1 numaraya geçtim kokulu ama yandaki bantları esnek değil yenidoğan gibi bebek hareket ettikçe gevşiyor kayıyor.evy baby aldım kalın dokulu diye çok kes sızdırdı bel kısmı gevşediği için.huggies bel esnekliği çok iyi ama yan bacak bantları kesiyor bide diğerlerine göre büyük.şimdi hem prima 2 numara hemde huggies 2 numara kullanıyorum.hiçbirinden yüzde yüz memnun olmadım.aklımda bi molfix kaldı onada bakıcam.huggies biraz daha uygun sonuçta pişik yapmıyor hiçbiri bebeğin cildine zarar vermiyor.primanın büyükleride yenidoğan gibi yandaki bantları esnek olsaydı kesinlikle prima diyecektim.artık sen karar ver canım.

arkadaşlarşimdi burda bazı arkadaşlarımız prima bazı arkaaşlarımız molfix falan demişler de her bebeğin bünyesi farklı, deneme yanılma yöntemiyle bulmak zorundasınız, şahsen ben ilk dğuma giderken canbebenin yeni doğanını almıştım, acemilik işte, bilsem onu almazdım, gerçi pişman olmadım bi sorun yaşamadık ama daha iyi bi marka alsaydım keşke dedim, daha sonra baby star ve molfix kullandım, her ikisi de güzeldi, onlarda da bi sorun yaşamadık, sonrasında prima almak istedim, kaliteli bi bez bunu kimse inkar edemez ama bazı arkadaşlarımızın da dediği gibi israili boykot için prima almaktan vazgeçtim, ne olursa olsun türk malı kullancam dedim, evy baby denedim, primadan hiçbir farkı yok diyebilirim, onda da krem var, o da ince, üstelik sızdırma vs hiçbişiy yapmıyo, primadan tek farkı esnek yan bantları yok, ama eğer ki bebeğim evy babyde srun yaşasaydı yine başka bi türk malı kullanmayı tercih ederdim, paramın yurdumda kalması tercihimdir, evy babyde biçok arkadaşıma tavsiye ettim ve kullanan herkes de memnun kaldı, aylardır onu kullanıyorum, değiştirmeyi de düşünmüyorum, eğer asker desenlisi bitmediyse yazın da ondan kullancam, bi de onların mayo bez olanları varmış yazın da bebeğime şişme havuz almayı düşünüyorum, havuza gireceği zaman da mayo bezinden kullancam, bence evy baby ile primanın kalite olarak hiçbir farkı yok, dediğim gibi tek fark esnek yan bant, o da bence çok mükemmel bi özellik değil, aynı kalitede iki üründen türk malını kullanmak daha cazip geliyo bana

bende molfix kullanıyorum çokta memnunum bence primadan tek farkı fiyatı daha uygun sengözlerimebaksanab
şimdi birde yenilendi molfix daha bi güzel oldu esneyen yan bantlar beli iyice sarıyor hiç sızdırma olmuyor. a.s

kizlar her bez her cocuga iyi gelmiyor ablam ilk cocuguna hamileyken annem stoklamisti primalari yigenimin altinda her yeri kizardi pisik gibi doktora goturduk her test yapildi birsey yok sonra aklimiza bez geldi molfix kullanmaya basladi cocuk duzeldi primalarda etraftaki cocuklara dagitildi annem tarafindan ben amerikadayim ogluma pampers kullaniyordum tabi turkiyede sanirim prima da pampers yaziyor ben cok memnundum huggies aldim cok kotu cisleri hep sizdirdi cope attim pampersa devam ettim bence cok almayin dogmadan deneyip goruceksiniz hangisin iyi oldugunu

canım sana kesinlikle molfix diyorum da başka bişey demiyorum. birçoğunu denedim. özellikle alma diyeceğim ne diye sorarsan huggies. bu kadar berbat br bez olamaz. hatta şikayetimi belirttiğimde bana ikiz paket gönderdiler ama onu bile kullanmadım. çocuğuu rezil ettiler yaa hertarafından çıktı hem idrarı hem kakası. ne zaman ki molfix aldık rahat ettik. hem süper emizi hem yeni yapısıyla yan bantları esnak muhteşem birşey.

kesinlikle evy baby... nedenleri...

kakayı bile anında emiyo...
gece boyunca değiştirmiyorum sabah hiç nemli olmuyo totişi...
kremli olduğu için hiç kızarıklık sorunu bile yaşamadık...

en önemlisi YERLİ MALI...

Back