• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler,size iki sorum var...

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
Allahın izniyle 2 ay sonra doğumum olacak ve oğluşum yaz çocuğu olacak,çok ıvır zıvır almak istemiyorum hemen büyüyorlar,bebeğe ve bana gerekli eşyaları söylermisiniz,bide son iki ayınızda kaç kilo aldınız,ben şuana kadar 10 kilo aldım,asıl kilonun bundan sonra alınacağını söylüyolar,kilomu biraz daha durdurmak için(bebek etkilenmeden)ne yapmalıyım?

inş sağsalim kavuşursun yavruna 2 ay var daha doğumuna. temmuz yada haziranın ilk haftası olacağını düşünürsek 3 ay sonra sonbahar olacak yani fazla bişey almaya gerek yok bebeğe biekaç takım zıbın ve ayaksız alt olsa yeter zaten bogazdan geçen şeyleri giyindiremessin ona göre al.son 2 ayda 19 kğ aldım 2 hamileliğimdede :)7 aya kadar pek kilo almazdım sonradan çok hızlı alırım ama yediklerine dikkat et sonra vermesi çok zor olur bu kilolar çogen 1 yılda kaybediliyor ama beslenmene şimdiden dikkat etki vermek kolay olsun ve bebeğide şişmanlatma 4 kg üzeri sezeryan oluyo hatırlatıyim küçük bebek daha kolay doğar

Back