- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 53
- 41
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi kızlarımıza dikkat edelim onları koruyup kollamalıyız benim 12 yaşında kızım ve 13 yaşımda oğlum var. Kızlar, mesela sokağa çıktığımda bir bakıyorum erkek maaşAllah 25 yaşında, olgun, sakallı bir delikanlı ama yanındaki el ele tutuştuğu kız baktığımızda daha 14- 15 ve ya daha küçük kızlar ellerinde sigara püfür püfür değilmi ? eminim ki sizde bir okulun önünden geçtiğinizde görüyorsunuzdur. Sze yemin ediyorum kndi gözlerimle gördüm poposunun altında etek, üstünde okul kıyafeti saçı toplu ya da açık makyajsız ya da makyajlı bkıyorumda nasıl böyle olabiliyorlar acaba ailesi herhangi biri o şekilde görmüyor mu ? tekrar lise konusuna dönelim, hatta size grdüğüm olayı anlatayım geçende durakta otobüs bekliyordum biraz ilerisinde lise var çıkış saati oldu herkes dışarı çıkmaya başladı bende bakıyordum onlara sevgilileri geldi sarıldılar öpüştüler elelele gttiler kızın popo altı etek kız eminim 14 15 yaşındadır ama görüntüsü 13- 14 , sevgilisi 20 yaşında vardır. düşündüm de kız o çocukla nasıl çıkabiliyor çok üzüldüm o kızın ailesine şahsen hele kimi kızlar daha 12 yaşındadır dudaklarda kırmızı yada bordo rujlar gözler simsiyah, kapkalın ve iğrenç çekilmiş eyeliner, mini etek, kadınsı hareketler. Anlamıyorum kızlar ne oluyor bu gençlere ? o erkekler kızlara aşk gözüyle değil bir cinsel obje olarak görüyorlar ha tabiki seven aşık olan vardır ama bu % 10 olasılık % 90'ı kızları cinsel obje olarak görüyor mesela buluştuklarında kız ona içinden ay çok yakışıklı çok tatlı , erkek te içinden çok seksi kız of bacaklara bak of göğüslere of kalçalara bak, sonra öper onu ulu orta yörde görmüyormuyuz banklarda apartman aralıklarında. Ben birkaç ay önce bir konu açmıştım ve maalesef bu 12 yaşındaki kızım ile ilgili kızım mast**** yapmıştı ve bana itiraf etmişti eğer okumak isterseniz profilimden bakın ve okumanızıda isterim herneyse bunu duyduktan sonra ben beynimden vurulmuşa döndüm ama kızımı asla dövmedim bu konu için özellikle de kızlraımızla daha yakından ilgilenmeliyiz tamam güveniyoruz çocuklarımıza ama acaba okula düzenli gidiyormu, gitmiyora nerelere gidiyor ne yapıyor ? hatta bazı hareketlerinden davranışlarından şüpheleniyorsak ne olur takip edelim çocuklarımız bizim geleceğimiz kızlar onları iyi yetiştirmeliyiz. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim ve çocuklarınız için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ayrıca bu anlattıklarım erkek çocuklarımız içinde önemli onlarıda kötü alışkanlık, kızlar şu bu falan dikkat etmeye çalışalım. Çocuklarımız sevgili peşinde değil derslerinin peşinde olmalıdır.