- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ne güzel yazmışsınız. Bazen anneme karşı yaptığım şeyler için üzüldüm. Kendime getirdiniz. İnşaAllah etkisi geçmez bunun. Teşekkürler
Anneyim kızım daha 4 yaşında.. bir gün birden bire "anne ben seni hiç unutmayacagim" dedi.. bir gün onu bırakıp gidecegimi düşünmek en zor şey.. o zaman bile onu sevdiğimi hep hissetsin isterim çünkü ben sevmeye hep devam edeceğim.. her anne adina Buna inanıyorum..
Şuan fena şekilde ağlıyorum ya o an neler yaşarım bilmiyorum en korktuğum şey, en yakınlarımı annemi babamı gücümü kaybetmek, Allah rahmet eylesin Annenize
Ben bayadır düşüncelerdeydim bu konuda açılınca tutamadım kendimi, erken evlendim 21 e yeni girmiştim, ha aileme yakın sayılırım ama o eski özgürlüpüm yok, keşke diyorum erken evlenmeseydim de ailemle daha çok gezip tozsaydım, anneme her ne isterse alsaydım falan diye doyamadım sanki kız çocuklar annelere doyamıyo aman işte efkarlandım geneÇocukluğumda, okul dönemlerimde annem olmasaydı ne yapardım deyip, eve gidince anneme sarılırdım. Sana birşey olursa yaşayamam der, bazen onsuzlukla nasıl başa çıkarım diye düşünürdüm. Çok farklı, öldüğü an, cenaze dakikaları, son yıkama kefenleme döneminde insan ağlıyor ama acı çekmiyor uyuşuyor gibi. Tuhaf ve tarifsiz... Ama Allah yaşatmasın, ve sağlıklı sıhhatli yaşam nasip etsin.
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun.
Benimde korktugum bir konu ölüm cok yakin kimin nezaman tadacagi belli olmayan. Anneanem öldügünden beri gecen sene her aksam saatleri calan telefondan korkar oldum kalbim carpiyor ama nasil. Dedem yaslandi ona birsey olacak diye üzülüyorum cok ondan sonra annem nasil yasar birgün herkese sira gelecek ben annemin acisini düsünmek istemiyorum bazen aklima geliyor bayram da seyran da nereye gidecegiz zaten anneanem öldügünden beri hic bir seyin tadi tuzu kalmadi. Hep aklima geliyor o günü bilseydim anneanemin ölecegini erkenden gidermiydim yanindan. Birazcik daha kalirdim ben gitdikden yarim saat sonra doktor gelip söyledi zaten en fazla bie kac saat dayanir diye. Bana da haber vermedi kimse bilseydim kosa kosa giderdim. Hic ölümü beklemiyorduk ama birden gerceklesti. Doktorun da bunu yakinlarina söylemesi ne kadar kötü. Doktor diyorki sana anneniz bir kac saat sonra ölecek ah ah agliyorum simdi. Kusura bakmayin konu sahibi konunuzu okuyunca yazmak istedim Allah sabir versin geride kalanlara
Kusura bakmadım, aksine memnun oldum. BDV biraz da acılarımızı döküp, rahatlamak için yok mu zaten? :) Ben yaralarınızı deştiysem affola. Ölüm çok acımasız, ve aslında her an bizimle... Gidene duadan başka elden gelen bir şey yok, keşke olsa ama işte ne gelir elden. Şimdi geriye kalanlara biraz daha sarılma vakti, biraz daha sevmek vakti. Kalanlara sağlık ve sabır versin ama, hayatın en acı kısmı tartışmasız sevdiklerimizin dünyadan ayrılışı.
Anneme ederken, bir dua da anneanneciğinize okuyacağım. Mekanı cennet olsun :)
ANNE candır ANNE hayattır ANNE herseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?