Allah cennetiyle şereflendirsin, merhametiyle muamele etsin inşallah, sizlere de sabır versin..
Kayınvalidenizin de bir anne gibi yaklaşmasına sevindim açıkcası. Bir nebze iyi gelir size de..
Evli olmanız, bir yuvanızın olması ve mutlu olmanız... Bunlar çok güzel.
Nice küçükler annesiz babasız kalırken belki de böyle teselli bulmak lazım, bilemiyorum.. "Güzel anılarımız var, biz çok iyiydik" diyebilmek de güzel...
Allah size uzun ömür versin, cennette kavuştursun, bir fatiha da bizden olsun hanım teyzeye....
Bu hayatta anne babayı kaybetmek kadar kötü bir şey varsa o da yaşayan ölü anne veya babaya sahip olmaktır.
Özendiğim anne kız ilişkisine hiçbir zaman sahip olamadık konunuzu okuyunca bunu hatırlayıp üzüldüm :)
Annenizin mekanı cennet olur inşallah :)
Allah rahmet eylesin..sizin yaptiginiz her iyilikte onun ruhuna huzur verir. Mekani cennet olsun. Allah razi olsun. Bazen pat diye cevap veriyorum anneme bazen ama dikkat edecem. Benim annem de uzakta senede bir görüyorum. Dikkat edecem.dedigim gibi. Allah size sabir versin
Bizden geçti artık bunları gerçekleştirmek isteyen anne kızlara başarılar dilerim efendim :)İnsan kendi anne ve babasını maalesef ki kendi seçemiyor. Anneler her zaman affedilmeye değer, ancak annelik yapmayan, sokağa atan, terk eden ya da sürekli döven annelerin de tavırları pek affedilesi gelmiyor. Anne/kız ilişkisi karşılıklı istekle gerçekleşebilecek bir şey. Sadece bir tarafın adımı yeterli olmaz. Ama el ele verildiğinde dünya dursa karşınızda o bile yıkılır... :)
Rabbim cennetinde kavuştursun sizleri inşallah.
Yıldızlar yağsın Anneciğinin üzerine.
Çok ama çok sabır diliyorum.
Geçmiyor malesef 13 yıldır anne kız görsem istemsiz gözlerim dolarBir 5 dk olsaydım annemle allahım diye yalvardgim oldu ...Allah rahmet eylesin güzel annene
Geçmiyor .....bugunde rüyamda gordum çok hastaymis yanına gidip göremedim konuşmadık bile içime oturdu yanında olamamak rüyamda öyle uyandım . .çok duygusalim o yüzden Tutamıyorum kendimi suan ...Hiç geçmiyor zaman sanki, dinmiyor sızı. Hiç unutur mu o sevgiyi insan, hiç kapanır mı o boşluk... Seninde başın sağ olsun, mekanları cennet olsun anneciklerimizin...
Geçmiyor .....bugunde rüyamda gordum çok hastaymis yanına gidip göremedim konuşmadık bile içime oturdu yanında olamamak rüyamda öyle uyandım . .çok duygusalim o yüzden Tutamıyorum kendimi suan ...
Ne mutlu sizeki gerçekten annelik yapmis bir anneye sahipmissiniz ama annenize de ne mutlu arkasında güzel yaad eden bir vefali evlad yetistirmis.Rabbim inşallah cennetinde kavuşturur sizi, bence denildiği gibi anneler hep olumsuzdur arkadalarinda biraktiklari evlatlari ,onlarinda yetiştirdiği evlatlar onlari ölümsüzleştirdi...Rabbim.bize de hakkiyla annelik vasfimizi yerine getirmeyi nasip etsin inşallah...
Fatihami yolladim, ağlayarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?