• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler ölmez, sol yanımızda yaşar, ilelebet!

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ne güzel yazmışsınız. Bazen anneme karşı yaptığım şeyler için üzüldüm. Kendime getirdiniz. İnşaAllah etkisi geçmez bunun. Teşekkürler

Anneyim kızım daha 4 yaşında.. bir gün birden bire "anne ben seni hiç unutmayacagim" dedi.. bir gün onu bırakıp gidecegimi düşünmek en zor şey.. o zaman bile onu sevdiğimi hep hissetsin isterim çünkü ben sevmeye hep devam edeceğim.. her anne adina Buna inanıyorum..

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ne güzel yazmışsınız. Bazen anneme karşı yaptığım şeyler için üzüldüm. Kendime getirdiniz. İnşaAllah etkisi geçmez bunun. Teşekkürler

Vesile olmak güzel, etkisi geçecek gibi olursa beni hatırlayın. Ya da benim gibileri :)

Anneyim kızım daha 4 yaşında.. bir gün birden bire "anne ben seni hiç unutmayacagim" dedi.. bir gün onu bırakıp gidecegimi düşünmek en zor şey.. o zaman bile onu sevdiğimi hep hissetsin isterim çünkü ben sevmeye hep devam edeceğim.. her anne adina Buna inanıyorum..

Öncelikle Allah evladınızla beraber uzun seneler nasip etsin. Ben henüz anne değilim, ama bir annenin evladıyım. Aynısı olmasa bile, bir nebze sizi anlıyorum.

Tam anlamıyla anne olabilmiş bir kadının evladı için yapmayacağı hiç bir şey yoktur, ve anne ölümden korkmaz evladını annesiz bırakmaktan korkar. Ben bınu annemden gördüm, şuanda da sizde görüyorum. Çok güzel anılar biriktirin, dolu dolu yaşayın günlerinizi. Size en güzel nimet, yavrucuğunuz. Onun o annesini hiç unutmayacağını söyleyen kalbine kurban olurum maşallah ona :)

Sevgiler.

Şuan fena şekilde ağlıyorum ya o an neler yaşarım bilmiyorum en korktuğum şey, en yakınlarımı annemi babamı gücümü kaybetmek, Allah rahmet eylesin Annenize

Bende kaybettim annemi onunla yasadigim surece hic kirmadik birbirimizi hic sesim yukselmedi ve hayr duasini cok aldim ..cok aci onu ozleyip gorememek cok sevgiyle büyüdüm o gidince koca bi boşluk var hayatımda hele su zor zamanlarimda 1 tas corbaya ihtiyacim oldugu anlarda cok ahhh cekmisimdir yeri asla dolmaz ama azicik sicakligini hissettirecek biri olsun yakinimda cok isterdim

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah en büyük korkumdur benim Annemi kaybetmek yaşayamam nefes alamam diye düşünüyorum. okuyamadım bile tamamını bence bir insanın yaşayacağı en büyük acı Annesini kaybetmektir.zamanla alışıyorsun babamdan biliyorum acın geçmiyor hiç sadece o acı ile yaşamaya alışıyorsun senin bir parçan oluyor .Rabbim sabır versin canım benim.

Şuan fena şekilde ağlıyorum ya o an neler yaşarım bilmiyorum en korktuğum şey, en yakınlarımı annemi babamı gücümü kaybetmek, Allah rahmet eylesin Annenize

Çocukluğumda, okul dönemlerimde annem olmasaydı ne yapardım deyip, eve gidince anneme sarılırdım. Sana birşey olursa yaşayamam der, bazen onsuzlukla nasıl başa çıkarım diye düşünürdüm. Çok farklı, öldüğü an, cenaze dakikaları, son yıkama kefenleme döneminde insan ağlıyor ama acı çekmiyor uyuşuyor gibi. Tuhaf ve tarifsiz... Ama Allah yaşatmasın, ve sağlıklı sıhhatli yaşam nasip etsin.

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun.
Benimde korktugum bir konu ölüm cok yakin kimin nezaman tadacagi belli olmayan. Anneanem öldügünden beri gecen sene her aksam saatleri calan telefondan korkar oldum kalbim carpiyor ama nasil. Dedem yaslandi ona birsey olacak diye üzülüyorum cok ondan sonra annem nasil yasar birgün herkese sira gelecek ben annemin acisini düsünmek istemiyorum bazen aklima geliyor bayram da seyran da nereye gidecegiz zaten anneanem öldügünden beri hic bir seyin tadi tuzu kalmadi. Hep aklima geliyor o günü bilseydim anneanemin ölecegini erkenden gidermiydim yanindan. Birazcik daha kalirdim ben gitdikden yarim saat sonra doktor gelip söyledi zaten en fazla bie kac saat dayanir diye. Bana da haber vermedi kimse bilseydim kosa kosa giderdim. Hic ölümü beklemiyorduk ama birden gerceklesti. Doktorun da bunu yakinlarina söylemesi ne kadar kötü. Doktor diyorki sana anneniz bir kac saat sonra ölecek ah ah agliyorum simdi. Kusura bakmayin konu sahibi konunuzu okuyunca yazmak istedim Allah sabir versin geride kalanlara

Çocukluğumda, okul dönemlerimde annem olmasaydı ne yapardım deyip, eve gidince anneme sarılırdım. Sana birşey olursa yaşayamam der, bazen onsuzlukla nasıl başa çıkarım diye düşünürdüm. Çok farklı, öldüğü an, cenaze dakikaları, son yıkama kefenleme döneminde insan ağlıyor ama acı çekmiyor uyuşuyor gibi. Tuhaf ve tarifsiz... Ama Allah yaşatmasın, ve sağlıklı sıhhatli yaşam nasip etsin.
Ben bayadır düşüncelerdeydim bu konuda açılınca tutamadım kendimi, erken evlendim 21 e yeni girmiştim, ha aileme yakın sayılırım ama o eski özgürlüpüm yok, keşke diyorum erken evlenmeseydim de ailemle daha çok gezip tozsaydım, anneme her ne isterse alsaydım falan diye doyamadım sanki kız çocuklar annelere doyamıyo aman işte efkarlandım gene

Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun.
Benimde korktugum bir konu ölüm cok yakin kimin nezaman tadacagi belli olmayan. Anneanem öldügünden beri gecen sene her aksam saatleri calan telefondan korkar oldum kalbim carpiyor ama nasil. Dedem yaslandi ona birsey olacak diye üzülüyorum cok ondan sonra annem nasil yasar birgün herkese sira gelecek ben annemin acisini düsünmek istemiyorum bazen aklima geliyor bayram da seyran da nereye gidecegiz zaten anneanem öldügünden beri hic bir seyin tadi tuzu kalmadi. Hep aklima geliyor o günü bilseydim anneanemin ölecegini erkenden gidermiydim yanindan. Birazcik daha kalirdim ben gitdikden yarim saat sonra doktor gelip söyledi zaten en fazla bie kac saat dayanir diye. Bana da haber vermedi kimse bilseydim kosa kosa giderdim. Hic ölümü beklemiyorduk ama birden gerceklesti. Doktorun da bunu yakinlarina söylemesi ne kadar kötü. Doktor diyorki sana anneniz bir kac saat sonra ölecek ah ah agliyorum simdi. Kusura bakmayin konu sahibi konunuzu okuyunca yazmak istedim Allah sabir versin geride kalanlara

Kusura bakmadım, aksine memnun oldum. BDV biraz da acılarımızı döküp, rahatlamak için yok mu zaten? :) Ben yaralarınızı deştiysem affola. Ölüm çok acımasız, ve aslında her an bizimle... Gidene duadan başka elden gelen bir şey yok, keşke olsa ama işte ne gelir elden. Şimdi geriye kalanlara biraz daha sarılma vakti, biraz daha sevmek vakti. Kalanlara sağlık ve sabır versin ama, hayatın en acı kısmı tartışmasız sevdiklerimizin dünyadan ayrılışı.

Anneme ederken, bir dua da anneanneciğinize okuyacağım. Mekanı cennet olsun :)

Kusura bakmadım, aksine memnun oldum. BDV biraz da acılarımızı döküp, rahatlamak için yok mu zaten? :) Ben yaralarınızı deştiysem affola. Ölüm çok acımasız, ve aslında her an bizimle... Gidene duadan başka elden gelen bir şey yok, keşke olsa ama işte ne gelir elden. Şimdi geriye kalanlara biraz daha sarılma vakti, biraz daha sevmek vakti. Kalanlara sağlık ve sabır versin ama, hayatın en acı kısmı tartışmasız sevdiklerimizin dünyadan ayrılışı.

Anneme ederken, bir dua da anneanneciğinize okuyacağım. Mekanı cennet olsun :)

Haklisiniz acilarimizi paylasiyoruz burada elbet... yarami desmediniz nasil desemki zaten aklimin bir kösesinde aklima getirmemeye calisiyorum ama olmuyor sonra mutlu oluyorum güzel hatiralarim var. O bana bebekken bakdi kücük cocukken bakdi yedirdi okula gönderdi hakkini ödiyemem bizde ona torunlari olarak hastaliginda ilgilendik bakdik.
Su anda aramizda olanlarin kiymetini bilmeliyiz ileride pisman olmamak icin. Cok sagolun Allah razi olsun bende anneniz icin dua edecegim insallah

Hepimizin beraber yaşayacağı gün sayılı. Cok yakın arkadaşım annesini düğününe bile çağırmıyor öyle bir ilişki mesela. Siz şanslı olup sayılı günleri güzel geçirenlerdensiniz. Mekanı cennet olsun pamuk elli annenizin. Şimdi onu rahat uyutacak ve buluşma gününde gururla karşılayacağı bir evlat olarak günleri doldurmaya devam. Başınız sağolsun.

Ah be Clar- Clar- .... Yarama tuz bastın be kardeşim :KK43: Ocak ta iki yıl olacak annemi kaybedeli. Onu düşündükçe kalbim acıyor, burnumun direği sızlıyor. Çok ama çok özledim onu. Ona çok ihtiyacım var. Ama annem artık yok.
Kayınvalide... Ah onu Allah bildiği gibi yapsın. Annemle tartışmarımızın nedeni, o ve onun uzantıları oldu. Annem bana yapılan haksızlıkları görür farkeder, onlara öfkesini bana yansıtırdı. Bende ona karışmamasını söyler konuyu sürekli kapatmaya çalışırdım. Bazende tartışırdık. Ama bana küs kalmasına izin vermezdim. Hemen arar gönlünü alırdım. Çünkü annem bana kıyamıyordu. Ve aslında haklıydı.

benim annemede 9 yil oldu
ayni anda acilar yasamisiz
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah butun annelerin
benil kv demde rahmetli olmus, uvey olanida bayramdan bayrama nassin diye ararim gerçkten sanslisiniz bu konuda
ALLAH bozmasin ..

Back