- Konu Sahibi delimelek2170
-
çocuk sizin çocuğunuz neden karışırlar ve ısrar ederler anlamam.bence haklısın onu sen doğurdun tabiki senin de beğendiğin bir isim olacak.eşinin de bu kadar ısrarcı olmasına kızdım.işine karışmak istemem ama ilerde madem ki beğenmiyorsun bu ismi içinde hep bir uhte kalacağına ben de senin yerinde olsam karşı çıkardım.eşini al karşına tatlı bir dille anlat duygularını.tabiki sana hak vermesi lazım.9 ay karnında taşıyorsun sonra da söz hakkın olmayacak çok kızıyorum böyle şeylerelmaz: kayınbabana da izah edersiniz ısınamadım isime diye olur biter.
Tatlim konusdum,konusmazmiyim,esimle bin defa konusdum.Anlatamiyorumki...Aslinda cok iyi biri,genellikle iyi anlasiriz,ama bu konuda tutturdu durdu...ben kayinpederimle konussam uygun olmaz,hatta bu sefer onlar bir sey soylemese bile kocam israrla inadina koymak ister...
canım bak diyorsun ki kayınpederim ile aram çok iyi.o zaman eşinin haberi olmadan git onunla konuş,gönlünü alarak babacığım falan diye söze başla,bizim orda bu isim yok,çok dalga geçecekler,ben sizi kırmaktan çok korkuyorum ama bu isim hiç içime sinmiyor,oğlunuz da sizi kırmamı istemiyor bana çok kızıyor,ilk çocuğun adını siz koydunuz,size saygım sonsuz buna da benim istediğim bir isim koysak olur mu falan desen?tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler.aslında hiç gerek yok bunlara bu kadar karışmaya hakları yok sonuçta senin çocuğun ama işte huzurunuz bozulmasın bu yüzden,ne eşinle ne de babasıyla kötü olma diye böyle yapabilirsin.
ayrıca demir çok çok güzel bir isim bence,mecbur kalır da koyarsan üzülme alışırsın,akrabaların da alışır.kayınbabam istedi,onu çok severiz kırmadık dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?