• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler isim secme konusunda yardiminiza ihtiyacim var...

canım çok haklısın.. içine sinen bi isim olsun istiyosun ama sen ne dersen de, ne yaparsan yap, eşin kafaya koymuş, bu ismi koyacak.. baksana rıza gösterdğini sölediğin zaman, senden rıza isteyen kim der gibi gülümsemiş adam..canım herkesle kötü ol, ama eşinle olma.. kapnı kapattığın zaman herkes dışarda kalır, eşin yanındadır.. bence fazla uzatma.. ne kadar inatlaşırsan sen, o kadar üstüne düşer o da.. o ismi koymaktan vezgeçeği varsa da vazgeçmez.. sen sessiz kal bi bakalım, akışına bırak..

canım çok haklısın.. içine sinen bi ismi olsun istiyosun ama sen ne dersen de, ne yaparsan yap, eşin kafaya koymuş, bu ismi koyacak.. baksana rıza gösterdğini sölediğin zaman, senden rıza isteyen kim der gibi gülümsemiş adam..canım herkesle kötü ol, ama eşinle olma.. kapnı kapattığın zaman herkes dışarda kalır, eşin yanındadır.. bence fazla uzatma.. ne kadar inatlaşırsan sen, o kadar üstüne düşer o da.. o ismi koymaktan vezgeçeği varsa da vazgeçmez.. sen sessiz kal bi bakalım, akışına bırak..

Cok sagol canim....evet galiba oyle yapicam,yani ismi koyucam,ama ilk once ona razi oldugumu soylemiycem,once yapdigi haraketi icin ozur dileticem,ve tesekkur etdiricem izin verdigim icin,bunu ona yapdiricam ki,bir dahaki sefere konu her ne olursa olsun,tesekkur etmesini,ve benimde fikrimi onemsemesini bilsin.
Ve nihayet o kadar kafaya takmis ki, uzatirsam cok kirginlik olucak arada,ama yinede ben yalniz ve yalniz ailesi karsisinda magdur durumuna dusecegini dusundugu icin izin vericem,yoksa gorurdu benimde tavrimi....

Son düzenleme:
benim oğlumunda adını eşim koydu ama bende çok beğenmiştim o ismi beğenmeseydim koymazdım zaten ama sen beğenmiyosun ileride oğluna yansıtırsan ismini beğenmediğini çok üzülür ve kırılır bence eşine bunuda söyle yinede kararlıysa sende 3.çocuğun ismini kendin koyarsın hiç kimseninde karışmaya hakkı olmaz

benim oğlumunda adını eşim koydu ama bende çok beğenmiştim o ismi beğenmeseydim koymazdım zaten ama sen beğenmiyosun ileride oğluna yansıtırsan ismini beğenmediğini çok üzülür ve kırılır bence eşine bunuda söyle yinede kararlıysa sende 3.çocuğun ismini kendin koyarsın hiç kimseninde karışmaya hakkı olmaz

Zaten oyle olucak canim,oda razilik verdi,ucuncu cocugun simin ben koyucagim,hemde hic bir sekilde karisdirmayacagim onu bile bu isme.hatta istemedigi benimse begendigim bir isim secicemki,anlasin benim duygularimi birazda olsa....Cocugumun bunu duyunca uzulecegini soylesemde,kocam aldirmaz,yansitma der....:sinifsinif:

böyle olayları okuyunca deliriyorum...
tasıyan sen doğuran sen bakan sen annesi sen onlara ne oluyor..
kusura bakma ama eşin haksız ne utanması ne küçük düşmesi...o zama senin gözünde küçük düşüyor..
bence istemiyorsan koyma ister kırılsınlar ister darılsınlar bi kaç ay içinde unutulur ama sevmediğin ismi senelerce telafuz edeceksin
merak ettiğim ilk cocuğunun adı ne
[/B]

böyle olayları okuyunca deliriyorum...
tasıyan sen doğuran sen bakan sen annesi sen onlara ne oluyor..
kusura bakma ama eşin haksız ne utanması ne küçük düşmesi...o zama senin gözünde küçük düşüyor..
bence istemiyorsan koyma ister kırılsınlar ister darılsınlar bi kaç ay içinde unutulur ama sevmediğin ismi senelerce telafuz edeceksin
merak ettiğim ilk cocuğunun adı ne
[/B]

Kizimin ismi Sevda.BIlemiyorum canim,bende senin gibi dusunuyorum,bi kac ay icinde unutulur diye,ama kocam ne olursa olsun bu isim koyulucak diyor,kafaya takmis anlayacagin,iyi bir kavga olucak belliki izin vermezsem....beynim dusunmekden allak bullak kafamçokkarıştı ,ibr seytan diyorki aldirma,isterlerse kirilsinlar,biryandan da kocamla bu yuzden aramda buyuk bir kirginlik yasanacagini bilmem beni dusunduruyor(o bunu dusunmese de):gitme:......bilemiyorum iste....cok zor...

Back