Kesinlikle öyle.Saygıyı insan kendi kazanmalı.Hiçbir zaman büyüklüğünü göstermedi.Benimle yaşıtmış gibi davrandı. Afedersiniz sidik yarıştırdı hep.saygıda duyma sırf eşinin annesi diye saygı duymak zorunda değilsin. saygı hakedene gösterilir. böyle süpürgeli cadılara değil
Ona bulaşmayı kimse istemiyor.Biz çocuğumla annemlerdeyken, onların tanıdıkları gelip bana, ''keşke kv laftan anlasa,aracı oluruz senin barışman için.Ama yok, o kadını biz tanıyoruz, bir eli kan bir eli katran,onun işine karışılmaz.''diyorlardı.Ya harika kv yoktr muhtemelen ama senınkı beter hatta beterın beteri vicdansız bir kadın.
Sen bilirsin yine acık vermek ıstemıyorum bulaşmasın dersende cok haklısın sen. Ara ıkı dk anneler gnun kutlu olsn cocuk ağlıyo kapatıyorum yada derse giriyorum de geç.
Aynen de öyle.Yalnız ben lohusa değildim, 4 aylıktık.Ona göre oğlu gibi yürekli ve adam gibi adam yokLohusa karısını ve Yen'i doğmuş bebeğini sokağa atıp 6 ay boyunca aramayan adam mı erkekmiş. Allah o adamı bildiği gibi yapsın diyeceğim ama maalesef eşiniz.
Bugüne kadar hep gittim elini öptüm.İlk kez gitmeyeceğim.Valla inanın olaylar sıcağı sıcağına çok da farkedilmiyor,aradan geçen süre dışardan bakmanızı sağlıyor ve artık böyle gitmeyeceğini bir şekilde dur demeniz gerektiğini anlıyorsunuz.Ben de o durumdayım şimdi.Şimdi anlıyorum nelere maruz kaldığımı.Bu nedir yaa? İnanamıyorum bu kadarına? İnsanlar bu kadar kötü olabilir mi?
Bunca laf nasıl hazmedilir? Nasıl? Nasıl?
6 ay karısını aramamak, evladını sormamak mı erkeklik? 1 ay değil 2 ay değil... Siz ona rağmen nasıl gittiniz tüm sülalesinden özür dilediniz? Offf iğrenç insanlar hem eşiniz hem kv'niz..
Geçen senelerde nasıl yaptınız peki anneler gününde, bayramlarda vs?
Canım sen 4 aylıkken vücudun sağlam mıydı acaba Yen'i Doğum yapmış sayılırsın hala bakımına dikkat etmen lazımdı o dönemde ki mikrop kapmayasın. İlk 6 ay lohusalıktan farkı Yok bence.Aynen de öyle.Yalnız ben lohusa değildim, 4 aylıktık.Ona göre oğlu gibi yürekli ve adam gibi adam yok
Yüzüne vur allah aşkına. Lafı açılırsa ben karısını ve el kadar bebeğini aç açıkta ele güne muhtaç eden adamı yetiştiren kadını ana diye saymam de.Bugüne kadar hep gittim elini öptüm.İlk kez gitmeyeceğim.Valla inanın olaylar sıcağı sıcağına çok da farkedilmiyor,aradan geçen süre dışardan bakmanızı sağlıyor ve artık böyle gitmeyeceğini bir şekilde dur demeniz gerektiğini anlıyorsunuz.Ben de o durumdayım şimdi.Şimdi anlıyorum nelere maruz kaldığımı.
Ooo hediye mi? Oğlu alsın benden pas artık.Beni zorlayamaz canım.Yorumları okudukça daha bir kendime güveniyorum.Yanlış karar vermemişim anlıyorum.O kadına yaptığım şeyleri anneme yapmadım .İyiliğe geçti mi?Asla!hediye al eşine ver
ben gitmiyorum annendir sen git de
eşinin hoşuna gider
hediyeni aldığın için zorlamaz
gibi geliyor
Asla gitme.. Muhatap bile olma..
Kendine yazık edersin, hiç takma bile. .
Her an herşey beklenir de onun icin canım.Bir kere geçenlerde kızımı parka götürdük dışarı.Kv lere çok da yakın değildik, yine de dedi ki "bizimkiler çocukları özlemiş, uğrayalım mı?" Ben de tamam dedim.Orada allem etti kallem etti bir de baktım yemek sofrasındayız.Eşin de kayınailen de beş para etmez
Eşim değişti demişsin ama değişmiş olsa ya gidelim derse diye endişen olmazdı
Ouwww kv ye sorsan, öyle güzel öyle kişilikli kimlikli çocuklar yetiştirmiş kiii..Canım sen 4 aylıkken vücudun sağlam mıydı acaba Yen'i Doğum yapmış sayılırsın hala bakımına dikkat etmen lazımdı o dönemde ki mikrop kapmayasın. İlk 6 ay lohusalıktan farkı Yok bence.
Siz eşinizi affetmişsiniz ama hiçbir konuşa güvenmeyin bence bunu yapmış ya size her konuda uyanık olun mümkünse maddi gücünüzü kazanın bu adama muhtaç olmayın şimdi iyisiniz diye bu yaptığını unutmayın.
Erkek dediğin yavrusuna ve karısına sahip çıkar başkasına muhtaç etmez aç açıkta bırakmaz.
Sizin kocanızdan bir cacık olmaz maalesef.
O kvye de yazıklar olsun böyle bir adam yetiştirdiği için. Daha doğrusu yetiştiremediği için. Beceriksiz kadın
Süper bir cevap..Vallahi de söyleyeceğim billahi de söyleyeceğim ısrar ederse bunu aynen. Çok teşekkür ederimYüzüne vur allah aşkına. Lafı açılırsa ben karısını ve el kadar bebeğini aç açıkta ele güne muhtaç eden adamı yetiştiren kadını ana diye saymam de.
Ya Allah iyiliğinizi versin.Bu psikoloji içinde bile beni güldürdünüz.Allah da sizi güldürsün inşallah.Dedikleriniz o kadar içimden kopma ki.Sanki iç sesim konuşuyor.Çok ama çok haklısınız.Kader mi diyelim, mallık mı diyelim ne diyelim ben de bilmiyorum inanın.Evlenir evlenmez hamile kaldım .Çocuk araya girince de hep şans vermek için bahaneler üretip durdum.Senin konularinda kaynanan olacak sokak supruntusune yuz kez kocan olacak sogan cucugune 200 kez küfür ediyorum
Küfür etmeye doyamiyorum
Asil sende de suc var bunca sey yasamissin manyak bir kaynanaya düşmüşsun daha kötüsü kocan olacak kisi de o manyagin her dediğini yapan ayri bir manyak
Hazir bitirmisken bosanacaktin simdi kaynananin analar gününü kutlayayim mi diye dusunmezdin
Aynen, annemler diyordu kızım kocan kötü değil, annesinin etkisi altında kalıyor.Zamanla değişir, düzelir .Ben de zaten ayrılmayı istemiyordum.İnanın beni dövüyordu yine de seviyordum .Hatta bir kere beni yine dövdü.Aramız bozuk, konuşmuyoruz.Evin aidatı falan var ödenecek.maaşımı aldım, kv ye verdim dedim "anne kocam şimdi gurur yapıp isteyemez, sen ver bu parayı borcumuzu ödesin"hooop aldı koynuna soktu parayı .Akşam eşim geri göndermişti ama o da ayrı mesele6 ay boyunca oğlunu görmeyip hastayken sevk bile göndermeyen adama bir daha çocuğun tirnagini göstermezdim
Bosanir bosanmadan kaynananin saçını yolar eline veriridi.
Ya sizin heykeliniz yapılsa, yüreğinize beton yetmez..Senin konularinda kaynanan olacak sokak supruntusune yuz kez kocan olacak sogan cucugune 200 kez küfür ediyorum
Küfür etmeye doyamiyorum
Asil sende de suc var bunca sey yasamissin manyak bir kaynanaya düşmüşsun daha kötüsü kocan olacak kisi de o manyagin her dediğini yapan ayri bir manyak
Hazir bitirmisken bosanacaktin simdi kaynananin analar gününü kutlayayim mi diye dusunmezdin
İyi de kV kadar eşinde suçlu. . Nasıl affettin.. sen neyse 6 ay oğlunu merak etmeyen adamı neden affettim ki?? O izin vermiyo diye erkek kocan sizi aramadı öyle mi? ?Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın
Aynen öyle oldu canım.Eşim zaten en büyük suçlu o!İyi de kV kadar eşinde suçlu. . Nasıl affettin.. sen neyse 6 ay oğlunu merak etmeyen adamı neden affettim ki?? O izin vermiyo diye erkek kocan sizi aramadı öyle mi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?