Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

saygıda duyma sırf eşinin annesi diye saygı duymak zorunda değilsin. saygı hakedene gösterilir. böyle süpürgeli cadılara değil
Kesinlikle öyle.Saygıyı insan kendi kazanmalı.Hiçbir zaman büyüklüğünü göstermedi.Benimle yaşıtmış gibi davrandı. Afedersiniz sidik yarıştırdı hep.

Ona bulaşmayı kimse istemiyor.Biz çocuğumla annemlerdeyken, onların tanıdıkları gelip bana, ''keşke kv laftan anlasa,aracı oluruz senin barışman için.Ama yok, o kadını biz tanıyoruz, bir eli kan bir eli katran,onun işine karışılmaz.''diyorlardı.
Ondan uzak durmak için bir yıldır uğraşıyorum.Hiç aramam arkası gelir sonra. Çok teşekkür ederim yorumunuza

Lohusa karısını ve Yen'i doğmuş bebeğini sokağa atıp 6 ay boyunca aramayan adam mı erkekmiş. Allah o adamı bildiği gibi yapsın diyeceğim ama maalesef eşiniz.
Aynen de öyle.Yalnız ben lohusa değildim, 4 aylıktık.Ona göre oğlu gibi yürekli ve adam gibi adam yok

Bugüne kadar hep gittim elini öptüm.İlk kez gitmeyeceğim.Valla inanın olaylar sıcağı sıcağına çok da farkedilmiyor,aradan geçen süre dışardan bakmanızı sağlıyor ve artık böyle gitmeyeceğini bir şekilde dur demeniz gerektiğini anlıyorsunuz.Ben de o durumdayım şimdi.Şimdi anlıyorum nelere maruz kaldığımı.

Aynen de öyle.Yalnız ben lohusa değildim, 4 aylıktık.Ona göre oğlu gibi yürekli ve adam gibi adam yok
Canım sen 4 aylıkken vücudun sağlam mıydı acaba Yen'i Doğum yapmış sayılırsın hala bakımına dikkat etmen lazımdı o dönemde ki mikrop kapmayasın. İlk 6 ay lohusalıktan farkı Yok bence.
Siz eşinizi affetmişsiniz ama hiçbir konuşa güvenmeyin bence bunu yapmış ya size her konuda uyanık olun mümkünse maddi gücünüzü kazanın bu adama muhtaç olmayın şimdi iyisiniz diye bu yaptığını unutmayın.
Erkek dediğin yavrusuna ve karısına sahip çıkar başkasına muhtaç etmez aç açıkta bırakmaz.
Sizin kocanızdan bir cacık olmaz maalesef.
O kvye de yazıklar olsun böyle bir adam yetiştirdiği için. Daha doğrusu yetiştiremediği için. Beceriksiz kadın

Yüzüne vur allah aşkına. Lafı açılırsa ben karısını ve el kadar bebeğini aç açıkta ele güne muhtaç eden adamı yetiştiren kadını ana diye saymam de.

hediye al eşine ver
ben gitmiyorum annendir sen git de
eşinin hoşuna gider
hediyeni aldığın için zorlamaz
gibi geliyor
Ooo hediye mi? Oğlu alsın benden pas artık.Beni zorlayamaz canım.Yorumları okudukça daha bir kendime güveniyorum.Yanlış karar vermemişim anlıyorum.O kadına yaptığım şeyleri anneme yapmadım .İyiliğe geçti mi?Asla!
Verdiğim hediyeleri kullanmıyor bile.Çeyizine saklıyor zahir.

Eşin de kayınailen de beş para etmez

Eşim değişti demişsin ama değişmiş olsa ya gidelim derse diye endişen olmazdı
Her an herşey beklenir de onun icin canım.Bir kere geçenlerde kızımı parka götürdük dışarı.Kv lere çok da yakın değildik, yine de dedi ki "bizimkiler çocukları özlemiş, uğrayalım mı?" Ben de tamam dedim.Orada allem etti kallem etti bir de baktım yemek sofrasındayız.
Yine beni öyle kandırır diye düşünüyorum aslında.Onun için endişeleniyorum.Ama ne oluyorsa olsun, gitmem

Ouwww kv ye sorsan, öyle güzel öyle kişilikli kimlikli çocuklar yetiştirmiş kiii..
Bana bile nasihatler yağdırıyor.Ben öğretmen olduğum halde, bana diyor ki, "oğlunun derslerinde başarılı olmasını istiyorsan, her aldığı iyi not için 5 veya 10 lira ver.Ben öyle yapıyordum diye benimkiler çok çalışkandı..."Bu bir örnek sadece.
4 aylıkken evet inanın daha psikolojik olarak rahat sayılmazdım.Üstüne bu olaylar oldu.Birden kendimi kucağımda minicik bebeğimle baba kapısında buldum.
Ona güvenmemem için çooook neden var.Eşime yani.
Boşanma davamız varken, girdiğimiz ve bitmek üzere olan evi geçmiş tarihle, 2., sonra da 3. şahıslara sattı.
Kv ise kapıcı ve komşuları adliyeden gelenlere arabamız olmadığı yönünde ifade versinler diye ikna etmeye çalıştı.Oysa arabamız vardı ve daha borcunu ödüyorduk birlikte.Sadece devrini almamıştık.O araba iç edildi. Eşime 9 yıl çalışıp maaşımı eline verdim.Boşanma davası sırasında dedi ki, 20 bin vereyim sesini çıkarma.Herşey bitsin.Ula ben o parayı sana 1 yılda getiriyordum zaten.Peki diğer yıllar?
O zamana dek kendime ait kredi kartım bile yoktu.

Senin konularinda kaynanan olacak sokak supruntusune yuz kez kocan olacak sogan cucugune 200 kez küfür ediyorum
Küfür etmeye doyamiyorum

Asil sende de suc var bunca sey yasamissin manyak bir kaynanaya düşmüşsun daha kötüsü kocan olacak kisi de o manyagin her dediğini yapan ayri bir manyak

Hazir bitirmisken bosanacaktin simdi kaynananin analar gününü kutlayayim mi diye dusunmezdin

6 ay boyunca oğlunu görmeyip hastayken sevk bile göndermeyen adama bir daha çocuğun tirnagini göstermezdim

Bosanir bosanmadan kaynananin saçını yolar eline veriridi.

Ya Allah iyiliğinizi versin.Bu psikoloji içinde bile beni güldürdünüz.Allah da sizi güldürsün inşallah.Dedikleriniz o kadar içimden kopma ki.Sanki iç sesim konuşuyor.Çok ama çok haklısınız.Kader mi diyelim, mallık mı diyelim ne diyelim ben de bilmiyorum inanın.Evlenir evlenmez hamile kaldım .Çocuk araya girince de hep şans vermek için bahaneler üretip durdum.
Zaten ben aynı zamanda kv ile de evlenmişim sonraları anladım.Utanmasa gelip ortamızda yatacak bu kadar herşeye maydanoz oldu.Allah bildiği gibi yapsın onu.

6 ay boyunca oğlunu görmeyip hastayken sevk bile göndermeyen adama bir daha çocuğun tirnagini göstermezdim

Bosanir bosanmadan kaynananin saçını yolar eline veriridi.
Aynen, annemler diyordu kızım kocan kötü değil, annesinin etkisi altında kalıyor.Zamanla değişir, düzelir .Ben de zaten ayrılmayı istemiyordum.İnanın beni dövüyordu yine de seviyordum .Hatta bir kere beni yine dövdü.Aramız bozuk, konuşmuyoruz.Evin aidatı falan var ödenecek.maaşımı aldım, kv ye verdim dedim "anne kocam şimdi gurur yapıp isteyemez, sen ver bu parayı borcumuzu ödesin"hooop aldı koynuna soktu parayı .Akşam eşim geri göndermişti ama o da ayrı mesele

Ya sizin heykeliniz yapılsa, yüreğinize beton yetmez..

İyi de kV kadar eşinde suçlu. . Nasıl affettin.. sen neyse 6 ay oğlunu merak etmeyen adamı neden affettim ki?? O izin vermiyo diye erkek kocan sizi aramadı öyle mi? ?

İyi de kV kadar eşinde suçlu. . Nasıl affettin.. sen neyse 6 ay oğlunu merak etmeyen adamı neden affettim ki?? O izin vermiyo diye erkek kocan sizi aramadı öyle mi? ?
Aynen öyle oldu canım.Eşim zaten en büyük suçlu o!
O izin vermeseydi kv de kim oluyor ki?Affettiğimde 23 yaşındaydım.Belki de bebeğin sorumluluğunu paylaşmak, belki onu babasız büyütmemek ,belki de hala sevdiğim içindi.Olanların imtihanım olduğunu düşünüyorum.Ancak öyle işin içinden çıkıyorum

Aynı dert bende de var ... sırf eşimin ailesi yüzünden böyle özel günlerden nefret ediyorum .. ben istesemde gidemem uzağız allah â şükür ... ama ben onun sesini bile duymak istemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…