Anneler Gününde Kv ye Gitmeli mi?

Eliffezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.205
1.379
658
Kv ile aramızda yaşanmayan kalmadı.Bizi boşanmanın eşiğine getirdi üç kez.9 yıl karşılıklı dairelerde oturduk görümcem de üst katımda.Tahmin edersiniz..
Neler yaptığını yazsam sayfalar dolar okuyanın da gözleri pörsür.
Geçen yıldan beri kv ile araya mesafe koydum.Bir yıldır toplasan beş kez bile telefon görüşmesi yapmamışızdır.
Onun öncesinde iki güne bir hep arardı , arardım. Baktım yüz verince herşeye karışıyor samimiyeti kestim.Yalanlarını,arkamdan çekiştirip oğluma bile beni kötülemesi.Evdeki yaşantımız ile ilgili oğlumu kenara sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışması vs vs uzar da uzar.
Eşimle paylaşınca bu olanları, gitme,gelme, arama, sorma diyor.Ben de aynen öyle yapıyorum.Lakin anneler gününde de aynı şeyi söyleyecek mi bilmiyorum.
Ben şahsen bırakın gitmeyi,aramayı bile düşünmüyorum.Ne anneliğini gördüm ki?
Evliliğimize soktuğu kazıkları hala çıkaramamışız.İkiyüzlü davranamam.İçimden nefret ederken yüzüne gülüp anneler gününü kutlayamam.
Kesin kararım gitmemek.Ancak eşim isterse ve ısrar ederse ne demeliyim sizce?
Dipnot:Yıllar önce anneler gününde kv il dışındaydı.Eşim Bana dedi ki senin annenin anneler gününü kutlamam.Ama ikimiz ablamın anneler gününü kutlamak zorundayız.Çünkü annem burda değil ve ablam şu an benim annemin yerinde.
Ben de dedim ki madem senin daha ablanınki kutlanıyor benim de anneminki kutlanmalı öyleyse.Hayır dedi net olarak.İnanın annemle bir polemiği bile olmadı.Annem hala eşime siz diye hitap ediyor.
Neyse kabul etmedim diye evden kovdu beni ve 6 ay arayıp sormadı bile.Oğlum da 4 aylıktı.Onu bile aramadı.Barıştığımızda oğlum 10 aylık olmuştu düşünün.Ve kv gururlu bir şekilde ''herkes oğlumu takdir etti .Dediler ki o nasıl bir delikanlı ki,6 ay boyunca ne karısını, ne çocuğunu arayıp sormadı .İşte gerçek erkek..''dedi.Yani beni aramasına kv izin vermiyormuş.Şimdi bu kv ye gidilir mi Allah aşkına?
Bu arada eşim eskisi gibi değil.O da anladı herşeyi ama iş işten geçti .Uzun oldu kusura bakmayın

ben kendi kv minkini sözle kutlarım, özel olarak bugüne kadar gitmedim veya hediye almadım (kv ile bir problemim yok, sadece çok samimi değiliz).
eşim de keza benim anneme karşı aynı mesafededir.

ki sizin sorunlarınız olmuş, mesafenizi artırmışsınız, gerek yok bence yeniden yakınlaşmaya. Eşiniz ısrar ederse, benim başka bir planım var dersiniz, ben telefonla arar kutlarım dersiniz kapatırsınız konuyu.

Eşinle aranı bozma derim
Uyduruk bir gün için kocanla kötü olmana değmez
Ama senin anneninkini kutlamayın demiyorum
İkinizde kutlayın geçin ne olacak sanki anneler günün kutlu olsun diyince sadece huzurunuz yerinizde olur
Politik davranacaksın Ailenin huzuruna bakacaksın

Bugüne kadar hediyemi alıp hep gittim.Ben aldığım halde ayıptır söylemesi kendi maaşımdan oğlum kesene Bereket der.Ve hediyelerimin hiçbirini kullandığını görmedim

Ama öyle olunca da ben huzursuz oluyorum.Bugüne kadar yaptıkları hep yanına kaldı.Zaten yapıyorum istediğimi,bir zararı olmuyor.Gene sayılıyor seviliyorum oh olsun diye düşünmesini istemiyorum artık

Siyah çelenk yaptır gönder, çürümüş çiçeklerden olsun üzerine de ayakkabı boyası sürsünler.

Ne biçim insan bunlar, ne biçim bir koca. Annesini saydırmış mı oluyor 6 ay itince evden, tüh erkekliğine.

Gitme bacım mesaj at hatta aramana dahi gerek yok. Senin anneninkini de kutlamasın kocan, hiç lüzumu yok. Anacığına anlat o anlar zaten.
Anneler gününde eşinin yanında ara anneni, en şen şakrak halinle kutla. Annesini sana sorarsa mesaj attım ya de. Hatta sonuna ekle, "çok bile" diye.

hatalı olan da sensin 4 ay arayıp sormayan bir adamla barışırsan bu anneler gününde kayınvalidene götürüp el de öptürür o adamdan bozma koca sana

Güldüm bu saatte Allah da sizi güldürsün inşallah.
Aynen dediklerinizi yapacağım vallahi. Çok teşekkür ederim.Zaten benimkiler hiç beklemiyor.Geçen babalar gününde de eşim babamı aramadı.Babam dedi boşver kızım ben senin babanım.Sen kutladın ya, gerisini düşünme.
Annem de ne olduğunu benden iyi biliyor inanın.

ee ee daha neden korkuyosun esin kaynana yuzunden bosucaksada bosasın yani sana bunca sey yapmıs en ozel gunlerınde cocugunu 6 ay gormemus o kaynana yuzunden ben bayramda bile gitmiyorum bırak anneler gününü

Aman gitme bos ver. Eşinede bir şeyler bul.
O benim anneme gitmez ki ben onunkine gideyim. Pofff nasıl alıştırırsan öyle gider.
Seninki bir de şimdiden aklı başına gelmiş. En iyisi gitme.

Sahi bak arkadaşım. Aman sakın gitme.
Kocanın da sana teklif bile etmemesi lazım.
Ederse ona öyle bir bakış at ki, pişman olsun.
Hala bazen kendimi suçlu hissediyorum.Halbuki Allah şahit her konuda çok ama çok mağdur oldum.Kendileri beni annemlere gönderdiler ve ailece tatile gittiler.İki ay sonra geldiler.
Bu defa da duydum ki kaplıcaya gitmişler.Hergün evde oturduk ha bugün gelirler ha yarın diye diye 6 ay sürdü.
Sağolun bana cesaret veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…