• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde Kayinvalideme ne alayim?

bende eşarp alıcaktım ama benim kendi annem evine süs eşyası almamı söyledi çok güzel süs eşyaları var ya mutfakla ilgili birşey yada süs dedi annem onu dinlemeliyim sanırım

bende eşarp alıcaktım ama benim kendi annem evine süs eşyası almamı söyledi çok güzel süs eşyaları var ya mutfakla ilgili birşey yada süs dedi annem onu dinlemeliyim sanırım

hiç bir sey almayın paranıza yazık yaa:))

Ben hıcbırsey almayacagım,cunkı kusuz 2 aydır:(ama ben her sene 4 kısıye anneler gunu hedıyesı alıyorum..1)oz annem 2)uvey annem 3)annem ve babam ayrılınca yıllarca bıze bakan kıymetlım enn degerlım babaanneme 4)kaynanama ...oyuzden bıktım her anneler gununde ne alacagımı dusunmekten:(

Güzel bir tablo alabilirsiniz, hem evinde asılı durur hem de baktıkça sizi hatırlar.

Ben hıcbırsey almayacagım,cunkı kusuz 2 aydır:(ama ben her sene 4 kısıye anneler gunu hedıyesı alıyorum..1)oz annem 2)uvey annem 3)annem ve babam ayrılınca yıllarca bıze bakan kıymetlım enn degerlım babaanneme 4)kaynanama ...oyuzden bıktım her anneler gununde ne alacagımı dusunmekten:(

sen bu mayıs batacak gıbı gorunuyorsun :1:

ayy kızlar ben de alsam mı almasam mı dıye karar veremıyorum bır turlu .
daha once aramız da tatsız seyler gecmıstı ,beni cok uzup aglatmıstı .
ama sımdı aramız ıyı .daha dogrusu o bana karsı son zamanlar da cok ılgılı .
yaptıgından pısman oldugunu dıllendırmese de davranıs bıcımınden algılıyorum .
o ararsa konusuyorum ama ben daha hıc aramadım .kıncı bır ınsan degılım ama
ne bılım yaa ,ıste alıp almamak konusun da kararsızım .
bu arada henuz kayınvalıdem degıl .:1:
ama erkek arkadasım kesın alacak benım anneme .ben de sasırdım valla

ben hiçbişe almak istemiyorum çünkü haketmiyor
özel günler gelince bana bişe almamak için biz özel günleri saçma buluyoruz deyip eşimi etkileyip bana bişe aldırmamıştı zamanında kendisi
o kadarki inanırmsınız gelinliğimi bile ben aldım ama tüm bunlara rağmen ben her anneler gününde kutlarım ufakta olsa hediyesinide alırım bu senede alıcam herzamanki gibi büyüklük bende kalsın
kendi derdimi anlattım şimdi size bir fikir vereyim inş beğenirsiniz
kadınlara klasik hep ev eşyası alınır ben kayinvalide olsam bana özel bişe alınsın isterim mesala kıyafet çanta koku takı ayakkabı gibi kadın kendini hem özel hisseder hemde kullandıkça sizi hatırlar

sen bu mayıs batacak gıbı gorunuyorsun :1:

haklısın ama bu mayıs daha yumusak gececek,,kaynana kusuz,annem anadolu yakasında asılamam var gıdemem,babaanneme bı esarp bı terlık 80 yasında zaten sadece uvey anneme guzel bırsey almak ıstıyorum,,benım gozumde cok kıymetlı..

haklısın ama bu mayıs daha yumusak gececek,,kaynana kusuz,annem anadolu yakasında asılamam var gıdemem,babaanneme bı esarp bı terlık 80 yasında zaten sadece uvey anneme guzel bırsey almak ıstıyorum,,benım gozumde cok kıymetlı..

:53: Sasirdim vallahi helal olsun ne diyeyim baska:44:

Neyse bu kadar olur ancak aklimdan gecti ne alim diye forumu takip ederken Aradigim konu cikti karsima :1:

10.05 dogum günü var pesinede anneler günü :)

Bizim evde baharat takimi var kayinvalidem en son geldiginde onu begenmisti sanirim öyle birsey alcamdaaa Kendi anneme ne alicam onu bilmiyorum :26: Gecen ay Dogum günü vardi Saat ve bir künye aldik set olarak birde yüzük aldik yanina cok begendide..:1: hepsini birden alirsan sonunda böyle birsey gelmez iste aklina :36: Anneme ne alsammmm yada yapsammmmmmmm :44:

Son düzenleme:
anneler günü hediyesi olarak aşağıda linkini verdiğim blogda birçok hediye var örneğinkaseli salata kesme tahtasını çok beğendim.

$anneye_ozel_kaseli_salata_kesme_tahtasi.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben fincan takımı almayı düşünüyorum ilk anneler günümüz olucak bizimde bi buket çiçek fazla sıradan ama olsun kapalı ise eşarp alabilirsin . biraz fazla dinine düşkünse kuran-ı kerim yanına sedcade tespih ve kuran okuma örtüsü alabilirsin .
Ben kendi anneme o işdeyken yaklaşık 100 tane balon almştım içlerine küçük küçük anneler günü mesajı bırakıp şişirmiştim ve odama saklamıştım o uyuyunca odasına taşıdım hepsini yatağına koydum sessizce güller döktüm baş ucuna da büyk bi ayı almştım narin bi tektaş yanındada künye almıştım sevinç çığlıklarıyla kalkmkştım

Back
X