• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin annesinin uygunsuz davranislari

Siz onları bir kenara bırakın; ucundan kıyısından 8 senedir bildiğiniz bir durum nedeniyle merakınıza yenik düşerek mi okudunuz mesajları ? Ne geçti elinize şimdi ? Herşeyi bırakıp, kendinizi kurtarın bu aileden desek; 8 sene önce çocuğunuz yokken yürüyüp, gitmemişsiniz, 34 yaşında kucağınızda küçücük çocuğunuzla hiç gitmezsiniz. Eşiniz de biliyor ancak bilmiyor gibi davranıyor dur muhtemelen.
Yok esim bu konularda katidir bilmiyor gibi davranamaz evet haklisiniz ama esim cok iyi biri bana bebek gibi davranir yani onlardan farkli esimle bir sorunum olsa ayrilirdim emin olun

Yok esim bu konularda katidir bilmiyor gibi davranamaz evet haklisiniz ama esim cok iyi biri bana bebek gibi davranir yani onlardan farkli esimle bir sorunum olsa ayrilirdim emin olun
Eşinizle ilgili geçmişte sizi kısıtladığı, insanlara güvenmediği bir dönemden bahsetmişsiniz. Eşiniz bu durumu bildiği için, o dönemde bir güvensizlik krizi yaşamış olamaz mı ?

Arkadaslar benim sıkintım kayinvalidemle alakali kayinvalidem esini sevmiyor ayni yatakta bile yatmiyorlar severek evlenmişler ama birbirlerinden sogumuslar gibi davraniyorlar kayinpederim kismi felc gecirdi kolu ve bacginin birini kullanamiyot ama kendi isini kendi gorebiliyor.Bazen cok iyiler bazen birbirine giriyorlar ama benim migdemi bulandiran seyler kayinvalidem birden fazla kisiyle gorusuyor biri kendinden baya kücuk biri aile icinden biri gorumcesinin kocasi yani biri kocasinin en yakin arkadasi ben nasil biliyorum dersem mesajlarini gordum tesadufen silmemis o an kayinvalidem bilmiyor bildigimi bir gorseniz igrenc seyler var ben kayinvalideme mesafe koydum ama garip karsilaniyor tabi sebebi belli olmadigi icin zaten zor bir insan ama onlari gormezden gelebilirim ama ben bunlari gormezden gelemiyorum igreniyorum ya bu durumlardan en kötusu de o kisilerle ayni ortama girmemiz dusunsenize esimin karsisinda o kisiler ben biliyorm kayinvalideme ne gözuyle baktiklarini ama soyleyemiyorm kimseye korkuyorm esim ne tepki verir diye ama cocugum oldu daha cok gorusmek istoyorlar ben kayinpederimi cok severdim.benim bu sevgimi kullanmaya baslayinca mesafe koydum kayinpederimede kayinvalidem ben ilgileniyorm diye ikide bir alin gidin babanizi birazda sizde kalsin diyordu ama esim cok kiziyordu annesine cocuk degil babam gelmek isterse kendi gelir gucendirme adami diye sorunlu bir aile zaten ama esim bsna gönul koyuyor mesafe koyunca onumuz bayram gitmeyelim desem icim el vermiyor gitsek iki gun kalcaz batiyor hersey hicmi dusunmez insan ya kendini ne durums dusuruyor ben napayim kötu de davranamiyorm sogukta davranamiyorm kimseye soyleyemiyorumda yillardir saglikliyken bosanmamislarda simdi adam hastalanmis boyle seylero.dahada artirdi ben nefret ediyorm o kisielrden kayinpederimin yzuune bakiyorlar ekmegini yiyorlar buraya icimi.bosalttim kime.anlatilir bunlar

Bi insan tesadüfen nasıl mesajları görür?
Demekki karıştırıp bakmışsınız.
Karışmayın ama mesafenizide koruyun.

8 senelik mevzuymuş şimdiye kadar nasıl devam ettiyseniz şimdi de öyle yapacaksınız. Ayrıca emin olun herkes her şeyin farkındadır. İnsanların ahlak anlayışı bir olmayabiliyor.

Söyleseniz iftira derler, ortaya dökülünce çenenizi tutamayıp bildiğinizi söyleseniz niye söylemedin derler…keşke hiç bakmasaydınız.insana yük oluyor böyle şeyler.

Amaan banane ayol kim ne zıkkım yerse yesin. Yapan düşünsün ben ne düşünüp iğreneceğim. Yok yüzüne bakamamak falan, sizlik bir konu bile değil kaldıki 2016 yılından bu yana o adam salak değildir herhalde illaki bi falso yakalamıştır. O kadın bi yolunu bulur kılıfını hazırlar sende ortaya attığınla ara bozduğunla kalırsın.
Burnunuzu sokmasanız daha iyi..

Soylemeyin devam edin boyle hayatiniza hic gormemis gibi. Ben olsam kesin dilimi tutamaz gordugum anda soyler hatta gosterirdim ama tabi bu yanlis olan davranis. Zaten sizde 8 senedir susuyormussunuz boyle devam

Amaan banane ayol kim ne zıkkım yerse yesin. Yapan düşünsün ben ne düşünüp iğreneceğim. Yok yüzüne bakamamak falan, sizlik bir konu bile değil kaldıki 2016 yılından bu yana o adam salak değildir herhalde illaki bi falso yakalamıştır. O kadın bi yolunu bulur kılıfını hazırlar sende ortaya attığınla ara bozduğunla kalırsın.
Burnunuzu sokmasanız daha iyi..
Aynen katılıyorum.

Mesajları delil olarak saklamadıysanız hiç konuyu açmayın iftira atıyor der sıyrılır aradan.

Ortada bir mal kacırma veya kayınbabanızın canına kast durumu yoksa hiç karışmayın, aile faciasına sebep olabilirsiniz. Olay sizlik değil.

Back