• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler gününde Kayinvalideme ne alayim?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Arkadaslar biliyorsunuz anenler günü yaklasiyor.
ben ne alacagimi bilmiyorum. Annelerin ikisinede ayni
hediyeleri almayi planliyoruz. Ikisine kesin birer buket yaptiracagiz
ama onun yaninada ufakbir hediye almak istiyoruz fakat ne alacagimizi
bilmiyoruz sizce ne almaliyim?

canım ben kayınvalıdeme ılkınde caycı almıstım kı hıc alıskanlıgı yoktur hala tezgah kenarında bos bos duruyor. ıkıncısındede pıke takımı almıstım bol bol kullandı bılıyorum cunku her gıttıgımde yatakta serılı goruyordum

Ben kaynanama tabak takımı almayı dusunuyorum cunku mısafır geldıgı zaman eltımınkını alıyo bence ıhtıyacı var :)

bu konuyu gorunce bende dusunmeye basladım bu sene ne alsam acaba dıye burayı takıp edıcem belkı fıkır olur banada yada aklıma gelen bısı olursa yazarım bende

kıyafet zevkini ve bedenini biliyorsan kıyafet alabilirsin yada en kolayı mutfak eşyası alabilirsin mesela ben nevresim takımı almayı düşünüyorum her zaman kullanabilir :33:

ben geçen sene 1 buket papatyalardan buket yaptırmıştım cezve takımınada ihtıyacı vardır bırde cezve takımı almıştım yanında =) ama bu sene bende bılmıyorum ne alıcagımı bi buket çicek kesın alırım da yanına ne alsam acep =D şal alsam onuda yılbaşında almıştım =D begendıgı bır çanta vardı onu alıcaktım onuda geçen gun gittigimde aldım deyıp göstermişti bana =D bende takip edem bari burayı :D

Artık benmde bi kayınvalidem var :)) bende almalıyım ne alcam :/

:):) artık benimde bir kayınvalidem var bende düşünüyorum ne almam gerektiğini biz daha sözlüyüz :):) ilk anneler günü olacak bu :)

Artık benmde bi kayınvalidem var :)) bende almalıyım ne alcam :/

:):) artık benimde bir kayınvalidem var bende düşünüyorum ne almam gerektiğini biz daha sözlüyüz :):) ilk anneler günü olacak bu :)

Anneler gününden bir gün önce nişanım var, yani anneler gününde bir kayınvaldem olacak. Biz ablamla birlikte anneme çaycı alacağız, çaycısı bozuldu. Kayınvaldeme ne alacağım bilemiyorumir bluz alsam ya olmazsa üstüne değiştirme imkanıda olmaz çünkü o akşam memleketine geri dönecek.Evlerine hiç gitmedim başka şehirde oldukları için. Neye ihtiyacı var hiçbilmiyorum dolayısıyla.

cevaplarinizdan dolayi cok tesekkür ederim arkadaslar
ben kesin bir buket alacagim yaninada galiba kücük bir mutfak
esyasi düsünüyorum. Iki anneyede ayni seyleri alacagizki küsmesinler :D
bu benim icinde ilk deneyim olacak :D

Fikirler için tşkler arkadaşlar, sanırım aynı hediyeyi almak en güzeli.
İlk deneyim olucak bu anneler günü bizim için ,18 günlük nişanlıyım :16:

Mutfak eşyası almayı düşünüyorum bakalım 6 mayısta (doğumgünmde) o bana ne alıcak :1:
çok yüzsüzü

Fikirler için tşkler arkadaşlar, sanırım aynı hediyeyi almak en güzeli.
İlk deneyim olucak bu anneler günü bizim için ,18 günlük nişanlıyım :16:

Mutfak eşyası almayı düşünüyorum bakalım 6 mayısta (doğumgünmde) o bana ne alıcak :1:
çok yüzsüzü

geçen sene ben kayınvalidemin dogum gununu bılmıyordum dolayısıylada kutlayıp hediye alamamıştım ama benım dogum gunumde çeyiz eşyaları satan bı magazaya göturup çeyızıme baharat takımı almıştı sagolsun :) megersem kayınvalidem ile dogum gunlerımız aynı aydaymış:1: bu sene aynı hataya düşmemeliyim :18::1:

vallahi bende ne alacagımızı bilmiyorum nisanlım tektaş almıstı bunun tası kücük diyio fırlatmıstı dogumgününde evine uygun biblolar almıstı eski eltimler güzel değil demisti götürüp degistirip banyo takımı almıstı hic bilmiyorum en zoru benimki olmalı

vallahi bende ne alacagımızı bilmiyorum nisanlım tektaş almıstı bunun tası kücük diyio fırlatmıstı dogumgününde evine uygun biblolar almıstı eski eltimler güzel değil demisti götürüp degistirip banyo takımı almıstı hic bilmiyorum en zoru benimki olmalı

Evet gerçekten çok zor bir kayınvaldeymiş. Hediyeye beğenmemekte çok ayıp ama. Bu arada eski eltimler demişsin, o nasıl oluyor? Yani eski eltim derken ayrıldılar ondanmı eski demişssin?

Evet gerçekten çok zor bir kayınvaldeymiş. Hediyeye beğenmemekte çok ayıp ama. Bu arada eski eltimler demişsin, o nasıl oluyor? Yani eski eltim derken ayrıldılar ondanmı eski demişssin?

hemde cok cok cok cok zor.. :( evet ayrıldılar o zamanlar evlilerdii ne yazacagımı bilemedm o anda o yzden öle yazdm ;)

Back
X