- 24 Ağustos 2018
- 3.685
- 9.017
-
- Konu Sahibi akasayalar
Birincisi o kadar olay olmuş ben aramazdim ikincisi eşiniz arayacaksa arayın derimKizlar gunaydin.bugun anneler gunu tum annelerin ve anne adaylarin olmak isteyenlerin herkesin anneler gununu kutlarim.birde benim gibi her iki aile arasinda kalipta vede esine guvenemeyip cocuk yapamayanlarinda buruk anneler gunu kutlu olsun.bugun icim hayatimda ilk defa buruk. Anne olamiyorum.cocugum olmadigindan degil belki ilk denemede olacak.ama ben esime ve ailesine guvenemiyorum.esimde benim ailemi sevmedigi icin anlasamadigi icin kararrsizmis.once sunu soyluyeyiim alkol kumar kadin kiz ayaklari kahve telde oyun hicbir aliskanligi yok.isten cikar hemen eve gelir yemek yer tv izler. Aldigima karismaz maasimi bilmez.tum evin ihtiyaclarinida kira aidat faturalar mutfak masrafi kendi karsilar. Ben gunluk ekmek yogurt vs onlari alirim kendime alisveris kiyafet lazer vs onlara harcarim.eskiden cok kavga ederdik simdi cok durulduk. Evde suan kavga gurultu hicbisey yok. Iki aileden farkli sehirde uzaktayiz. Ayrintilar bunlar. Anlataym ki yorumlayin
Ailesi geldigi zaman aylarca kalir. Esim evdeki sorumlulugunu unutur onlara tum zamanini harcar.ben birtek geceleri esi oldugu aklina gelirim.babasi geldigi zaman mutfak masrafini karsilar ama karsiladigi gibide zaten ailecek esim annesi babasi saglam yerler on kisinin yedigi yemege bedel yani.helal olsun kendi paralari zatende. Yemekleri yapan evi temizleyen benim.arti cakisiyorum.takintilarim var evde yastik bozulsa perde yamuk dursa cildiririm.ve yeni evliyim benim evimin guzel temiz olmasi lazim.ama malesef besinci aydan gelmeye basladilar ne masaortum ne koltugum ne halim.suan evim yaşli evi gibi.ve geldiklerinde tum duzenim bozuluyor.onlara gore oglumuzun evi gelir kaliriz. Benim ailemde hayatimda bir defa geldi sabah geldi bi sonraki aksam donduler 12 saatlik yoldan.benim ailem aman mutlu olda gerek yok der biseye ihtiyacim olursa alirlar ama gelmezler.sen gel derler.son gelislerinde kavga cikti evde harp savasi kaynanam zaten sen napiyosunki suratin hep bes karis. Edepsiz ahlaksiz ogluma yemek bile yapmisyosn gibi agir laflar etti. Bu arada kendisi yasli yani yemek temizlik yapamaz. Hep diger cocuklarini gelinlerini kzilarini ovuyodu. Biz soyle aileyiz boyleyiz gibisine.bende bilerek evde sorun cikardim cunku guleryuzume geliyolardi saygida kusur etmiyodum boylelikle ben hem ev hem is hem hizmet 9 kilo verdim.ailem taniyamadi bitti bu is saglik gittikten sonra koca sana ne lazim dediler haklilar. Esim onlar varken yardim eder ama temizlik yemek vs.
Esim ailemi ölüm kalim olmadigi surece asla aramaz sevmiyormus ailemi. Yilda bir kere gordugu ailemi. Uyusmuyolarmis.bak diyor benim ailemle uyusuyosun melek gibiler. Dedimki senin ailen geldigi zaman aylarca kaliyor duzenim bozuluyo.anlastigimdan degil sorun cikmasin diye sustum.ama bundan sonra evime geldikleri an yemin ettim gidecegim.daha once bir defa ailemin evine gittim dondum.cok yeni evliydim. Simdi bugune gelelim.ben aramak istemiyorum muhtemelen aramayacagim.kaynananm bana giderken cok laf etti.5 aydir kendisiyle gorusmuyorum.esimin sagi solu belli olmaz anneme yazabilir belki arar oda aksami bekler.belkide yazmaz. Ben simdi ararsam yine eskiye donulecek yine bairiliscak gene gelmeler baslayacak. Ama bu sekilde arada mesafe var. Gorusmuyorum net. Sizce ne yapmaliyim.esim tek olsa yontulur ama ailesi olunca gozumde bitiyor.kendi gorussun para versin umrumda degil ama beni gorustrmesin.sadece vicdanm rahat degil. Aramam gerek biliyorum ama kendimi ezmis olacagim.hep insanlik bende kaliyo. Uzun oldu ama ayrinti vermek zorundaydim.ne yapmaliyim sizce
Kizlar gunaydin.bugun anneler gunu tum annelerin ve anne adaylarin olmak isteyenlerin herkesin anneler gununu kutlarim.birde benim gibi her iki aile arasinda kalipta vede esine guvenemeyip cocuk yapamayanlarinda buruk anneler gunu kutlu olsun.bugun icim hayatimda ilk defa buruk. Anne olamiyorum.cocugum olmadigindan degil belki ilk denemede olacak.ama ben esime ve ailesine guvenemiyorum.esimde benim ailemi sevmedigi icin anlasamadigi icin kararrsizmis.once sunu soyluyeyiim alkol kumar kadin kiz ayaklari kahve telde oyun hicbir aliskanligi yok.isten cikar hemen eve gelir yemek yer tv izler. Aldigima karismaz maasimi bilmez.tum evin ihtiyaclarinida kira aidat faturalar mutfak masrafi kendi karsilar. Ben gunluk ekmek yogurt vs onlari alirim kendime alisveris kiyafet lazer vs onlara harcarim.eskiden cok kavga ederdik simdi cok durulduk. Evde suan kavga gurultu hicbisey yok. Iki aileden farkli sehirde uzaktayiz. Ayrintilar bunlar. Anlataym ki yorumlayin
Ailesi geldigi zaman aylarca kalir. Esim evdeki sorumlulugunu unutur onlara tum zamanini harcar.ben birtek geceleri esi oldugu aklina gelirim.babasi geldigi zaman mutfak masrafini karsilar ama karsiladigi gibide zaten ailecek esim annesi babasi saglam yerler on kisinin yedigi yemege bedel yani.helal olsun kendi paralari zatende. Yemekleri yapan evi temizleyen benim.arti cakisiyorum.takintilarim var evde yastik bozulsa perde yamuk dursa cildiririm.ve yeni evliyim benim evimin guzel temiz olmasi lazim.ama malesef besinci aydan gelmeye basladilar ne masaortum ne koltugum ne halim.suan evim yaşli evi gibi.ve geldiklerinde tum duzenim bozuluyor.onlara gore oglumuzun evi gelir kaliriz. Benim ailemde hayatimda bir defa geldi sabah geldi bi sonraki aksam donduler 12 saatlik yoldan.benim ailem aman mutlu olda gerek yok der biseye ihtiyacim olursa alirlar ama gelmezler.sen gel derler.son gelislerinde kavga cikti evde harp savasi kaynanam zaten sen napiyosunki suratin hep bes karis. Edepsiz ahlaksiz ogluma yemek bile yapmisyosn gibi agir laflar etti. Bu arada kendisi yasli yani yemek temizlik yapamaz. Hep diger cocuklarini gelinlerini kzilarini ovuyodu. Biz soyle aileyiz boyleyiz gibisine.bende bilerek evde sorun cikardim cunku guleryuzume geliyolardi saygida kusur etmiyodum boylelikle ben hem ev hem is hem hizmet 9 kilo verdim.ailem taniyamadi bitti bu is saglik gittikten sonra koca sana ne lazim dediler haklilar. Esim onlar varken yardim eder ama temizlik yemek vs.
Esim ailemi ölüm kalim olmadigi surece asla aramaz sevmiyormus ailemi. Yilda bir kere gordugu ailemi. Uyusmuyolarmis.bak diyor benim ailemle uyusuyosun melek gibiler. Dedimki senin ailen geldigi zaman aylarca kaliyor duzenim bozuluyo.anlastigimdan degil sorun cikmasin diye sustum.ama bundan sonra evime geldikleri an yemin ettim gidecegim.daha once bir defa ailemin evine gittim dondum.cok yeni evliydim. Simdi bugune gelelim.ben aramak istemiyorum muhtemelen aramayacagim.kaynananm bana giderken cok laf etti.5 aydir kendisiyle gorusmuyorum.esimin sagi solu belli olmaz anneme yazabilir belki arar oda aksami bekler.belkide yazmaz. Ben simdi ararsam yine eskiye donulecek yine bairiliscak gene gelmeler baslayacak. Ama bu sekilde arada mesafe var. Gorusmuyorum net. Sizce ne yapmaliyim.esim tek olsa yontulur ama ailesi olunca gozumde bitiyor.kendi gorussun para versin umrumda degil ama beni gorustrmesin.sadece vicdanm rahat degil. Aramam gerek biliyorum ama kendimi ezmis olacagim.hep insanlik bende kaliyo. Uzun oldu ama ayrinti vermek zorundaydim.ne yapmaliyim sizce
Hahahhaha ay niye guldum mesaja ya karikatur gibiBosver herkes kendi annesini arasın diğerinin de selamını söylesin
Bence aramayın. Bi de artık içki kumar olmaması bir artı değil kocalar için. Cocuk yapmaya bile güvenemediğiniz, ailesiyle köprü kuramamıs bir adam..Sizin aileniz icin apaçık sevmiyorum demis rahatsızlık vermemelerine ragmen, ama siz bunca zaman evinizde misafir edip susmussunuz neden anneler gününü kutlayacakmıssınız onca hizmetin üstüne edepsiz diyen birinin. Yontulma kısmına gelince, yontamazsınız ve yontmaya calısmak da anlamsız biz kendimize eş seciyoruz, güzel bi odun alalım da yontalım demiyoruz. Ne güzel aileniz de bu is bitmeli sağlığın önemli demisler bence biraz kafanızı dinleyin
Cok haklisinizBenim kaynanamla aramda hiçbir sorun yok bende aramicam ne gereksiz şeyler bunlar. Hediyesini aldık zaten vermeye gittiğimizde kutlarız bir daha aramaya ne gerek var. Senin durumunda olsam numarasını dahi silerim komple gitsin hayatımdan ne araması
Hukayedeki gariplik severek evlenme es ailesinden dolayi adamdan sogumaBen hikayede bir eksiklik gariplik sezdim. Tam oturmadı bazı şeyler. Neyse bence aramayın eşinizde sizin annenizi aramasın. Hayatta en nefret ettiğim şey yapmış olmak için yapmak. İşinize bakın annelik kutsaldır sevmediği insanın gününü kutlayıp sıradanlaştırmayın gözünüzde.
O vicdanınızdan değil aslında, vicdan savunmasız, caresiz, hatasını anlayan telafi eden insanlara duyulur. Hem suclu hem güclü olup, iyi niyetinizi suistimal eden üstelik bundan zerre utanma duymayan insana vicdan yapılmaz. O sizdeki alıstıgınız alttan alma, fedakarlık etme, yok yere sucluluk hissi tasımadan kaynaklanıyor. Ne kadar gorevinizmis katlanmalıymıssınız gibi hissettirdilerse artık. Umarım herkes ettiğini bulurcok guzel bir mesaj tesekkur ederim aramayi dusunmuyordum zaten ama vicdanimda beni rahatsiz eden bir sey var .buda insanligimdan kaynaklaniyor. Tabi aramama kismi agir basiyordu simdi hepinizin yazdiklarindan sonra emin oldum
Kayımvalideniz ve konu sahibinin kayınvalidesi aynı mı ? Siz hakaret işittiniz mi şahsınıza bir saygısızlık veya ailenize ? Yok değil mi zaten olsa anne kız gibi olamazsınız.Ben kayınvalidemi çok severim, anne kız gibiyiz çok iyi anlaşırız ama onlar da uzakta oturuyorlar ve gelip de bir ay bizim evde kaldıklarında benim feleğim şaşıyor. Dediğiniz gibi bütün düzen bozuluyor her iki tarafın da. Aynı şehirde otursaydık yatıya gelme olayı olmazdı ya da çok az olurdu ama böyle gelinip de aylarca kalınınca her iki taraf da rahatsız oluyor, kimsenin düzeni kimseye uymuyor, herkesin kendi alışkanlıkları var, zor yani. Ben olsaydım arardım ama barışılır da gelip yine aylarca kalırlar diye korkuyorsanız, bir bahane uydurun gelmesinler, yapamıyorsanız ve görüşmek istemiyorsanız aramayın siz bilirsiniz. Keşke mesafeli olarak görüşme imkanınız olsaydı.
Evet haklısınız, kvdem bana asla kötü bir söz söylemedi zaten kimseye de söylemez, melek gibi kadındır ama buna rağmen gelinip de aylarca aynı evde kalınca rahatsız olunuyor ona vurgu yapmak istedim; anladık oğullarının evi falan ama gelip de aylarca kalınmamalı.Kayımvalideniz ve konu sahibinin kayınvalidesi aynı mı ? Siz hakaret işittiniz mi şahsınıza bir saygısızlık veya ailenize ? Yok değil mi zaten olsa anne kız gibi olamazsınız.