Anneler gununde kayinvalide aramali miyim

Eğer sıkıntı yaşamıyorsanız sadece Kayınvalide olduğu için aranmamak bana hoş gelmiyor. Ben tüm arkadaşlarımın, eşimin annesinin anneler gününü kutluyorum.
Yani sadece adi kayinvalide diyemi aramiyorum sizce konuyu neden actim ben mesela. Sorunlari yazdim. Sorun aramamak degilki aradiktan sonrasi onemli bide belki bana hakaretlerde edebilir yani oda var

Arama, ağrısız başını ağrıtma.
Bu arada 'ailesi olmasa kocam yontulur'
diyerek kocanı temize çıkarma.
Bu yanlış bir bakış açısı.
Ama kocanla da kötü olup kvye koz verme.
Madem uzaksınız ve gelip gitmiyorsunuz
kocanı seviyorsan, evliliğini sürdürnek istiyorsan,tatlı tatlı yontmaya çalış belki düzelir,
çıkmadık candan ümit kesilmez.

Son düzenleme:
Kayinoederim yardim ediyo is guc yapar. Hayir sorum o degilki evlerine gitsinler ben yakinina tasinayim hergun yaptigim yemekten gotureyim haftada bir evlerini temizlerim. Ona raziyim ama ev ev ustune olmuyor

Yani sadece adi kayinvalide diyemi aramiyorum sizce konuyu neden actim ben mesela. Sorunlari yazdim. Sorun aramamak degilki aradiktan sonrasi onemli bide belki bana hakaretlerde edebilir yani oda var
Size cevap olarak yazmadım, Kayınvalide diye coşanlara. Aranızda sorun yoksa dedim. Sıkıntı varsa kimseyi aramak zorunda değilsiniz.

Kayın validelerimiz olmasaydı bugün esim dediğimiz eslerimiz de olmazdı. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlu olsun...

Kayın validelerimiz olmasaydı bugün esim dediğimiz eslerimiz de olmazdı. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlu olsun...
Annelerimiz olmasaydi bugun eslerimizinde karilari olmayacakti tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.uzak olsunlar cok mutlu olsunlar cennetler ayaklarina serilsin

Cok zor sizi anliyorum.Aramayin.Ben de aramayacagim.

Haklisiniz elde ne varsa guzel kullanmak lazim. Ama bu derece pert olacak kadar ne yapmis olabilirler o konuyu mubalaga ediyorsunuz gibi geldi. Gelsem mobilyalariniza baksam evet biraz yipranmis diyebilirim cunku esya ve temizlik takintim hic yok. Ayni esyaya siz bakinca yasli evi gibi coook yiprandilar gibi gorursunuz.. demek istedigim.

Ben aramayı bırak cenazesine bile gitmeyi düşünmem açıkçası. Çünkü kendisi bana hakaretler yağdırdı. Zaten engelledim ne ben gidiyorum ne onlar gelebiliyor. Hakaret yağdırdığı hiç bir yere de girip çıkamaz. Sokaktan geçen birine hakaret edemez yer yumruğu oturur oğlunun karısına hakaret ediyor. Neden çünkü Ortadoğu. Kadınlar evlilikte 2. Sınıftır ve erkek ailesi üstündür zihniyeti. Saygı denilen kurumun sadece kendilerine işlediğini düşünürler.
Eşimse annemi aradı, çünkü annem eşime hakaret etmedi ve oğlum der başka bişey demez. Eşim bunun gayet bilincinde. Ha aramasaydı da çok ta umrumda olmazdı. Kendi bilir. Benim onunla aramda ki bağ anneme nasıl davrandığıyla alakalı değil

Görüşmediğim zamanlar kimseyi aramam ben. Anneler günü ya da bayramlar farketmez. Kendi ailem ya da eşimin ailesi de farketmez. Konu benim ve beni kırmaları. Kırıp kırıp nasılsa şu zaman arar rahatlığını vermiyorum. Kim ne kadar kıymet verirse o kadar veriyorum. Yalnız herkese aynıyım. Ve herkes bilir bunu. Özetle yerinde olsam aramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…