- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
40 yaşındayım ve hiç anneler günü kutlamadım. Bir gün çocuğum olursa belki bende kutlarım ama bir anne olarakEvet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
Kaosu kimin çılardığı belide neyseBu konu olmamış steno bundan kaos sen bile çıkaramazsın
İnş olur40 yaşındayım ve hiç anneler günü kutlamadım. Bir gün çocuğum olursa belki bende kutlarım ama bir anne olarak
Teşekkürlerbirinin anneler gününü kutlamak için ille sizin anneniz olması gerekmiyor ki. anne demenizde gerekmiyor. neticede o bir anne. bu şekilde bakarsanız gerilip kasmadan arayıp kutlarsınız.
benim annem yok ona ragmen.anne dedim harika anlaşamasakda bi sorun görmedim çokda memnun oldu.ben ilk bır kaç sene annem olmadıgı için böyle günlerde zorlanırım es gectim bu sene ama hediye ayarladık ayıp olurmu bilmem ama bi anne olarak memnun olur aransa diye düşünüyorumEvet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
En son cocukken anneler gunu kutlamistim. Hic kutlamam ne annemjnkini ne kayimvalideminkini. Genel olarak boyle gunleri anlamli bulmuyorum.Evet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
Eski konularınıza ve kayınvalidenize yaklaşımınıza bakarak; siz aramazsanız ayıp olmaz.Evet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
Arıyorum da hediye de alıyorumEvet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
Bak bekleyeceğim o zaman senden kutlamaÇevremdeki bütün annelerin anneler gününü kutlarım, yakınım olanlara mutlaka hediye alırım. Çünkü ben sosyal ve insan ilişkileri iyi olan bir insanım. Senin kutlamana gerek yok
Çiçek yollicam sanaBak bekleyeceğim o zaman senden kutlama
Arıyorum evetEvet anneler günü yaklaşıyor ben 8 aylık evliyim ve kayınvalideme hiç anne demedim şimdi anneler gününde sizler kayınvalidenizi arıyor musunuz anneler gününü kutluyor musunuz aramazsam ayıp olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?