anneler günü indirimleri..

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
evet kızlarr önümüz anneler günü..:16: bir çok marka ve alışveriş mağazaları müthiş indirimlere giriyor
çoğu firmalar %50 indirimli oluyor
bir çok çeyizimi geçen seneki anneler günü kampanyasıyla aldım :32:
sizden ricam gördüğümüz duyduğumuz bütün kampanyaları paylaşalım olur mu? konuyu biraz erken açtım sanki ama mağazalar kampanyalarına başlamış bile
:23:
şimdiden teşekkürler..

cok guzel bır topık acmıssın bende takıp etcem :) ben soyluyeyım en bastan LINENSten bır urun alana ıkıncı urun %50 haberın olsun :)

evet bende geçen sene nerdeyse bütün küçük ev aletlerini mayısta almıştım..oldukça kar edersiniz kızlarr=))

canım konu harika ütüm eksik onu almayı planlıyorum bnde birde seramik tencere vs almayı düşünüyorum takipteyim bir kampanya görürsem paylaşırım konuyu güncel tutalım :16:

kızlar ben beyaz eşyalrımı ve küçük ev alettlerimi bosch düşünüyorum bir tanıdığımız yetkili bayisi sakın acele etmeyin anneler gününde yüzde elli düşecek dedi haberiniz olsun

madame coco'cular indiriminiz var...:16: tüm ürünlerde %50+%20 indirim var 14 nisana kadar..

tefalde de indirim var anneler günü için fiyatlar yukselecekmıs kızlar kacırmayın

ben de bu konunun takipçisi olacamm
özellikle English home, bernardo ve korkmazı bekliyorumm

kızlar english home da çalışıyorum anneler günü maili gelir gelmez yazıcam bu arada sezon sonu nevresimlerde %50 sezonlarda %25 indirim var 14 nisana kadr

kızlar english home da çalışıyorum anneler günü maili gelir gelmez yazıcam bu arada sezon sonu nevresimlerde %50 sezonlarda %25 indirim var 14 nisana kadr

canım banada mesaj geldi ama bakamadım yatak örtüleri ne kadar oldu yeni sezonlar ? bunlar resim ekliyorum :1:
images

canım banada mesaj geldi ama bakamadım yatak örtüleri ne kadar oldu yeni sezonlar ? bunlar resim ekliyorum :1:
images

canım yatak örtülerinde yok indirim sadece nevresimde girmiş ama anneler gününde yatak örtüsü olabilirmiş bende bu rengi istiyorum :16:

kızlar evshop'tan mesaj geldi bu cuma-c.tesi ve pazar günü şok indirimler olcakmış varsa yaşadığınız yerde evshop mağazası bi bakın isterseniz ayrıca konuyu güncel tutalım ve başlıktan uzaklaşmayalım lütfen :34:

teşekkürler hayatım anneler gününü sabırsızlıkla bekliyor olacağım o zaman :52:

aksesuarlar girsin bence indirime ya şu ferforjeleri kapalım yatak örtüleri hep giriyor zaten indirime aksesuar pek girmiyor

kızlar bernardo bazı ürünlerde %50 indirim yapmış bi bakın isterseniz..seramik tencere tava takımı uygun geldi ama kalitesi nasıldır bilemedim

750-800 tl para ayırdım kenara anneler günü indirimlerini bekliyorum küçük ev aletlerimi almak için. :21:
Korkmaz, Braun ve Philips kampanyaları lazım bana şimdilik.
Araştırıyorum sürekli ama şimdilik bir şey yok malesef... Bu markalarda indirim gören duyan olursa buradan bildirin rica ediyorumm... :71:

Back
X