yolladım bebemkaydirigubbakcemile5 gönlümden çok şey geçmesine rağmen elimde resimler olduğu için biliyorsun çok zamansızım şu sıralar, bu yüzden gönlümdekileri yapamadım yollayamadm çam sakızı çoban armağanı, ufak bir pakette kızıma ekledim senn sanma hani yüzsüzlüğü ele almışken :roflol::roflol:
cumartesi elinde olur cicim benim..
evet en şanslısı ve en zavallısı seçileceksin sanırım:roflol:
ayy inanmıyorumm ablacığımmm nasıl utandım bilemezzsinn ben espiri yapmıştımm ne diyeceğimi vallahi bilemedimmm şıkır şıkır oynayasımm geldi amaa erkek arkadaşlar var ayy bi enerjik oldumm ne deyim ki beni sevindirdin allah seni de sevindirsin canım benimm6-7 kişiden mi :roflol::roflol::roflol:çok hayalperest ve arsız gördüm seni :roflol:
heee melzeyitim paketsiz oldukları için deşifre etmeyesin bak bozuşuruz:roflol: paket bile yapmamış poşetle yollamış deyip ele güne resil rüsva etme beni:roflol:
he iyi melzeyitcim
hediyenin fazlası göz çıkarmaz
Ben yarından sonra yokum izne çıkıyorum.
Bi çekiliş falan olursa bensiz yapmayın lütfen bensiz yapmayın
hatta cep numaram kısmetsiz kedicimde var ona bi deyiverin bana ulaşır o
ama nolur ben gelmeden bi atraksiyon yapmayın, çok üzülürüm sonra
ablacığım çok utandım vallahii sen çöp göndersen bile ben onu evimin en güzel köşesine koyarım sen ne diyosunn varya
bu arada kızım yağlı boya çalışması yapmışş yarın buraya ekleyimde bi bak harika olmuş vallahi görsen çok beğenirsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu alkışlar sana
edepsüzzz seniii edepsüzzz
bu ara olmaz herhalde yakında bişey yok bi yaza merhaba partisi vermeyi düşünüyoruz ama sen izindeymişsin madem seni çağırmayalımm dinlen emii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he iyi melzeyitcim
he iyi melzeyitcim
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yıldızın yerine keşke sen gelemsin o partiye:icecream:
mıhtar larisa yoklama alıyosan benide not al..
ablama gidicem bir hafta gelmicem cumartesi gidicem..
sen geleceğinimi zannediyodun ki ordan lafa giriyon bakayım
kalisim balım inşallah zaten çok becerikli maşallah elbiseler falan yapıyor kağıtla peçeteyle elbise dizaynları resimleri elişi benim kızım mikimmil bi kızçee
mıhtar larisa yoklama alıyosan benide not al..
ablama gidicem bir hafta gelmicem cumartesi gidicem..
melzeyitim nasıl başlıyorsa öyle gidiyor yaratıcılığı varsa mutlaka o yönde değerlendirin ...
ohh ohhh ne güzelll valla
ablalar deniz mis gibii kokar çalışmak ayrıı amann ne saçmalıyom ya benide götür ya sende gitme(((
bu ara olmaz herhalde yakında bişey yok bi yaza merhaba partisi vermeyi düşünüyoruz ama sen izindeymişsin madem seni çağırmayalımm dinlen emii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mıhtarsız hec bi halt olmaz bilmiyonmu cahal karualsanaalsanasmile
hadi leynn
kızın aynı bana cekmiş mikkemmelim bendezemuszemuszemuszemus
anam sana çekmesin benim kız teyzelerine çeksin mesela kalisteme sana çekerse 10 öğün dayak onaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
temem ablam aldım bi kenara bayanssulusmile
şimdiden iyi datüllermi? desem bilemedimbilmiyorumkismile
tatil mi muahahahaaaaa:roflol::roflol::roflol: yukarda saydım melzeyite yazarken bak neye gidiyorum gör:roflol:temem ablam aldım bi kenara bayanssulusmile
şimdiden iyi datüllermi? desem bilemedimbilmiyorumkismile
gel bitanem gçtüreyim ama son haftaya giriliyor gezmeye değil yardıma gidiyorum artık yattığımız yeri bilmeyiz valla o derece biliyorsun hem anne.. hem bahçevan.. hem aşçı... hem temizlikçi.. hem çocuk bakıcısı....:roflol::roflol::roflol: