Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ablacığım utanma belası daha çok bekliyodumm aslında ben heheeh:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

he iyi melzeyitcim
hediyenin fazlası göz çıkarmaz

Ben yarından sonra yokum izne çıkıyorum.
Bi çekiliş falan olursa bensiz yapmayın lütfen bensiz yapmayın
hatta cep numaram kısmetsiz kedicimde var ona bi deyiverin bana ulaşır o
ama nolur ben gelmeden bi atraksiyon yapmayın, çok üzülürüm sonra

heee melzeyitim paketsiz oldukları için deşifre etmeyesin bak bozuşuruz:roflol: paket bile yapmamış poşetle yollamış deyip ele güne resil rüsva etme beni:roflol:

ablacığım çok utandım vallahii sen çöp göndersen bile ben onu evimin en güzel köşesine koyarım sen ne diyosunn varya
bu arada kızım yağlı boya çalışması yapmışş yarın buraya ekleyimde bi bak harika olmuş vallahi görsen çok beğenirsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu alkışlar sana

bu ara olmaz herhalde yakında bişey yok bi yaza merhaba partisi vermeyi düşünüyoruz ama sen izindeymişsin madem seni çağırmayalımm dinlen emii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

utanma utanma isteyenin bir yüzü demişler :roflol::roflol:

canım benim kıyamam ona ben ... göstermeyi unutma bakalım madem alkisalkisalkis ay banamı çekti ne senin kısss:roflol: kıss teyseye derler :roflol:

edepsüzzz seniii edepsüzzz

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bu ara olmaz herhalde yakında bişey yok bi yaza merhaba partisi vermeyi düşünüyoruz ama sen izindeymişsin madem seni çağırmayalımm dinlen emii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yıldızın yerine keşke sen gelemsin o partiye:icecream:

yıldızcım biraz ara verelim dedik ama olursada zaten karar vermesi düzenlemesi filan 1 ay desen onu öyle yada böyle haberin olur aklın kalmasın...opuyorumnanaktan

kac zaman yohsun kız
napıcan nere gidicen kimle gidicen ne zaman gelicen-tatlicadiarzu-
sitenin mıhtarıyımda yoklama alıyomda onda şaaptırdım:icecream:

yıldızın yerine keşke sen gelemsin o partiye:icecream:

sen geleceğinimi zannediyodun ki ordan lafa giriyon bakayım

kalisim balım inşallah zaten çok becerikli maşallah elbiseler falan yapıyor kağıtla peçeteyle elbise dizaynları resimleri elişi benim kızım mikimmil bi kızçee

anan huzunlerınızle huzunlendırdınız benı allah kolaylık versın

Aksama arkadaslarımız gelcek annemler burda ya onları görmeye hazırlık yapıyoruz annemle cnm kadayıf dolma cektı sagolsun hemen yaptı gıderken beraber gıdelım dıyolar ama esımı bırakamıyorum hazıranın sonunda gelcek esım zor olur kararsızda kaldım.

Neyse ben kaçim ara sıra ugrarım yıne

mıhtarsız hec bi halt olmaz bilmiyonmu cahal karualsanaalsanasmile

kızın aynı bana cekmiş mikkemmelim bendezemuszemuszemuszemus

mıhtar larisa yoklama alıyosan benide not al..
ablama gidicem bir hafta gelmicem cumartesi gidicem..

temem ablam aldım bi kenara bayanssulusmile
şimdiden iyi datüllermi? desem bilemedimbilmiyorumkismile

melzeyitim nasıl başlıyorsa öyle gidiyor yaratıcılığı varsa mutlaka o yönde değerlendirin ...

ah ablacığım yönlendirmelere açık bir çocuk değil baleye gönderdim artık dinlenmek istiyorum dedi sıkıldı
resime başlamıştı onuda çok geride kalmış diğerlerinden oda öyle kaldı
yüzmeye başladı hasta olduu ama buyaz inşallah benimki pek ayran gönüllü herşeye saldırıyor şimdide arkadaşından gördü keman kursuna gidecem diyor bakalım o nekadar sürecekk ama engel olmuyorum kesiyor biçiyor dağıtıyor boyuyor geçen gün salonumdaki yemek masamı boyamış kızamıyorumm ki bebeme gıymetlim o benimmm isterse bütün evi boyuyabilir ah bi konuşsan bi tanısan kızımı

ohh ohhh ne güzelll valla
ablalar deniz mis gibii kokar çalışmak ayrıı amann ne saçmalıyom ya benide götür ya sende gitme(((

gel bitanem gçtüreyim ama son haftaya giriliyor gezmeye değil yardıma gidiyorum artık yattığımız yeri bilmeyiz valla o derece biliyorsun hem anne.. hem bahçevan.. hem aşçı... hem temizlikçi.. hem çocuk bakıcısı....:roflol::roflol::roflol:

saa nee tatüllmü canın istio senüde götüsünmükaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

abla geliyim bakıcılık ve temizlikte üstüme tanımam ama aşçılıkta yazık yemeğimi yiyecek olanlara bahçevanlıkta yok 4 duvar arası apartmanlarda yaşamaktan çiçeği böceği ve bilimum toprak çeşidini unuttumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayrıca bu öpücükler hepinize ben çıktım işlerimi halledeyimm

bu arada sen larisayıgötür abla hertürlü hizmetten anlar ooo sen oturursun oyapıverir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…