larissa seni anlayana kadar göbeğim çatlıyor kıs!
böyle tuaf bir kardeş.
üvey kardeş ama. anne bir baba ayrı.
benim salak kocam kardeşim diyor canım diyor.
bu yılan fırsat bulursa sokacak.
bir zamanlar abisiyle aramızı açmak için çok uğraştı ama ben ona inanmadım.
ordan hıncı kaldı.
hepımısde ayrı sıkıntılar var demı ama aynı kanaklardan evlılık zor bende dun bı karar aldım dayanacak gucum yok esım hala hapıste abısı yuzunden yatıyo ne kadar yatıcagıda bellı deıl bu ıkıncı kes gırısı ama bu sefer bekleyecek gucum yok hafta sonu evı tasıyorum annesını babasınıda kaynıma yolluyorum ne halı varsa gorsunler oglumla beraber annemde kalıcam dun esımlede konustum bır suru yukle bıraktın benı kımsenın dusundugu yok ben neden kıra odım neden annenlere bakım lafları ayrı suratları ayrı aksama kadar oglusumu gormeden yorgun yorgun calışıp eve gelıyorum aksam 8den sonra yemek yapıyorum mecbur deılım dedım tmm dedı ama bosanıcamı bılmıyo aılemde artık yapılanları kaldıramıyo bende allah hepımızın hakkında hayırlısını versın
hepımısde ayrı sıkıntılar var demı ama aynı kanaklardan evlılık zor bende dun bı karar aldım dayanacak gucum yok esım hala hapıste abısı yuzunden yatıyo ne kadar yatıcagıda bellı deıl bu ıkıncı kes gırısı ama bu sefer bekleyecek gucum yok hafta sonu evı tasıyorum annesını babasınıda kaynıma yolluyorum ne halı varsa gorsunler oglumla beraber annemde kalıcam dun esımlede konustum bır suru yukle bıraktın benı kımsenın dusundugu yok ben neden kıra odım neden annenlere bakım lafları ayrı suratları ayrı aksama kadar oglusumu gormeden yorgun yorgun calışıp eve gelıyorum aksam 8den sonra yemek yapıyorum mecbur deılım dedım tmm dedı ama bosanıcamı bılmıyo aılemde artık yapılanları kaldıramıyo bende allah hepımızın hakkında hayırlısını versın
allah hepımızın yardımcısı olsun 26 yasındayım uzerımde okadar cok yuk varkı anlatamamm tabıkı esım hapıste dıye bosanmak dogru deıl ama kendı yuzunden yatmıyokı abısının ımzalıdıgı bı cek yuzunden bu ıkıncı kes oluyo kaldıramıyorum hep aılesını secmesınden ula... dıyorum onlar aılende bız neyız senın bı evladın var ve bıze sahıp cıkan yok hala aılem dıyosun yeter cekemıyorum kımseyı herkes sabret dıyo ama sabretcek gucum kalmadı(
derincim sana daha iyi moral olur canım.
bugün dertlerimiz debreşti.
larissam sana örnek olsun yaşadıklarımız ona göre davran sende.
anammm kalisim sendemi hediye gönderecem galiba bu şekilişin en yazık ve enşanslısı benim yuppiii heheehe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
derincim sana daha iyi moral olur canım.
bugün dertlerimiz debreşti.
larissam sana örnek olsun yaşadıklarımız ona göre davran sende.
bak lariba bak dertlerimize bak
evlenip napacan
biyerde koca dırdırı
biyerde kaynana vırvırı
bak larisa bak dertlerdimize bak
otur oturduğun yerde yoksanem yersin zoppayıı
Başka kim hedaye gönderdi ki sana ben kaçırmışım:bbo:
En son malum kişide kalmıştım ben
alıyom canım not alıyom:ecrin_bebek:
ula varya nişanlanınca bu siteyi bırakmam lazım
yoksa buldugum son herüf aday adayınıda sizlerin yüzünden kacırcam
uctu kuşum derim arkasından:roflol::roflol:
ulaaa manyak eddünüz haaaa beniiii
dengemi bozdunuzkafamçokkarıştı
ah evlenmem evlenmem imanıma evlenmemmmmmmm:dance::dance:
annem duymasınnnnn kadıncagınız yüreciğine iner
cok sever beni kendileri-tatlicadiarzu-
ulaaaa sen zati manyagdınnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yolladım bebemkaydirigubbakcemile5 gönlümden çok şey geçmesine rağmen elimde resimler olduğu için biliyorsun çok zamansızım şu sıralar, bu yüzden gönlümdekileri yapamadım yollayamadm çam sakızı çoban armağanı, ufak bir pakette kızıma ekledim senn sanma hani yüzsüzlüğü ele almışken :roflol::roflol:anammm kalisim sendemi hediye gönderecem galiba bu şekilişin en yazık ve enşanslısı benim yuppiii heheehe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
6-7 kişiden mi :roflol::roflol::roflol:çok hayalperest ve arsız gördüm seni :roflol:daha kimse göndermedi ama 6-7 yerden süprizler bekliyorumm çokmuu oldu acep bilmiyorum ama yıldızım yüzsüzlük benim kisi bütün hediyeler kabulümdüürrrr
hanım hanım agsını doplaaa
doplamıyım agsını yüsünü:mymeka::mymeka:
[/QUO
edepsüzzz seniii edepsüzzz