Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatu,chevi hoş geldiniz.
larissam erkek tarafı neyi kıskanır anlamıyorum.
benimkinde anne ve baba ayrı.her ikiside 2. evliliğini yamış.
annesi kocasını kaybetti.babası karısından boşandı.
onlar istanbul da yaşıyorlardı.sonra annesi erdek te bir köye yerleşti.
babasıda erdeğin içine yerleşti.
annesi oğlu evlenirken durumum yok diye bir sürü yalanlar söyledi.
sonra siz para göndericem demiş. tam nikah haftasında paramı çaldırdım diye yalan söyledi.
parayı vermekten vazgeçti ve oğlunun nikahına gelmedi.
baba dersen nikaha geldi el gibi. bana uyduruk bir bilezik oğluna 2 çeyrek altın taktı.
gördüğümüz bu oldu. eşim annesinin timsah gözyaşlarına inandı hep.
ama nedende ben bir türlü inanmadım durumlarının olmadığına.
ve geçen sene kızı nişanlısından ayrıldı. ve eşimin cebinden mns girdiğimde tesadüfen konuştuk.
eşimle görüşüyordu çünkü.
ve bunların tüm yalanlarını öğrendim. çocuğu 9 ay kullanıp tekmeyi basmışar.
zor toparlandı psikolojilk olarak.
artık bütün foyalarını biliyoruz zaten benim tahmin ettiğim şeylerdi.
yıldızcım anuşka ablam doğru söylüyor. nişanlılık dönemi tanıma dönemidir.
o dönemde nasılsa evlenincede öyle olur.
çok şükür benimki hep aynıydı.
ailesinin kurbanı oldu. tek kusuru şansız olması.
insan evladına çeyiz diye bir çift çorap, iç çamaşırı takımıda mı koymaz!
pazarda bile neler neler var. erdeği çok iyi biliyorum ben.
ne demişler kendi şerefleri oldu herşey.
seninki bazı erkeler vardır sevgisini göstermeyi beceremez, yada göstermeyi hani çocukluk gibi görür.
hep içinde gizler, kendi yaşar. sevmesem evlenmem hesabı.
cimrilik deyince bir akrabamız aklıma geldi.
bir bulaşık deterjanını 6 ay kullanıyordu.
çamaşır makinasını haftada 1 gün açıyordu.
kazakları eskimesin diye kış bitimi yıkardı. daha neler neler.
fatu nerdesin sen bakem?
aynen çete gibi larissam.
ne oğlunun, ne gelininin ne de eski nişanlısı bu çocuğun ahı yerde kalmayacak.
çocuk tanıştığı ilk günden beri evlerine geldikçe erzağından giyimine kadar almış kıza.
ketılı, tost makinası, elektirk sobası, elektikli mangalı eve aldıkları.
ama bir bardak çay koymamışlar önüne. biz içmiyoruz diye.
daha neler neler anlatsam şok olursun.
aynen canım ucuz kurtuldu çocuk.
çok dağıldı zor topladı kendini.
ben ne yaptım bunları hakedecek diye diye bir hal oldu.
işim ilginci kendi oğlunu öyle bir kötülemişlerki, çocuk tanıyınca ben nasıl inandım diye dövündü.
benim için bile neler demişler.
ablam sen pırlanta gibi bir insansın abimle diyor.
Melodi canım Allah yardımcın olsun anladığım kadarıyla eşinin ailesinin meziyeti iyi değil eşinin onlara benzememesi çok iyi inşallah mutluluğunuz daim olur.
ha şu bi gerçek bazı genç kızlar var ya ben oğulları ile evleniyorum derler aslında bırak oğulları ile evlenmeyi sülaleyi nikahına alıyorsun bu sebeple Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
evlilik çok zor şimdiki aklım olsaydı bırak evlenmeyi nişanlanmazdım bile. offf ya bu ameliyat psikolojisi yazdırıyor sanırım bunları. ama zor yani evli olmak
Melodi canım Allah yardımcın olsun anladığım kadarıyla eşinin ailesinin meziyeti iyi değil eşinin onlara benzememesi çok iyi inşallah mutluluğunuz daim olur.
ha şu bi gerçek bazı genç kızlar var ya ben oğulları ile evleniyorum derler aslında bırak oğulları ile evlenmeyi sülaleyi nikahına alıyorsun bu sebeple Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
evlilik çok zor şimdiki aklım olsaydı bırak evlenmeyi nişanlanmazdım bile. offf ya bu ameliyat psikolojisi yazdırıyor sanırım bunları. ama zor yani evli olmak
ah canım yaaa üzüldüm bak onaa
allah inş. iyi biriyle karışlaştırır onu
onlarıda allah ıslah etsinnalsanaalsanasmile
ama ama güzel şedürrr evlülükkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şey gibi oldum
hane şener şen evleniyo ayşen gurudağlaaa
kurşun döküyolar ayşen guru dağa
napıyosunus kayıma diyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
şubede kavga varrr ühühü yemeğimide yedi mgeldim bakıyorum bi çekiştirmece bi negatiflikk amaannn kızlar bu erkek milleti hep aynıı aslındaa vuracan kafalarına bnları hele analarıyla ilgili bi konuysa direk dövecen hem anasını hem oğlunu sonrada kenara geçipp gülecennnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
şubede kavga varrr ühühü yemeğimide yedi mgeldim bakıyorum bi çekiştirmece bi negatiflikk amaannn kızlar bu erkek milleti hep aynıı aslındaa vuracan kafalarına bnları hele analarıyla ilgili bi konuysa direk dövecen hem anasını hem oğlunu sonrada kenara geçipp gülecennnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ay nisancım seninklerde az değilmiş. birde market listesi mi veriyor. asıl size alışveriş yapmaları lazım. bebişiniz var. masraf çok. nasıl insanlar ben anlamıyorum.
ben cumartesi anneme gittiğimde ayakabı ve elbise isteyeceğim. şu an alacak durumumuzda yok.
sen de artık seninkine bişeyler yapılırken yapmayın üleynnnnnn gocamaa goncama diye bağırırsın:roflol: :roflol: :roflol:
amin canım inşallah!
hele o kardeşi yok mu onu yoluvericem,
abisine ne dedi biliyor musun?
daha önce para istemişti 100 tl cik.
gönderdi annesi, abisini arayıp annem senin yüzünden tansiyonu çıktı çok kötü oldu. babamın alyansını sattı bir daha bizden para isteme demiş. (yalan tabi)
ertesi gün annesiyle konuşuyor, kadın gayet iyi neşeli. oğlum ben sana yollarım sıkışınca diyor.
boşver meloşum...hersey hallolur eşinle siz bır olun yeter.....
benımkılerde aynı senınkı kadar olmasada benım eşim 2 kız kardesı var 1 öğretmen (bekar) dıgerı karı koca çift maaş çalışıyo...ama ne bulduysa onlara gönderır öğretmen olana bıle para yollar.diğerının hem çocuguna bakar çocugun butun ihtıyaclarını karsılar evde ne varsa yollar...oğlana gelınce yok der baslar sızlanmaya benden deterjen istedı,yag istedi baktım her gun istedıgı artıyo ilk evlendıgımde dedım ben sana bunları veremem bunları senın oğlun almadı benım ailem aldı (doğru) market alışverısı isterdı hep..bu arada bizimde butun dugun borcu bızım üstumuzeydı esımın maasından fazla aylık taksıtımız vardı altınları bozdura bozdura ödedık şükür bitti.hamıle kaldım doğum yaptım özel hastahanede 5 kurus paranız varmı demedı doğum için il e gıtmıştık oraya gıdınce benım param yok ha ona göre diyo..dogum yaptım kayımpederımın ismını koymadım dıye hıç bişey takmadılar ..çocuk 5 aylık oldu eşimin ısrarıyla laflarıyla zorla bana uyduruk en incesınden bi bilezık taktılar(benım ailem dogum yaptıgım gun taktı diye)annemler beşik aldı bizde bebek arabası alalım dedıler sevındık esımle çünkü bebegımız plansız bi zamnda gelıyodu siz begenın alın kredı kartı gecın biz size verelım dedıler kredı kartının ödemem günü gelince kimseden ses seda çıkmadı....mesela bugun markete gidecegız ama onlardan habersız....(söylersek elımıze liste verır hemen)
daha anlatayım mı? boşver hepsı aynı sen karnındakını hiç üzme değmez....
en çok ta bunlar için bu sehırden gıtmek istıyorummmmm.....