Geldi geldi geldiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hediyem geldi daha doğrusu hediyelerim geldi aç aç bitmiyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay çok sevindirik oldum şımardım ... bakayım hemen yazacağım
Nilberam ve azracım nasıl teşekkür etsem az şimdi mahçup oldumçok heyecanlandım delikafadulden
Gözünaydın Kallistem,
hadi bakalım cicilerini aç da bizde resimlerini bekliyoruz merakla...
Arkadaşlar hemen aceleyle fotoğraf makinesine saldırdım ama bulamadım kızım alıyor çoğunlukla çok üzgünüm bu güzellikleri hemen paylaşmak istedim sizinle..
kendimi tanıtırken istediğim havlularım maviş maviş ...
minik minik kahvaltı seti çerezlikte olabilir onlara bayıldım bayıldım...
fincan takımım nefis bir görüntüde çok seçici olarak alınmış çok ama çok beğendim...
kocaman çok sade ve şık bir cam çerçevem..
yanlış anlamadıysam azracığı tarafından yollanan eşimi ikna edip alamadığım ama çok istediğim behçe setim minik çapası tırmığı vs olan bir set ve çiçek tohumlarım bunlarada bittim...
hediyelerimin içinde olduğu büyük bir ne desem nasıl anlatsam bilemedim ama çok işime yarayacak bir kutu..
minnoş kızıma bir paket var ama onu akşam kendisi açar diye açmadım....
hepsini fotoğraflandırıp sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum nasıl beğendim nasıl anlatamam bu kadar zevkime uygun seçimler olabilir sanki beni tanıyorda yollamış o derece yani...
Nilberacım azracım kocaman kocaman teşekkürlerimi buradanda yollayayım sizi akşama arayacağım canlarım yaa çok sağolun....
sağol songülüm inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu günlerde kullanırız....Güle güle iyi günlerde kullan Kallistem...
melodicim bekleyin canım siz de bayılacaksınız eminim çok hoşlar çünkü eridim bittimopuyorumnanaktankalisteciğim güle güle kullan.
resimlerini merakla bekliyoruz.
canım benim sağolsun çitolle çok sohbetini etmiştik evet çok çok işime yarayacak çok istediğim bir şeydi ama her şeyi bu kadar çok beğenebilirdim ötesi yok yani...ŞenizŞeniz
canım ablam hediyelerini beğenmene çok sevindim bahçe setini citolum söyledi senin bahçeyle çok uğraştığını bunu alırsan çok sevineceğini söyledi o küçük kasecikler sosluk diye geçiyor birde canım ablam o plastik kutuyu aslında cam eşyalara bir zarar gelmesin diye almıştım ama cam eşyalar oraya olmayaınca diğer eşayları içine kattım opuyorumnanaktan
Ay songülüm sevincimi anlatamam şimdi nasıl dile getirsem bilemedim her şeyi o kadar özenle seçmişler ki çok yorulmuşlar çok uğraşmışlar belli....
Songülüm sanada teşekkürlerin en büyüğünü yolluyorum buradan arkadaşım en çok emeği sen veriyorsun bize çok sağol..
Fotoğrafları ekleyebildiğim en erken saatte eklemeye çalışıcam kızım okuldan gelir gelmez...
kalisetecim güle güle kullan gözün aydın a.s.
ay songül sende sağol canım.
böyle bir çekilişi organize ettiğin için.
neye sabırsızlanıyorum biliyor musun senin o şeker donlarınını kızma giydirip
bunları sana songül teyzen almıştı.
senin kız olduğunu tahmin etmişti demeyi istiyorum.
hatta şimdi bile söyliyeyim.
bak kız ol yoksa songül teyzenin aldığı güzelim cici donlarını giyemezsin diyim. :roflol:
sağol canım benim.. iki gündür kapıda yattığım kadar varmış yani alkisalkisalkisalkisalkisalkis çocuklar gibi sevindirdi nilberam beni allahta onu sevindirsin opuyorumnanaktan
ay songül sende sağol canım.
böyle bir çekilişi organize ettiğin için.
neye sabırsızlanıyorum biliyor musun senin o şeker donlarınını kızma giydirip
bunları sana songül teyzen almıştı.
senin kız olduğunu tahmin etmişti demeyi istiyorum.
hatta şimdi bile söyliyeyim.
bak kız ol yoksa songül teyzenin aldığı güzelim cici donlarını giyemezsin diyim. :roflol:
sağol canım benim.. iki gündür kapıda yattığım kadar varmış yani alkisalkisalkisalkisalkisalkis çocuklar gibi sevindirdi nilberam beni allahta onu sevindirsin opuyorumnanaktan
Ayyy canımsın benim ya,Şeniz
Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,:Saruboceq:
ama içime kız doğuyor vallahi, :ecrin_bebek:
o donları giydirdiğin popişkolarını öperim ben o meleğin...
hayırlısıyla doğsun,KK nın müdavimi yapıcaz onuda... :enbuyukkk:
erkeğe pembe mi giydireceğim kıs larissa.
allah seni ne etmeye.
Melodi,senden sonra,fatunuzdan güzel haber gelecek,
sonrada DERINN den, eh sonrada mutlukız,Ece,Sipaydi,Larisa diye devam edecek ve
hepsinden kız bebek bekliyorum ki,
KK nın müdavimleri çoğalsın dimi ama...
abla ben kızımı böyütüp besleyim buraya yollayamam hec kusura bahman:dilcikar:
kafayı yer kızım hele bir derdim hala olursa
anası gidemedi kızı kesin bakırköye gider:icecream:
ah ah bide dana babasını kütüğüme gecirseydim:jeyyar::jeyyar::jeyyar: