canım ablam dağıtıma verilmiş paketin ha geldi ha gelecek inşallah ama paketi alacağın anı çok merak ediyorum yüzündeki ifadeyi görmeyi çok isterdim opuyorumnanaktan ha küçük bir tüyo daha 6 kg kadar var paketim kaydirigubbakcemile3
canımcım yaa yüzümün ifadesini şimdi de görmek isterdin bence kaydirigubbakcemile3 okuyunca şok oldum bakliyatmı yolladın ne yaptın 6 kg:roflol:
yıllık erzak gönderdim canım ablam bende gelecem birlikte yeriz diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 canım ablam yav ne zaman gelecek bu kargo yav hadi gel artık geeeeel delikafadulden
offf pofffff
gözüm kapıda kapıyı bile kapatamıyorum açık duruyor kaydirigubbakcemile3 sabırsızlıkla bekliyorum.. gelsede yemeğimi yapsam :roflol::roflol: pazara bile gitmedim erzak gelecek diye :roflol:
kızlar nasısınız bakalım geçmişi okuyamadım dün batuhanı doktora götürdüm ortakulak iltihabı geçmemiş maalsef bi posta daha antibiyotik kullancaz bende kendim için doktora gittim bugün ellerimde yaralar çıkmıştı şiddetli egzamaymış şiddete bağlıymış ilaç krem falan verdi suya sokmıcam temizlik malzemeleri flnda yok anca eldivenle inşallah sedef deildir dedi doktor 10 gün sonra kontrole gitçem bugün ananeye gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
offff poffffff
kargoyu aramaya çıkacağım neredeysenerde kaldı patladım meraktan mafoldumben
offff poffffff
kargoyu aramaya çıkacağım neredeysenerde kaldı patladım meraktan mafoldumben
ALLAH bilir ne yapaıyorlar niye getirmediler ya daha senağlama