Anneler Günü için de çekilişimiz var....

canım ablam dağıtıma verilmiş paketin ha geldi ha gelecek inşallah ama paketi alacağın anı çok merak ediyorum yüzündeki ifadeyi görmeyi çok isterdim opuyorumnanaktan ha küçük bir tüyo daha 6 kg kadar var paketim kaydirigubbakcemile3​

canımcım yaa yüzümün ifadesini şimdi de görmek isterdin bence kaydirigubbakcemile3 okuyunca şok oldum bakliyatmı yolladın ne yaptın 6 kg:roflol:

canımcım yaa yüzümün ifadesini şimdi de görmek isterdin bence kaydirigubbakcemile3 okuyunca şok oldum bakliyatmı yolladın ne yaptın 6 kg:roflol:

yıllık erzak gönderdim canım ablam bende gelecem birlikte yeriz diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 canım ablam yav ne zaman gelecek bu kargo yav hadi gel artık geeeeel delikafadulden​

slm kızlar herkes hediyelerine kavusmustur sanırım artık
hediyelerinize baktım şimdi içim gitti ben niye katılmadım diye
umarım en kısa zamanda bi çekiliş daha olur yaa nolurr olsun hatta 23 mayısda olsun herkes bana yollasın
:kedi:delikafadulden

yıllık erzak gönderdim canım ablam bende gelecem birlikte yeriz diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 canım ablam yav ne zaman gelecek bu kargo yav hadi gel artık geeeeel delikafadulden​

offf pofffff:nazar::nazar:
gözüm kapıda kapıyı bile kapatamıyorum açık duruyor kaydirigubbakcemile3 sabırsızlıkla bekliyorum.. gelsede yemeğimi yapsam :roflol::roflol: pazara bile gitmedim erzak gelecek diye :roflol:

offf pofffff:nazar::nazar:
gözüm kapıda kapıyı bile kapatamıyorum açık duruyor kaydirigubbakcemile3 sabırsızlıkla bekliyorum.. gelsede yemeğimi yapsam :roflol::roflol: pazara bile gitmedim erzak gelecek diye :roflol:

iyi yapmışsın canım ablam gitme tabi benim gönderdiğim erzaklar senin 1 yıl idare ettirir kaydirigubbakcemile3​

kızlar nasısınız bakalım geçmişi okuyamadım dün batuhanı doktora götürdüm ortakulak iltihabı geçmemiş maalsef bi posta daha antibiyotik kullancaz bende kendim için doktora gittim bugün ellerimde yaralar çıkmıştı şiddetli egzamaymış şiddete bağlıymış ilaç krem falan verdi suya sokmıcam temizlik malzemeleri flnda yok anca eldivenle inşallah sedef deildir dedi doktor 10 gün sonra kontrole gitçem bugün ananeye gidiyoruzkaydirigubbakcemile2

kızlar nasısınız bakalım geçmişi okuyamadım dün batuhanı doktora götürdüm ortakulak iltihabı geçmemiş maalsef bi posta daha antibiyotik kullancaz bende kendim için doktora gittim bugün ellerimde yaralar çıkmıştı şiddetli egzamaymış şiddete bağlıymış ilaç krem falan verdi suya sokmıcam temizlik malzemeleri flnda yok anca eldivenle inşallah sedef deildir dedi doktor 10 gün sonra kontrole gitçem bugün ananeye gidiyoruzkaydirigubbakcemile2

canım benim çok geçmiş olsun ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin inşallah opuyorumnanaktan​

katilim çok geçmiş olsun ya
artık iyi haberleriniz almak istiyoruz
neslihann inegölde misin

Hunter çok geçmiş olsun canım Allah'ım yardımcı olsun inşallah çok zor ya. offfffff

ALLAH bilir ne yapaıyorlar niye getirmediler ya daha senağlama​

Geldi geldi geldiiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hediyem geldi daha doğrusu hediyelerim geldi aç aç bitmiyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay çok sevindirik oldum şımardım ... bakayım hemen yazacağım :eek:

Nilberam ve azracım nasıl teşekkür etsem az şimdi mahçup oldum :eek: çok heyecanlandım delikafadulden

Arkadaşlar hemen aceleyle fotoğraf makinesine saldırdım ama bulamadım kızım alıyor çoğunlukla çok üzgünüm bu güzellikleri hemen paylaşmak istedim sizinle..

kendimi tanıtırken istediğim havlularım maviş maviş ...

minik minik kahvaltı seti çerezlikte olabilir onlara bayıldım bayıldım...

fincan takımım nefis bir görüntüde çok seçici olarak alınmış çok ama çok beğendim...

kocaman çok sade ve şık bir cam çerçevem..

eşimi ikna edip alamadığım ama çok istediğim behçe setim minik çapası tırmığı vs olan bir set ve çiçek tohumlarım bunlarada bittim...
hediyelerimin içinde olduğu büyük bir ne desem nasıl anlatsam bilemedim ama çok işime yarayacak bir kutu..

minnoş kızıma bir paket var ama onu akşam kendisi açar diye açmadım....

hepsini fotoğraflandırıp sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum nasıl beğendim nasıl anlatamam bu kadar zevkime uygun seçimler olabilir sanki beni tanıyorda yollamış o derece yani...

Nilberacım azracım kocaman kocaman teşekkürlerimi buradanda yollayayım sizi akşama arayacağım canlarım yaa çok sağolun....

Son düzenleme:
X