ben çok seviyorum müdürlerin ve gerekli memurların telaşa düşmesi acayip keyif veriyor bizler atıl olduğumuz içinn kenardan izliyorumm oh ohh yandan yandann
melzeyit:roflol::roflol::roflol::roflol:
melzeyit sen coh lüküs şeler istin anam
fatu onnarı alamaz
aşar onu aşar:icecream:
hadi görüşürüz kızlar yoğun bi gün gene beni bekliyor, koşturmaca yani birazdan okula gidicez,bugüm makinam gelicek inşallah olumunekankayizsmileayy ne zormuş bi çamaşır makinasız bir de elektrik süpürgesiz bir hayat düşünemiyorum valla...haydi öpüyorum hepinizi zemuszemus
camış gibi hemen calışaları tutuyyyy
evet benim burda çalışma yapıyorlar. hiç çekilmiyor ama 10 dk. sonra yemeğe çıkıyorum.
başım çatladı resmen!
ne yapayım kızım saraylardan geliyor bizim soyumuz paşa dedem böyle alıştırdı bizi göbek adım lüks ayrıca para
fatuu kıss ona göre al hediye alıyosan banaaa :)))
nbr siniz kızlar..anlamadım ben bıdahamı hedıye gonderılıyo......
kız bacım 8 marttada ben sana yolaldıydım hediye lüks felan demediydin yoksa benim fakir ama gurulu bir genç oldugumu anladınmı şeker :lepi:
öldünüzmü la
funmak evet senin fakir ama gururlu bir genç olduğunu anladıydımm naparsın yavrukuşum saraylarda yetişince öle herşeye burun büküyorummm yaşasın zenginlikliiik
larisaaa çatlama yavrum sende zengin bir koca buluyorsun saraylarda dadılarla lalalarla yetişmiş gelirsin atarsın havanııı:roflol::roflol::roflol::roflol:
larisa seni gören kaçıyor başka topiklere hem senin bilmediğin ve bizim gizli bir topiğimiz var sen duyma diyede kimseler söylemiyor alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ama fatanuz ya bende bana yollayacak sanıyodumm yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana hediyesiz günler düştü eyvaahhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldum olası hec sevmem bu müfettişleri:icecream:
melzeyit:roflol::roflol::roflol::roflol:
melzeyit sen coh lüküs şeler istin anam
fatu onnarı alamaz
aşar onu aşar:icecream:
ne yapayım kızım saraylardan geliyor bizim soyumuz paşa dedem böyle alıştırdı bizi göbek adım lüks ayrıca para
fatuu kıss ona göre al hediye alıyosan banaaa :)))
sorma özlem bilmezmiyim halen çamaşırı bitiremedim evin heryeri çamaşır dolu sabah çıkarken yine makina çalıştırdım benimkide bozulmuştu ama tamir oludu rahatladımm valla
aynen öyle oluyorr
hadi afiyet olsun bende yemeğe çıkıyorum