Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Larisa benimde öyle dümdüz valla. şirketin toplantısı vardı geçen ay bi dalgalı fön çektirdim 2 saat zor durdu oynadım felan çok az dalgası kaldı valla ben hep saçlarımın dalgalı olmasını isterim.

ayy kızlar benimde saçlarım bonus gibi kıvırcık oğluşda bana benzemiş ne acıkiiii kşke dümdüz olsaydı saçım yaw

günaydın kuzularrrr....
ne cok kaynatmışsınız kızlarrrr....
melodıcıgım badem yagımı bebek yagımı dıye sormussun 2 sınden de cokk az kullandım bı kac sefer ama hiççççç catlamadım bide böyle bı kaygım olmadı ondan galıba....
benım arkadaslar bı ton para döküp kremler kullandılar 6. ayda catı catır catladılarr....
çatlayacagın varsa catlarsın....

ben kahvaltı yapıp geleyım kızlarrrrrrr.......

aynen nisancım kullamadığım krem kalmadı neler sürdüm neler bebe yağı badem yağı vazelin bi dünya para verip aldığım kremler şimdi karnım kırmızı kırmızı çatlaktan görünmüyo çatlıcan varsa çatlıyosun

kızlar günaydı sabah sabah ammada kaynatmışsınız heee

Hoşgeldin kızŞeniz

o tarz şeylerde sacına insan cok kızıyo
emme velakin ne işe yarıyorki
dalgalıda cok fena kız
her gün ayna karşısına gec şekil yapmaya calış
valla benimkini ben nere yatırırsam ora yatıyo yafrimsengözlerimebaksanab

kızlar saat 12 de çıkıcaz oğlumu okula götürücem çamaşır makinesini de aldık çok dolaştık cumartesiçoğu markaları taksit için ya kefil istiyor yada ev tapu fotokopisi istiyorlar, sanki araba alıcaz mübarek..sonunda bu seferde değişik olsun dedim ariston aldım bugün gelicek çamaşırlar ıslak kaldı uyuz oldum zaten hafta sonu:roflol:

hoşgeldin fatu

fatu banada sen sakız yolla bananeşakkıdı

olar yollarım laaaa
oof müfettiş gelicek acayip yoğunum gene
milletin aklına yeni düştü evraklarııı
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

başım ağrıdı valla yaw.
offffffffff tiyatro çalışması var şimdi.
çok sıkıldım.

ama fatanuz ya bende bana yollayacak sanıyodumm yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana hediyesiz günler düştü eyvaahhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oldum olası hec sevmem bu müfettişleri:icecream:

ben çok seviyorum müdürlerin ve gerekli memurların telaşa düşmesi acayip keyif veriyor bizler atıl olduğumuz içinn kenardan izliyorumm oh ohh yandan yandann

başım ağrıdı valla yaw.
offffffffff tiyatro çalışması var şimdi.
çok sıkıldım.

ne tiyatrosu kız ordamı çalışıyorlar ay bebe belik sesi hiç çekilmezzz:roflol::roflol::roflol:

melzeyit:roflol::roflol::roflol::roflol:

melzeyit sen coh lüküs şeler istin anam
fatu onnarı alamaz
aşar onu aşar:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…