- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
bana kokoş, kokana derler genelde buradaki iş arkadaşları sabah rimel sürdüm biri takmamı la o kirpikler diyor. erkek ark. bir ara postij takıyordum, lens felan gözüm ağrımaya başlayınca çıkardım.
epeydir resim eklemiyordum bugün ne giydine ekledim bugün.
iyidir ablam sen nasılsın a.s.
:roflol::roflol:
hele burada ekle kız merah ettim bakem:1closedeyes:
ya ne üşeniyon git o siteye bak ben bekliyorum seni hadi çabucak bak gel yeavrummmm
cok şıkış maşallaholumunekankayizsmile
cuma günkü kıyafetinin altındaki ayakkabıda cok güzelmiş kız
ŞenizŞeniz
o renkten ayakkabı canta kemer almayı düşünüyorum
ilk kez kullancam cok cekilişkide kalıyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhediyem geliyo sositososito hediyem geliyoooooalkisalkisalkis hediyem geliyoooooooo:sm_cool:
azra aradı şimdi nilberanın yerine o vermiş kargoya ay çok helecan yaptım şimdi delikafadulden
azracım beni çok mutlu ettin sesini duymak ciddi çok hoştu çok teşekkür ediyorumŞeniz
eh işte,bugün durgunluk var bende,
canım birşey istemiyor...
ya makinam gelmedi ne kaaa üzgünüm offffffffff :gitme:
Bebiş bir yıldır bu rengi çok severek kullanıyorum İlgin bilir çizmeyi yeni kaldırdım. oda çok şıktı o çizmeylede fotoğraf bulursam ekliyeyim buraya görmüş olursun canım.
Bu renk 1 çantam, 4 kemerim, 1 ayakkabı, 1 çizmem var ve herşeye uyum sağlıyor. ilk vitrinde gördüğümden beri çok beğeniyorum bu rengi. hemen al valla
eh işte,bugün durgunluk var bende,
canım birşey istemiyor...
songül müdirem
maıx die bi arkadaşta çekilişe katıldı sanırım
ama ona ne yollayanı gördüm ne de yolladığını
nede şimdiye kadar kendisini
çekilişte öle biri varmı yok mu:uhm:
mafoldumben
ooo derın fıstık gıbısın hemen o gömlegı ve kemerı ıstıyorum
Slmmm nasılsınız esım annemlerı almaya gıttı bende bakım dedım optum hepınızı.
Laf aramızda ben bıraz rahatsızım sabahtan berı ıs yapıyor bez elıne okadar cok yakıştıkı hep sen yap dıyorum nasıl sınırlenıyor