Anneler Günü için de çekilişimiz var....

hadi görüşürüz kızlar yoğun bi gün gene beni bekliyor, koşturmaca yani birazdan okula gidicez,bugüm makinam gelicek inşallah olumunekankayizsmileayy ne zormuş bi çamaşır makinasız bir de elektrik süpürgesiz bir hayat düşünemiyorum valla...haydi öpüyorum hepinizi zemuszemus

evet benim burda çalışma yapıyorlar. hiç çekilmiyor ama 10 dk. sonra yemeğe çıkıyorum.
başım çatladı resmen!

melzeyit:roflol::roflol::roflol::roflol:

melzeyit sen coh lüküs şeler istin anam
fatu onnarı alamaz
aşar onu aşar:icecream:

ne yapayım kızım saraylardan geliyor bizim soyumuz paşa dedem böyle alıştırdı bizi göbek adım lüks ayrıca para
fatuu kıss ona göre al hediye alıyosan banaaa :)))

hadi görüşürüz kızlar yoğun bi gün gene beni bekliyor, koşturmaca yani birazdan okula gidicez,bugüm makinam gelicek inşallah olumunekankayizsmileayy ne zormuş bi çamaşır makinasız bir de elektrik süpürgesiz bir hayat düşünemiyorum valla...haydi öpüyorum hepinizi zemuszemus

sorma özlem bilmezmiyim halen çamaşırı bitiremedim evin heryeri çamaşır dolu sabah çıkarken yine makina çalıştırdım benimkide bozulmuştu ama tamir oludu rahatladımm valla

camış gibi hemen calışaları tutuyyyy:nazar:

aynen öyle oluyorr

evet benim burda çalışma yapıyorlar. hiç çekilmiyor ama 10 dk. sonra yemeğe çıkıyorum.
başım çatladı resmen!

hadi afiyet olsun bende yemeğe çıkıyorum

kız bacım 8 marttada ben sana yolaldıydım hediye lüks felan demediydin yoksa benim fakir ama gurulu bir genç oldugumu anladınmı şeker :lepi:

kıslar doktora gidiyoruz inşallah oğlumun hastalığı geçmiştir dua edin bize iyi haberlerle dönelim öptüm görüşürüz

ne yapayım kızım saraylardan geliyor bizim soyumuz paşa dedem böyle alıştırdı bizi göbek adım lüks ayrıca para

gözümüze sokmanın ne anamı var heeee:mymeka::mymeka:
görgüsüz şeeeee:dilcikar:

nbr siniz kızlar..anlamadım ben bıdahamı hedıye gonderılıyo......

herkes bana tekrar hediye yolluyor ablacım:nazar:
bu derin gacısının aldıklarını gine beenmedimde-tatlicadiarzu-

(derinnn gelirse ben yokum haaa:icecream:)

kız bacım 8 marttada ben sana yolaldıydım hediye lüks felan demediydin yoksa benim fakir ama gurulu bir genç oldugumu anladınmı şeker :lepi:

funmak evet senin fakir ama gururlu bir genç olduğunu anladıydımm naparsın yavrukuşum saraylarda yetişince öle herşeye burun büküyorummm yaşasın zenginlikliiik
larisaaa çatlama yavrum sende zengin bir koca buluyorsun saraylarda dadılarla lalalarla yetişmiş gelirsin atarsın havanııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

funmak evet senin fakir ama gururlu bir genç olduğunu anladıydımm naparsın yavrukuşum saraylarda yetişince öle herşeye burun büküyorummm yaşasın zenginlikliiik
larisaaa çatlama yavrum sende zengin bir koca buluyorsun saraylarda dadılarla lalalarla yetişmiş gelirsin atarsın havanııı:roflol::roflol::roflol::roflol:

yemişim zengin herüfü:dilcikar:

larisa seni gören kaçıyor başka topiklere hem senin bilmediğin ve bizim gizli bir topiğimiz var sen duyma diyede kimseler söylemiyor alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

hec birinis mattap olman la benle:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
küs barış hepinis duvara yapışınnnn:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ama fatanuz ya bende bana yollayacak sanıyodumm yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana hediyesiz günler düştü eyvaahhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oldum olası hec sevmem bu müfettişleri:icecream:

melzeyit:roflol::roflol::roflol::roflol:

melzeyit sen coh lüküs şeler istin anam
fatu onnarı alamaz
aşar onu aşar:icecream:

sorma özlem bilmezmiyim halen çamaşırı bitiremedim evin heryeri çamaşır dolu sabah çıkarken yine makina çalıştırdım benimkide bozulmuştu ama tamir oludu rahatladımm valla

aynen öyle oluyorr

hadi afiyet olsun bende yemeğe çıkıyorum

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

X