Ben bu işi hiç anlamıyorum kızlar. Daha önce tek kelime etmedim çekiliş hediyeleri ile ilgili ama artık susamayacağım.
Kimse kimseyi zorlamıyor bu konuda. Herkes kendi isteğiyle katılıyor. Birine hediye almak ve özenli davranmak için çok zengin olmaya gerek yok ki. Biz hediyelerin maddi değerlerinden sözetmiyoruz. Ama bu üçüncü çekiliş, artık bazı şeylerin öğrenilmiş olması gerek. ınsanlar hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyleri açık açık yazmışken de alakasız hediyeler alınmamalı.
Çok basit, ucuz bir hediye bile ambalajla ve yazılan içten iki satırla dünyanın en güzel hediyesi yapılabilir. ıster 1 lira olsun ister 1000 lira. Ben karşımdakinin samimiyetine, iyi niyetine inanmışsam bu yeterlidir.
Hangimiz milyonlar değerinde hediye aldık? Aksine el emeği göz nuru hediyelere ne kadar değer verdiğimizi belirttik hep buradan. Bu çekilişte bana hediye alan arkadaş içine not koymayı ve kullanıcı adını yazmayı unutmuş diye geçen hafta içinde bana bir bileklik ile birlikte notunu da ayrıca yolladı. Buna mecbur değildi, telefonda konuşmuştuk nihayetinde. Ama o bununla yetinmedi. Şimdi ben nasıl değer vermeyeyim bu insana?
Ben de hediye alırken günlerce düşünüyorum. Bir seferde değil bir kaç seferde alıyorum hediyeleri. Topiclerdeki mesajlarını defalarca okuyorum kurbanımın. Şimdi bana özensiz,samimiyetsiz bir hediye gelse çok bozulurum doğrusu.
Unutmayın, yaşımız kaç olursa olsun, hediye konusunda bir beklenti içine giriyoruz. Bu nedenle de biraz empati yapmak zorundayız. Karşımızdakini hayal kırıklığına uğratmamamız gerekiyor.
Lütfen bundan sonra kendine güvenenler girsin çekilişlere. Sadece karşımızdakini üzmekle kalmıyor, bizler için çabalayan, iyi bir şeyler yapmaya çalışan insanları da mutsuz ediyoruz. Songül o kadar iyi niyetli bir insan ki her seferinde çok üzülmesine rağmen "Bu son!" demiyor.
Sizin için uğraşan insanlara biraz daha saygı lütfen...
Ben bu işi hiç anlamıyorum kızlar. Daha önce tek kelime etmedim çekiliş hediyeleri ile ilgili ama artık susamayacağım.
Kimse kimseyi zorlamıyor bu konuda. Herkes kendi isteğiyle katılıyor. Birine hediye almak ve özenli davranmak için çok zengin olmaya gerek yok ki. Biz hediyelerin maddi değerlerinden sözetmiyoruz. Ama bu üçüncü çekiliş, artık bazı şeylerin öğrenilmiş olması gerek. İnsanlar hoşlandıkları ve hoşlanmadıkları şeyleri açık açık yazmışken de alakasız hediyeler alınmamalı.
Çok basit, ucuz bir hediye bile ambalajla ve yazılan içten iki satırla dünyanın en güzel hediyesi yapılabilir. İster 1 lira olsun ister 1000 lira. Ben karşımdakinin samimiyetine, iyi niyetine inanmışsam bu yeterlidir.
Hangimiz milyonlar değerinde hediye aldık? Aksine el emeği göz nuru hediyelere ne kadar değer verdiğimizi belirttik hep buradan. Bu çekilişte bana hediye alan arkadaş içine not koymayı ve kullanıcı adını yazmayı unutmuş diye geçen hafta içinde bana bir bileklik ile birlikte notunu da ayrıca yolladı. Buna mecbur değildi, telefonda konuşmuştuk nihayetinde. Ama o bununla yetinmedi. Şimdi ben nasıl değer vermeyeyim bu insana?
Ben de hediye alırken günlerce düşünüyorum. Bir seferde değil bir kaç seferde alıyorum hediyeleri. Topiclerdeki mesajlarını defalarca okuyorum kurbanımın. Şimdi bana özensiz,samimiyetsiz bir hediye gelse çok bozulurum doğrusu.
Unutmayın, yaşımız kaç olursa olsun, hediye konusunda bir beklenti içine giriyoruz. Bu nedenle de biraz empati yapmak zorundayız. Karşımızdakini hayal kırıklığına uğratmamamız gerekiyor.
Lütfen bundan sonra kendine güvenenler girsin çekilişlere. Sadece karşımızdakini üzmekle kalmıyor, bizler için çabalayan, iyi bir şeyler yapmaya çalışan insanları da mutsuz ediyoruz. Songül o kadar iyi niyetli bir insan ki her seferinde çok üzülmesine rağmen "Bu son!" demiyor.
Sizin için uğraşan insanlara biraz daha saygı lütfen...
batuhanı kayınwalideye bıraktık ben sadece herhangi bi yerde yemek yicez sanıyodum meğer planlar çoktan yapılmış kocişim çok şık bi restorana rezervasyon yaptırmış neyse yemek yedik alt katta canlı müzik varmış oraya aldı garson bizi süperdi neyse saat 10buçuk falan oldu bide baktım müzik grubu iyiki doğdun neslihaaaaaaannnn demeye başladılarrr o esnada garson bi paket getirdi hemen ardından pastam geldii dilek tuttum üfledimm bu arada hala doğum günü şarkısı sölüyolar tabi keman da ayarlamış ay süperdiii mumlar çiçeklerr sonra 1 gibi kalktık kayınwalideden aldık batuhanı geldik eve allahımm kapıda kocaman bi bukeettt nice yıllara annecim oğlun batuhan yazıyoo çok mutlu oldum hediyeside çok güzel bi saat hiç beklemiyodum walla tam süpriz oldu bu doğumgünü yaa süperdi
saman yeeeeee
kız kayın valideni cok mu? sevion ne:bbo:
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
fatu buda sana
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae