Anneler Günü için de çekilişimiz var....

batuhanı kayınwalideye bıraktık ben sadece herhangi bi yerde yemek yicez sanıyodum meğer planlar çoktan yapılmış kocişim çok şık bi restorana rezervasyon yaptırmış neyse yemek yedik alt katta canlı müzik varmış oraya aldı garson bizi süperdi neyse saat 10buçuk falan oldu bide baktım müzik grubu iyiki doğdun neslihaaaaaaannnn demeye başladılarrr o esnada garson bi paket getirdi hemen ardından pastam geldii dilek tuttum üfledimm bu arada hala doğum günü şarkısı sölüyolar tabi keman da ayarlamış ay süperdiii mumlar çiçeklerr sonra 1 gibi kalktık kayınwalideden aldık batuhanı geldik eve allahımm kapıda kocaman bi bukeettt nice yıllara annecim oğlun batuhan yazıyoo çok mutlu oldum hediyeside çok güzel bi saat hiç beklemiyodum walla tam süpriz oldu bu doğumgünü yaa süperdi

wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
senın adına cok mutlu oldum canımmmmmmm...
nice yıllara......

nann dogum günün kutlu olsun
cocugunla çolugunna nice saglıklı mutlu seneleree

yanlız ben az önce faceden rersimlere bakarken gördüm o çiçegin resmini
ogluşunuda gördüm
dimek o sendin
bak tesadüfe
tamaman bilmeyerek baktım ne hoşlar dedim ya opuyorumnanaktan

kısa bir aradan sonra herkeslere günaydın...

ev koşturmacasından dolayı 2 gündür kk' ne uğrayamıyordum.son gelişmeler nasıl?

citol üm ve nisanurum sizler nasılsınız?ikinizide kocaman öpüyorum..

saoll cnmm bende snei öpüyoorum
nasılsın
göremiyoruz seni fazla buralardaa opuyorumnanaktan

Tünaydın kızlar 14-15 saattir uyuyorum yeni kalktım sersem gibiyim. citolüm ixora marka alma kız d&p varsa memlekette oradan al açık parfümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…