Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nbr melyezıtcım cok merak ettım notunu nereye koymuş ve ne yazıyordu
canlarım hayırlı akşamlar bende ALLAH ım nasip ederse yarın inşallah Kalliste ablamın hediyesini yarın gönderiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi gönderecektim güya cumartesi 1 mayıstı ve kargolarda tatildi çok üzüldüm :sinifsinif: hayırlısıyla inşallah Kalliste ablamın hediyeleri en güzel yerini bulacak opuyorumnanaktan
canım bilmi,yorun ki bende merak ediyorumguclubacismileguclubacismile
nilberacığım bencede bencede çok beğenecek kıs gönder artık da görelim şu cicilerii
canım benim yaa geç olsun güç olmasında zemuszemus
dün senin adına üzüldüm boşu boşuna çıktın yoruldun diye, sağlık olsun olmasada olur ama heyecanımı saklayamıyorum ve hiç kaybetmiyorum ne yalan söyliyeyim
yaaaaaaaklinialirimsmile neyi bilmiyosun merak ettim ne notueyvahedigeldismile bak zaten hediyelerim gelemedi üzmeyin beni söyleyin yerimseniben
bende bende bende görmek istiyorum:sm_cool::sm_cool:
abla bana yazılan ama çok zor yere saklanan ama benim bulamadığım için okuyamadığım nott
ben biliyorummmmm :))))))))))) sölemem süprizz biride bana düpriz yapsaaa((
ay canım benim yaaaaaopuyorumnanaktanŞeniz ne desem ki sana Şeniz
canım ablam sana çok küçük bir tüyo vereyim sevdiğim arkadaşlarımdan biri bana seninle ilgili çok büyük bir tüyo verdi kaydirigubbakcemile3 bende kaçırmadım tabi bu tüyoyu hemen değerlendirdim inşallah beğenirsin birde ablacım küçük bir tüyo daha 10 yaşındaki küçük beben içinde küçük bir sürprizim var :jeyyar:
sana sürüpris filan yok :dilcikar: acucuk çıtlat sonra bakarıss:dilcikar:abla bana yazılan ama çok zor yere saklanan ama benim bulamadığım için okuyamadığım nott
ben biliyorummmmm :))))))))))) sölemem süprizz biride bana düpriz yapsaaa((
sana sürüpris filan yok :dilcikar: acucuk çıtlat sonra bakarıss:dilcikar:
sana sürüpris filan yok :dilcikar: acucuk çıtlat sonra bakarıss:dilcikar:
çıtlatanı çıtlatırım he ona göre :tomato: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çıtlatanı çıtlatırım he ona göre :tomato: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablaa arayımmı yarınnn
nilberaa bilemem artık ama ablacıpım çok ince düşünülmüş benim çok hoşuma gitti anlatılanlarr bayıldım bana gelmiş kadar yanii o gader hoşuma gitti inşallah en kısa sürede elinde olur