Anneler Günü için de çekilişimiz var....

canlarım hayırlı akşamlar bende ALLAH ım nasip ederse yarın inşallah Kalliste ablamın hediyesini yarın gönderiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi gönderecektim güya cumartesi 1 mayıstı ve kargolarda tatildi çok üzüldüm :sinifsinif: hayırlısıyla inşallah Kalliste ablamın hediyeleri en güzel yerini bulacak opuyorumnanaktan​

canlarım hayırlı akşamlar bende ALLAH ım nasip ederse yarın inşallah Kalliste ablamın hediyesini yarın gönderiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi gönderecektim güya cumartesi 1 mayıstı ve kargolarda tatildi çok üzüldüm :sinifsinif: hayırlısıyla inşallah Kalliste ablamın hediyeleri en güzel yerini bulacak opuyorumnanaktan​

canım benim yaa geç olsun güç olmasında zemuszemus
dün senin adına üzüldüm boşu boşuna çıktın yoruldun diye, sağlık olsun olmasada olur ama heyecanımı saklayamıyorum ve hiç kaybetmiyorum ne yalan söyliyeyim:eek::eek:

canım benim yaa geç olsun güç olmasında zemuszemus
dün senin adına üzüldüm boşu boşuna çıktın yoruldun diye, sağlık olsun olmasada olur ama heyecanımı saklayamıyorum ve hiç kaybetmiyorum ne yalan söyliyeyim:eek::eek:

canım ablam sana çok küçük bir tüyo vereyim sevdiğim arkadaşlarımdan biri bana seninle ilgili çok büyük bir tüyo verdi kaydirigubbakcemile3 bende kaçırmadım tabi bu tüyoyu hemen değerlendirdim inşallah beğenirsin birde ablacım küçük bir tüyo daha 10 yaşındaki küçük beben içinde küçük bir sürprizim var :jeyyar:​

yaaaaaaaklinialirimsmile neyi bilmiyosun merak ettim ne notueyvahedigeldismile bak zaten hediyelerim gelemedi üzmeyin beni söyleyin yerimseniben

abla bana yazılan ama çok zor yere saklanan ama benim bulamadığım için okuyamadığım nott

bende bende bende görmek istiyorum:sm_cool::sm_cool:

ben biliyorummmmm :))))))))))) sölemem süprizz biride bana düpriz yapsaaa:KK43:((

canım ablam sana çok küçük bir tüyo vereyim sevdiğim arkadaşlarımdan biri bana seninle ilgili çok büyük bir tüyo verdi kaydirigubbakcemile3 bende kaçırmadım tabi bu tüyoyu hemen değerlendirdim inşallah beğenirsin birde ablacım küçük bir tüyo daha 10 yaşındaki küçük beben içinde küçük bir sürprizim var :jeyyar:​
ay canım benim yaaaaaopuyorumnanaktanŞeniz ne desem ki sana Şeniz

abla bana yazılan ama çok zor yere saklanan ama benim bulamadığım için okuyamadığım nott

ben biliyorummmmm :))))))))))) sölemem süprizz biride bana düpriz yapsaaa:KK43:((
sana sürüpris filan yok :dilcikar: acucuk çıtlat sonra bakarıss:dilcikar:

ay canım benim yaaaaaopuyorumnanaktanŞeniz ne desem ki sana Şeniz

sana sürüpris filan yok :dilcikar: acucuk çıtlat sonra bakarıss:dilcikar:

ablaa arayımmı yarınnn
nilberaa bilemem artık ama ablacıpım çok ince düşünülmüş benim çok hoşuma gitti anlatılanlarr bayıldım bana gelmiş kadar yanii o gader hoşuma gitti inşallah en kısa sürede elinde olur

çıtlatanı çıtlatırım he ona göre :tomato: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

heee çıtlatmasınlar ohaoldumsmileohaoldumsmile böyle çok özel hissediyorum tek bana gelmedi yaa:roflol::roflol: sanki herkes sadece benim hediyemin gelmesini bekliyormuş o yüzden sürekli burada yazışıyorlar gibi geliyor :roflol:

ablacığım iyi geceler malum yarın iş var hediyelerini şimdiden güleee güleee kullan sen herşeyin en güzeline layıksınn

ablaa arayımmı yarınnn
nilberaa bilemem artık ama ablacıpım çok ince düşünülmüş benim çok hoşuma gitti anlatılanlarr bayıldım bana gelmiş kadar yanii o gader hoşuma gitti inşallah en kısa sürede elinde olur

oyyyyy içimin yağları eridi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bu cuma 3 kilo eksik çıkacağım :roflol:

X