Anneler Günü için de çekilişimiz var....

melyezıtcım bız 2004 ve uzerı hyundaı ve getz duşunuyoruz polo olabılır 15 mılyara kadar duşunuyoruz otomatık vıteste olabılır.mesela esım hyundai accent 1.5 crdi admiraları sevıyor

melyezıtcım bız 2004 ve uzerı hyundaı ve getz duşunuyoruz polo olabılır 15 mılyara kadar duşunuyoruz otomatık vıteste olabılır.mesela esım hyundai accent 1.5 crdi admiraları sevıyor

eğer isterseniz birkaç yere haber sala biliriz eşimin yiğenine burdan bulsuk poloyu 2001 galiba 18 milyar falandı pololar hele temizleri çok pahalı bi arkadaşımız astra satıyordu bi sorayım istersenn onaa sen bana bulursanız gelir alırız derseniz bakayım benn sizin burda sanayide arkadaşlarımızda var yamuk olmaz anlayacağın birde siz nerde yuaşıyrsunuz diğer yazıyorda uzaksa buraya sıkıntı olur

melyezıt bız sıırtteyız görev ıcabı ama temmuzun ılk haftası coruma gelıcez dugunu var arkadaslarımızın 3 gun orda kalıp samsuna esımın aılesının yanına gecıcez uygun temız olursa neden olmasın cnm

nisancım selam canım iyiyim napim kocişle oğluşu uyuttum bakayım dedim sen napıosun bakalım tatlış

napayım canım bıde bugun oğluşla yanlızız...canımız sıkılıyor.hafifde korkuyoruzzz:sinifsinif:

X