Anneler Günü için de çekilişimiz var....

:roflol: sadece benim kızda mı var diyordum ama yok bu kız bebeklerin doğasında varmış.
Benim kız deli ediyor beni cama çıkıyorum cam silmeye, hoop bi bakıyorum elinde bir bez parçası o da cam tepesinde akannehir
Süpürgeyi fişe takmaya gidiyorum bi bakıyorum ki süpürgeyi çoktan zaptetmiş bide vermem diye bağırıyor.zemuszemus
Bende oyuncak elektrik süpürgesiyel ütü falan alıcam belki avutur kendini onlarla ama sen nafile diyorsun, ben onu avutucam derken oyuncaklar bana kalabilir dekafamçokkarıştı

bennnn geldimmmmm

ayyyy kızlar ne cok kaynatmışsınız ya okuyamadım çocuk kucagımda gözüm pc de bi haller oldum...

Bu kez kurbanımı nasıl kandırıcam bilmiyorum ama ben yaw.
htcvlkan çıktığında anlamadı eee tanımıyordu da beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

buluruz merak etme.........
seni gıcık etmek için ilk dakkadan söylerim bana çıakrsan heves meves kalmasın sende deyüüü

:roflol::roflol: hiç çaktırmam
ece size iyi bi örnek olsun

ah ah o layd gacısı varya :mymeka:
sahi o nirelerde:lepi:

Seninki de mi öyle. Demek dediğin gibi bu modeller böyle aman sağlıklı olsunlar da varsın ev pis olsun a.s
Şekerim ilk aldığımızda oynadı etti ama sonra bu gerçekten süpürmüyor diye attı kenara. Arada oynuyor ama önemli olan ben süpürürken oynayıp benim süpürgeye rahat vermesi :roflol:

buluruz merak etme.........
seni gıcık etmek için ilk dakkadan söylerim bana çıakrsan heves meves kalmasın sende deyüüü

Sanmam yeter be sıkılmadın mı bana hediye almaktan.
Bu kez katilime değişik şeyler sipariş edicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fatunuz canım yanlış hatırlamıyorsam alrji olmuştun sen.. neye alerjin var canım??

bana canım sadece bana :lepi:

ama olmuyo ki böyle ya
konu dönüyo dolaşıyo bana geliyo

nan larisa ben biliyodum aslında senin songül ablaya almadığını ama emin değildim
biz songül ablayla msn de konuşurken aslında o ağzından kaçırdı senin ona almadığını ama ben anlamadım işte a

Bende ben süpürürken eline tutuştururum diye düşünüyordum ama yemez herhaldekafamçokkarıştı
Benim kızda oyuncaktan hemen sıkılıyor kesin ava giderken avlanırım oyuncak süpürge bana, gerçeği ona kalır:roflol:
Ama yoruldum her temizlikte kızla dalaşmaktan akannehir
Şu temizlik olayına çözüm bulmam lazım kafayı yedirtecek banakafamçokkarıştı

Bende senin gibi diyorum aslında kızım sağlıklı olsun evim pis olsunama başımda bi kaynana var,Rabbim düşmanıma vermesin.Karıştırmayı pek sever kendileri o yüzden evi dağınık ve pis bırakma gibi bir lüksüm olmuyor.
Kız da iş yaptırmayınca bana afakanlar basıyorkafamçokkarıştı

fatunuz canım yanlış hatırlamıyorsam alrji olmuştun sen.. neye alerjin var canım??

canım şok diyet ypatım ondan vücut eror verdi yaa

Sanmam yeter be sıkılmadın mı bana hediye almaktan.
Bu kez katilime değişik şeyler sipariş edicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana canım sadece bana :lepi:

uyus gacı nolcek hee sana kılım ben bi tek
sevildiğini de anlamıyor yaaa
Şeniz

ama bu defa eşegimi saglam kazıga bindircem egerki cok tanıdık biri olursa
songül ablayıda iyice tembihlicemlaelaelaelaelae
ulee gene bi ayak üstünde kırk yalan atıcam heeee:icecream:

ayı yavrusunu döverek severmiş seninde o misall.

naaan bana baak kk da adım azgına çıktı naaannnn :jeyyar:

nan gacı gene bana kaşla göz arasında ayu didi eyimi yaavv....
delüüü....

hem birkerem o senün zapukluğun sor bakam bi zapukluğumu fören olmuş mu heç

lülülülülülü

nan gacı gene bana kaşla göz arasında ayu didi eyimi yaavv....
delüüü....

hem birkerem o senün zapukluğun sor bakam bi zapukluğumu fören olmuş mu heç

lülülülülülü

ne ayısı beee sana demedim bak yine iftira attın haa :umursamaz:
sapıkım naan sapık ben sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisositososito

ayy fatunuz niye öyle şok diyetler yapıosun canım?
kaç kılosun kı sen?
sağlığına zarar verme lütfen...

ayy fatunuz niye öyle şok diyetler yapıosun canım?
kaç kılosun kı sen?
sağlığına zarar verme lütfen...

canım 81 kiloyum
boyum 163
en fazla 56 kilo olmam lazım
polikisitikover var bende oyüzden çok zor kilo veriyorum
şok diyetler arada bünyeyi şaşırtoyor oyüzden yapıyorum....

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…