boshayallersmileboshayallersmileoh işin azmış mutlukız.
ben yemek yapıcim, bulaşık yıkayacağım, çamaşırlar yıkanacak.
zaman kalırsa toz alırım.
varım tatlım boshayallersmile
sen varmısın yokmusun ?..
mıs gıbı kokuyo cıcekler senın gıbı kımetlım opuyorumnanaktan
mutlu kız hoşbuldum nasılsınız?..
aaaa kar'cım gelmiş,nilüfer buralarda hala,
peki nilüfercik nasıl haberin olmadı,sen unuttun mu bu bölümü yoksa...
ya sen bana cıksana ..bende varımmmmmmmm:lepi:
bana çıkmanı isteyebiliyorum çokkkkkkkŞeniz
merhabalar songul hanım ..aaaa kar'cım gelmiş,nilüfer buralarda hala,
peki nilüfercik nasıl haberin olmadı,sen unuttun mu bu bölümü yoksa...
oyle ama uff cok halsızım ya ..şükür bu hafta evim pek dağılmadı. sabahları toparlayıverdim.
yarın akşam banyoyu temizleyeceğim. birde ütüm var.
karcım sabahtan evde olman avantaj canım.
işler aynı yap yap bitmiyor.
hmm yogun hatunsun işde ne edek kuzum..hayır unutmadım
fakatt pek aktif olamıyorum
sadece geyik topimizde kızlar konuşyos ordan başka yere gidemedim için farkedemedim
gerçii katılıp katılmamak arasında gidip geldim bi kötü hissediyorum kendimii
birde şöle düşünerekten katıldım
belki gerçekten anneler günü hediyesi olur gerçektenn:asigim:
seni sefiyorum karcımm...
hmm yogun hatunsun işde ne edek kuzum..
bende katlma konusunda karasız kaldım ..
ama gecen sene abım bana kucuk anne dıye yuzuk almısdı tek taş ..:asigim:
sosyal hızmetlerdende plaket aldım genc annemıze dıye ..
dogurmadım ama bı suru cocugum var ıcımde sevgı var ve sadece cocuklara vermek ıstıyorum :asigimkadar saf masumlar kı onlar ıcın yuva acabılmek ıcın karıyerden donupde cocuk gelısımı okumaya atıldım ..hayata bı cocuk yetırstırmek okadar degerlı kıymetlıkı ..keşke her doguran anne olsa canım keşke..
Şenizseni sefiyorum karcımm...
canımsın ınsallah senın guzel haberlerınıde duymak nasıp olur burdan :Saruboceq:çok güsel ifade ettin karcım
gerçekten her doğuran anne olsa keşke...
songul hanım ekleyın bu bayanı benım hesaba kaydirigubbakcemile3kıslar selam ne habersiniz .. huuu aşadakiler larissa melodi unuttunuzmu beni len ....hiç giremiyom kk ya bi akşamlaarı bakınıp çıkıyom yeni çekilişiniz hayırlı olsun çok fazla aktif olamam diye girmeyi düşünmüyodum ama baktım kadro tamam benim neyim eksik sizden ...bende giricemm...yazıver songül ablam adımı...
kaydirigubbakcemile3oy yerım onu 1,5 yasındamı onunla yapın daha zevklı olur emın olun hem anneden bısıler kapmıs olur sımdıden yerimsenibenKonumuz ev işi vs sanırım.
Kızlar valla benim bu hafta sonu dip köşe temizlemem lazım. Ev işi yapmayı özledim desem evimin halini anlarsınız sanırım :roflol:
Bu haftasonu eşim çalışıyordu maalesef ve ben elimi bişiye süremedim. Kızım saolsun onunla yapılmıyor bir iş. Süpürgeyi açıyorum ben süpürücem diye alıyor elimden. Vileda yapayım diyorum ben silicem diye alıyor elimden. E bana da geliyorlar tabi. kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3gunaydın canım..nan benim neden haberim yok burdanklava: