Anneler Günü için de çekilişimiz var....

bende kactım ay eve gırdım gerı cıkmam gerekıyo ..
hoşcakalın..

nalanım hoşgeldin canım a.s.
özlettin kendini :mymeka:
hoşbulduk canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nalansu citol hoşgeldiniz
hoşbulduk mutlukızım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

niye kimse bana çıkmak istemiyo yaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile mafoldumben

fatunuz ben çıkim kıs sana ...bide şu başıma sardıgın markofoninin maillerinden beni bi kurtarıver bi zahmet....senin işine yarasın deyi kabul ettim anam maill yagmuru..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anam nalanım benim...
siteye giriş yap maille bilidirim istemediğini profil ayarlarından yap göndermesler onlar....
anneme bugün taç yatak örütüsü aldık ordan 150 den 80 a inmiştı

fatunuz ve citol ikinizinde tek ortak yanı benim kurbanımsınız bilesiniz.
eee 3. kısa süre sonra öğreneceğim.

bahtsız fatuya çekilişde spppedyk çıkarmış

kaydirigubbakcemile3oy yerım onu 1,5 yasındamı onunla yapın daha zevklı olur emın olun hem anneden bısıler kapmıs olur sımdıden yerimseniben

Canım 2.5 yaşında kızım. Onunla yapmak ne mümkün. Ya o yapacak ya ben. Veriyorum istediğinde süpürgeyi ama sorun şu ki ben geri aldığımda zaten ben süpürdüm niye sende süpürüyorsun diye kızıyor. :roflol: Bende güveni kırılmasın diye yapmıyorum bir daha.
Hanfendiye her türlü temizlik eşyasının oyuncağını aldık ama nafile kaydirigubbakcemile

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

bilmem artık neler alırım sana :umursamaz::umursamaz:

yaz cnm benide yaz
kambersiz dügün olurmu
zemuszemus

gel gel yavrum gel sende bilmiyorumkismile

Acaba kim kime çıkacak,
hımmm heyecan başladı sanırım...

biraz ortalığı karıştıralım ama boshayallersmileboshayallersmile

bilmem artık neler alırım sana :umursamaz::umursamaz:

gel gel yavrum gel sende bilmiyorumkismile

biraz ortalığı karıştıralım ama boshayallersmileboshayallersmile

songül abla ortalığı karıştırma işini bize bıraksın speedy... süper yaparız ama kumpas kurma işleri
laydyciğim larisa civi ve ece süper olarlar yane

songül abla ortalığı karıştırma işini bize bıraksın speedy... süper yaparız ama kumpas kurma işleri
laydyciğim larisa civi ve ece süper olarlar yane

Bu kez kurbanımı nasıl kandırıcam bilmiyorum ama ben yaw.
htcvlkan çıktığında anlamadı eee tanımıyordu da beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…