Anneler Günü için de çekilişimiz var....

benimde bi sürü işim var ama gündüz burda takılıp akşam biraz geç çıkıp düzene oturtmaya çalışıyorum hem kimse de olmuyo ya akşamları iyi oluyo
biz bursayla tanış çıktık veee 24 nisanda tanışıcaz inşş bi aksilik çıkmazsa
çok heycan yaptım umarım güzel olur
bu arada fatunuz rep verdim bi oku sana zahmet

canım benim ya kocamla yazınca ne kadar değişik geldi gözüme
çok güzel bi duygu mutluluğun kalemine (klavyene ) yansıyor
Ece inan bana da çok tuhaf geliyo ama alıştırma yapıyorumkaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok mutluyum. Ufak tefek pürüzler çıkıyor evlilik arifesi ama çok büyütmüyoruz mutluluğumu hiç birşeyin bozmasına izin vermiyorum. Umarım hep böyle devam eder:hulya:

duygu çok cici olmuşsun.
oh işlerin çoğu bitmiş, az kalmış onlarda hallolur.
nasıl bir duygu bakim evli olmak?
Evli olmak nasıl bir duygu vallahi daha pek birşey anlamadımkaydirigubbakcemile3
Henüz düğün olmadığı için yada aynı evde yaşamaya başlamadığımız için olsa gerek pek birşey hissetmiyorum. Ama yine de değişik bir duygu:asigim:
Beni daha bir sahiplendi.Üstüme titriyor resmen. Evliliğin her evresinde böyle mi olur yada cicim ayları derler o mudur bilmiyorum ama güzel birşeykaydirigubbakcemile3

Duygucu hayırlı olsun, Allah bi yastıkta kocatsın

Bende hediyelerimi aldım geldim,
Sözde kafamda tasarladığım şeyler vardı ama bulamayınca başka şeyler aldım
inşallah kurbanımda beğenir. Bi paketlemesi kaldı onunda hallettimmiydi tamamdır

fatunuz kıyamam canım benim dinlen biraza.s.

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ece
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Duygucum,eşin ölene kadar sahiplenecek seni,
evet her evreside öyle oluyor ama karşılıklı saygı,dürüstlük ve sevgi olduğu sürece...

songül ablacım bi anlasam bu çatlak fatu neye güldü sölicem zaten
hepimiz gülelim diye ama
bende bilmiyorum
belki kurbanımı söyledim ona gülüyodur

duygucum çok hoş olmuşunuz Allah mutlu etsin ömür boyu
Teşekkür ederima.s.

duygucuğum çok sevindim canım allah mutlu mesut bir şekilde kullanmayı nasip etsin canım benim
Amin inşallah sağol canımŞeniz
Duygucu hayırlı olsun, Allah bi yastıkta kocatsın
Amin. Çok sağola.s.

Duygucum,eşin ölene kadar sahiplenecek seni,
evet her evreside öyle oluyor ama karşılıklı saygı,dürüstlük ve sevgi olduğu sürece...
Ablacım çok haklısın. Karşılıklı özveri istiyor. Mutlu olmakta,mutsuz olmakta bizim elimizde... Hep böyle devam eder umarım...a.s.

fatunuzum yorma kendini gülüm,
bu arada senin bulantıların geçti mi??
bak içime güzel şeyler doğuyorda...

fatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Alıntıdır.

Sipaydim canımsın,teşekkürler hatırlatmalar için,
son günlere girdiğimiz için hatırlatmaların her sayfada olması gerektiğini düşünüyorum...
ellerine sağlık tatlım...

Sipaydim canımsın,teşekkürler hatırlatmalar için,
son günlere girdiğimiz için hatırlatmaların her sayfada olması gerektiğini düşünüyorum...
ellerine sağlık tatlım...

Elbette Ablacım şöyle yapalım benden başka bunu kimse yayınlamasın.
Ben ona göre hesaplayıp yayınlıyorum Gün için olmazsam birisi ALINTI yapsın akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…