Anneler Günü için de çekilişimiz var....

aaaa duygum gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım hayırlı olsun çok şık çıkmışsınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutluluk eksik olmasın inşallah canım

Canımm çok teşekkür ederim. İhmal ettim burayı da:gitme: Öyle bir telaş var ki düğüne kaldı 1.5 ay. Evin tadilatı, nikahtı, eşyaydı, çeyizdi çok yoğunum anlayacağınız. Ama az kaldı 1.5 ay sonra inşallah herşey normale dönecekzemuszemus

hoşbuldum kankim napıyosun
hızlı çekim yemek yedim ve burdayım :lepi:

duygucumm Şeniz çok beğendim ya
zaten çok güzelsin o gün daha bi güzel olmuşsun sanki

1,5 ayda su gibi geçer duygucuğum bişey kalmamış bitmiş canım naptın eksikleri tamamlayabildinmi canım
Doğru söylüyorsuneyvahedigeldismile
Çok şükür evin tadilatı bitti. Dün gidip son halini gördüm. Mutfak tam hayallerimdeki gibi oldu, kırmızı beyaz.:) Eşyaların tamamı alındı. Bu hafta sonuna kadar da perdeler biter gibi gözüküyor. Şimdi kocamla konuştum yatak odasıyla yemek odası gelmiş. Onları yerleştiriyorlarmış. 15güne kadar ev hazır olur bir sorun çıkmazsa.
Sırada gelinliğim var. Artık başladım araştırmalara. Onu da halledince birşey kalmıyor gibi:)

duygucumm Şeniz çok beğendim ya
zaten çok güzelsin o gün daha bi güzel olmuşsun sanki
Bitanem çok teşekkür ederim. En kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak kısmet olur inşallahŞeniz

evet yemeğimi yedim ve geldim..
Melodicim geçen çekilişte bana ptt ile geldi,2.gün elimdeydi.
paket hiç bozulmamıştı,ama her bölgede aynı şekildemi bilemiyorum inan...
ondan önceki çekilişde de ptt ile geldi ama 5.gün elime geçti.
yani riski var,o riski gözönüne almak lazım ptt yi seçerken...

Doğru söylüyorsuneyvahedigeldismile
Çok şükür evin tadilatı bitti. Dün gidip son halini gördüm. Mutfak tam hayallerimdeki gibi oldu, kırmızı beyaz.:) Eşyaların tamamı alındı. Bu hafta sonuna kadar da perdeler biter gibi gözüküyor. Şimdi kocamla konuştum yatak odasıyla yemek odası gelmiş. Onları yerleştiriyorlarmış. 15güne kadar ev hazır olur bir sorun çıkmazsa.
Sırada gelinliğim var. Artık başladım araştırmalara. Onu da halledince birşey kalmıyor gibi:)

Bitanem çok teşekkür ederim. En kısa zamanda seninde güzel haberlerini almak kısmet olur inşallahŞeniz

canım benim ya kocamla yazınca ne kadar değişik geldi gözüme
çok güzel bi duygu mutluluğun kalemine (klavyene ) yansıyor

duygu çok cici olmuşsun.
oh işlerin çoğu bitmiş, az kalmış onlarda hallolur.
nasıl bir duygu bakim evli olmak?

selam beni bi yıldızım merak etmiş başka kimse nerede diye sormamış valla alındım zaten bi garibim bugünler acayip duygusal oldum

duygucum çok hoş olmuşunuz Allah mutlu etsin ömür boyu

egem ılgın mutlukız hastaymış galiba geçmiş olsun
yıldızım canı sıkkınmış çabuk geçer umarım
bursa ile ece tanış çıkmışlar güzel bi durum olmuş valla ben de adanada olsam da hemşolarımla buluşabilsem

fatunuzum hoşgeldin canım ben hasta değilim başım ağrıyor birde bahar yorğunluğu var canım sen nasılsın?

Back