Anneler Günü için de çekilişimiz var....

iyi bari sevindim.
hayırdır eski kızı rüyanda mı gördün?

he kız tekrar işe girmişti rüyamda
baktım gene müzevirlik yapıyo bende dövüyodum evire cevire:umursamaz:

bu arada sınavımın oldugu gün gelmemiştim ya hanımefendi beni işten cıktı sanıp cicekleri yarılmış alsanaalsanasmile
kimle konuşuyosam iş yerinde o seni yerinden etmekti amacı diyor.
allah ıslah etsin ne diyim

bebişin nasıl canım teyzoşunun gülüüüŞeniz

kızlarrrrrr
şimdi kayınvalidem geldi bana çok güzel bi etek almışşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nisannur bunu beğendiii...lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

nısanur gule gule gıy cnm etegını.haftayada benım kaynanam gelıyor asla elı boş gelmez anneler gununde bende kayınvalıdeme suprız hazırlıyorum....

nısanur gule gule gıy cnm etegını.haftayada benım kaynanam gelıyor asla elı boş gelmez anneler gununde bende kayınvalıdeme suprız hazırlıyorum....

tabikide canım hersey karsılıklı.....bende anneler gununde onu asla unutmam..

zaten nisan ve mayıs ayı benım için batma ayı oluyor..annemın babamın ve kardesımın dogum günlerı bu 2 ayda oluyor bıde üstune anneler gunu....2 tane cok yakınarkadasımın da bu aylarda offffff.....

nisannur güle güle giy canım.
nalancım bugün diğer günlere göre daha iyiyim.
ama nedense akşam 5 te acayip üşüyorum.
larissa gitmesi çok iyi olmuş.
kendilerini ne sanıyorlarsa, ne terbiyesizliktir başkasını işinden etmek,
mevkine göz dikmek.

Merhaba kızlar. Uğrayamadım bayağıdır. Geçen cuma nikahı kıydık artık evli bir bayanımbilmiyorumkismile

Melodi çok teşekkür ederim. Vallahi kılı kılına yetiştik. Ama çok güzeldi herşey. Dur bir resim koyayım da bakın:) Belki herkesler geri gelirkaydirigubbakcemile3

kızlar cuma gunu ögleden sonra arkadaslarla dıyarbakıra gıdıyoruz ugrayamayabılırım degışıklık olursa songul ablayı ararım pazartesı yollarım hedıyelerımı

aaaa duygum gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım hayırlı olsun çok şık çıkmışsınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın mutluluk eksik olmasın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…