aaa elbette canım benim zevk duyarım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
canım bi site var oradan bazen ürün alıyorum ben1 ve 4 e bayıldımm
nerden çıktı bunlar fatunuz?
çaylar sendense pastalrda benden olsun kızEvet ablacım gerçekten zordu.Hele tarih inanılmazdı.
Neyse benim iyi geçti sayılır sözelciyim türkçem ve coğrafya felsefem iyi hayırlısı artık...
canım geçti çok şükür eminim iyi geçmiştir artık kutlarız bunu
Kutlarız tabiki fatunuzcum herkese benden çay....sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_coollumunekankayizsmile
çaylar sendense pastalrda benden olsun kız
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
nisannurcuğum hoş geldin.......
bilirim ben azracıımı kıssositosositoaa azracım görmemiştir yada kendine dediğini fark etmemiştir çok alçakgönüllüdür benim hemşerim
hakıında hayırlsı olsun güzelim:Saruboceq:Selam arkadaşlar bi sınavzede olarak geldimopuyorumnanaktan
oğluşunun hakkında hayırlsı olsun ablacım:Saruboceq:Hayırdır canım, kötü mü?
Benim oğluş da YGS'ye girdi bugün. Zormuş sorular.
ooy ooy ne iltifatlar ,utandım yahu:kedi:roşum tatlışım güzel gözlüm ellerine kollarına sağlık görmedim wallaŞeniz :1hug:
güzel gözlüm bnm hiç beğenmez olurmuyum seniolumunekankayizsmile
seni beğenmeyen ölsün beyawwwwwwwwwkötükedihüso
hakıında hayırlsı olsun güzelim:Saruboceq:
Teşekkür ederim ablacım...
Hadi çay sırasına gir fatunuzda pastaları getirecek...hihoyyythihoyyyt
evet bebem 1. lik geliyor gelmez olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3slm
nilboşum nasıl geçti sınavım
türkiye 1.liği geliyormukaydirigubbakcemile3
nisannurcum senide altta görüyorum
sen nasılsın cnmopuyorumnanaktan
hıım bekliim bareboshayallersmilebende burçak bisküvi pastası yaptım kıs,
isterseniz getirebilirimcokacimcoook
hayırlı akşamlar canlarım
evet bebem 1. lik geliyor gelmez olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sözelleri yaptım matematiğe sıra gelince 10 dk zaman kaldı 1 tane matemetik çözdüm ALLAH tan oda doğru çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sendemi sınavdadın pıstıkım,hakkında hayırlısı olsun ,inş.sonuç istediin gibi olur:Saruboceq:hayırlı akşamlar canlarım
evet bebem 1. lik geliyor gelmez olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sözelleri yaptım matematiğe sıra gelince 10 dk zaman kaldı 1 tane matemetik çözdüm ALLAH tan oda doğru çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Onu nasıl yaptın ablacım o bisküviye bayılırım...
Tarifini verirmisinkine..olumunekankayizsmile
sendemi sınavdadın pıstıkım,hakkında hayırlısı olsun ,inş.sonuç istediin gibi olur:Saruboceq:
tarifi yok bidanem,
güzel akışkan olan kakaolu krema hazırlıyorum ,
burçak bisküvileri tepsiye dizip,aralarına krema sürüyorum,3 ila 4 sıra tekrarlıyorum,
benim ergenuslar pek sevii
Deneyeyim süper olursa seni anarım...kaydirigubbakcemile3
Misafirde ne meraklıymış :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?